Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saatleri kendin ayarlıyorsun canım...iki öyün yiyorsun...aralarda sadece su çay kahve...net de var...ama kısacası böyle

Hadi hafta sonu girmeden şu haftanın yarışları şekillensin ...

1. DelyDoly & ecemavi & kelebekolacam & Ahu060812 kapışıyor ... her biri bireysel ...her biri diğer üçünü yenebilmek için

2. Sarayca ile saydin78 kapışıyor , boylarının ölçüsünü almak için

3. _AYNURA_ ve Nare83 bence IF/leptin ikilisi olsunlar .... çünkü birbirlerine taktik vermeleri gerekecek ... karşılarında bence mimu88 ve @Lunya olabilir

4. D Dilekiyi ve Antepia27 nın bu hafta birbirlerini hem destekleyip hem köstekleyerek yarışmalarını ben talep ettim ....tabii isterlerse ....

Bunun dışında var mı ?

heeee geldi geldiiii ... çalıştı ..... 500 gr da yaktı ... hemen ye çilekleri

Yiyemedim ama midem e yanma hissi geldi

Ay bencede benim seninle kanki olasın var

Ay Begüm alemsin , pek muhalefetsin kız
Muhalefetten değil inanki bi çıkış bulup çilek yemekti amacım,ben o yolu bulana kadar çilekler bitti

kelebkle olan yarışı ben kazandım sayıyorum hahahahahah ben artı 200 kelebek artı 800 )) biraz tersten bir yarış olmuş kelebekolacam

kelebekolacam doktorum sen 4 günlüğü yapmıyor muydun bu hafta??artı olmuş...
yok canım. Güya dikkat ettim.ama reglim bide wc problemini aşamadım.

hahahaaaaaaaa

Spor tmm bi saat kaptanım iyi nsallah
Gider kilolar

Ausencia ablaa ne kadar emek verip tek tek yazmışsın her şeyi çok teşekkür ederim destek hissetmek çok güzel bir şey tam direncim kırılacakken burayı sizleri hatırlıyorum gelecek hafta inşallah 63,2 olurum bu beni çok mutlu eder :)

koza16 tebrik ederim fıstığım hep böyle güzel güzel devam et :)

Direnç kırılma noktasında camı kırınız takımın içinde illa ki birileri destek için bekliyordur .

Hadi bakalım tatlım ... madem başladık bitirelim değil mi 800 gr. iyidir evet ...

Bugün saat 13 gibi
1 tk ketentohumu yagi
2 yumurta
1 parça tam bugday ekmeği
Yeşil biber 3 tane
Biraz peynir kozlenmis kırmızı biber
Bitter çiko (wc için yedim ve işe yaradi)

Saat 18 de
5 yk ciğer sote salata 2 yk kurufasulye
Bi kaç yer fıstığı
Şalgam suyu

Çok çok teşekkür ederim kaptanım. Tekrar yazıyorum. Buraya gelmeseydim asla kilo veremezdim. Buranın heyecanı çok başka. Tabi bu heyecan da senin emeğin ve desteğin paha biçilemez derecede. İyiki varsın. Bu arada Seninle tanışmayı çok isterim

Oooo kaptanım belirlemiş bile bize rakibler...çok iyi olmuş bence...masumum bak az önce şaka yaptım yime sakın haaa...bak gözüm üstünde...sen de benk izle mutlaka...bi de rakibdlerimiz var tabi... masummm

Mesela bana sordun varsayıyorum :))) ben ciğer sote salata yer kalkardım sofradan .
Şalgam bi küçük bardak belki ..

2 yk da olsa fasulye yemezdim ... akşam yemeğinde yer fıstığının ne işi var derdim .

Öyle yaniii ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…