Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tam ustteki yazını okudum kaptanim eşim dediki çilek yiyelim mi
Bende leptin seetsin diye bekliyodum,ne zor geliyo bu leptin, yemek yiyeli 2 saat oldu ama sanki 4-5 saat olmuş gibi
Bu histe olduguma göre acaba leptin mi geldiki

Hadi bakalımmmm ... merakla bekliyorummm ...hatta favorime de ekleyeyim şu mesajını .

izine ayrılan adadan ilk atak lavaşın köşesi yarına tamamı gelmezse mesele yok

Bende inanıyorum size saydınım ...istediğinizde çok iyi işler başardığınızı gördüm ... yine başaracağınıza da eminim ...

ha şimdi bunca güzel sözden sonra o bol cızlı menünü okudum ... tabii surat düştü ... ödül neyin ödülü ? haftaya artı ile başlamak bence çook yorucu ... onu temizlemeye uğraşmak için bence değmez .

Eminim bu hafta da çabalayacaksın , kendine bir hedef tutturmak için ... ama ödül falan ... yani çok büyük açlıkla savaş yaşamıyoruz ki ... bence en büyük ödül hedefe ulaşmak .

Hadi bakalım bu haftada güzel sonuçlar bekliyorum senden

Ausencia bu hafta içimde regl canavarı vardı hep karbon istedi bugün geçti sanırım gelecek yakında

sana koyduğum hedef minimum heeee ... 4 günlükte 2 kilo verebileceğini hesaba katmadan yazdım

eline emeğine sağlık ... bu hafta ilk 3 ten düşerim sanıyordum ama tutunmuşum kıyısından köşesinden

@Lunya canım senin de 1.liğine kocaman alkışlar benden iradeli kuzum

sadece enerji içeceklerini sağlıklı bulmuyorum aynura ... bu konuda bir kaç yazı okumuştum . bence içme .

Normalde akşamları pek bakliyat tavsiye etmem canım ... ama bugün cuma ..
Onun dışında sporda eklenince gayet güzel olacak eminim .

Kesinlikle .. plan çok önemli ...
Bir de şu var .. evet herkesin metası farklı .. evet kimine yarayan kimine yaramıyor ... ama yine de iyi kilo veren arkadaşlardan biraz tüyo alınabilir.
Ve şu da var .. konular açıyorum sürekli .. ne yağ yakar ... ne meta hızlandırır ... lütfen hayatınıza katın ... öyle zor bulunur pahalı şeyler yok ..
Bunu özellikle kilo vermekte zorlananlar denemeli .

Hahaa aynuram 2010 yılında buralarda az estirmedim beeee _38 kilo ile , şimdi kilo veremiyoz diye niyeee. Maytap geçiyon haha
Niye veremiyin ki masumum.ne güzel vermiştin işte...bu hafta verirsin kesin...şimdi ben sana destek oluyom ya yani destek olasım var...gel biz İF ciler olarak kendimize rakipler arayalım...çok heycanlı olur ha öylene dersin?

Gelmez insallah kaptanimmm )

Tam ustteki yazını okudum kaptanim eşim dediki çilek yiyelim mi
Bende leptin seetsin diye bekliyodum,ne zor geliyo bu leptin, yemek yiyeli 2 saat oldu ama sanki 4-5 saat olmuş gibi
Bu histe olduguma göre acaba leptin mi geldiki

heeee geldi geldiiii ... çalıştı ..... 500 gr da yaktı ... hemen ye çilekleri

Nare83 _AYNURA_ kızlar if diyeti nasıl bir diyet? Gün içinde yazdı iseniz avm de idim uzun süre. Okuyamadim da. Biraz baktım, öğlen 13:00 ve akşam 20:00 yemek yeniyor sonrasında 16 saat açlık gerekiyor galiba. Aralarda kalori içermeyen içecekler ve su tüketiliyor sanırım. Öyle mi acaba?

Ay bencede benim seninle kanki olasın var

O kaynaklar genelleme yapmış beğenmedim
Her yiyecegin sindirilmesi süresi farklıdır bu durumda leptin geliş süresi de farklı olmalı

Ay Begüm alemsin , pek muhalefetsin kız

Evet cnm kendine uygun saatleri seçip
8 saat yiyip 16 ,saat aç kalıyorsun
Çok acikanlar için çok az sütlü kahve tavsiye ediliyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…