Çok çok teşekkür ederim kaptanım. Tekrar yazıyorum. Buraya gelmeseydim asla kilo veremezdim. Buranın heyecanı çok başka. Tabi bu heyecan da senin emeğin ve desteğin paha biçilemez derecede. İyiki varsın. Bu arada Seninle tanışmayı çok isterim
Hele bennn, yersem başlangıç kiloma dönerim haftasındaAman Allah korusun
Oooo kaptanım belirlemiş bile bize rakibler...çok iyi olmuş bence...masumum bak az önce şaka yaptım yime sakın haaa...bak gözüm üstünde...sen de benk izle mutlaka...bi de rakibdlerimiz var tabi... @masummm
Şalgam azdı.kurufasulye dün çok canım çekmişti 2 yk kalmış zaten bi baktım yiyivermisim.yer fistigida yerden bitti.Mesela bana sordun varsayıyorum :))) ben ciğer sote salata yer kalkardım sofradan .
Şalgam bi küçük bardak belki ..
2 yk da olsa fasulye yemezdim ... akşam yemeğinde yer fıstığının ne işi var derdim .
Öyle yaniii ...
Teker teker gelin üstüme
Totalde verdiğim 16,5 kilonun ödülünü vermek istedi canım. Tedavi sonucundan dolayı üzgünüm diye moral olsun istedi sanırım Ausum. Toparlayacağım. Emeğine ellerine yüreğine sağlık ♡♡♡Hadi bakalımmmm ... merakla bekliyorummm ...hatta favorime de ekleyeyim şu mesajını .
izine ayrılan adadan ilk atak lavaşın köşesiyarına tamamı gelmezse mesele yok
Bende inanıyorum size saydınım ...istediğinizde çok iyi işler başardığınızı gördüm ... yine başaracağınıza da eminim ...
ha şimdi bunca güzel sözden sonra o bol cızlı menünü okudum ... tabii surat düştü ... ödül neyin ödülü ? haftaya artı ile başlamak bence çook yorucu ... onu temizlemeye uğraşmak için bence değmez .
Eminim bu hafta da çabalayacaksın , kendine bir hedef tutturmak için ... ama ödül falan ... yani çok büyük açlıkla savaş yaşamıyoruz ki ... bence en büyük ödül hedefe ulaşmak .
Hadi bakalım bu haftada güzel sonuçlar bekliyorum senden
sana koyduğum hedef minimum heeee ... 4 günlükte 2 kilo verebileceğini hesaba katmadan yazdım
eline emeğine sağlık ... bu hafta ilk 3 ten düşerim sanıyordum ama tutunmuşum kıyısından köşesinden
@Lunya canım senin de 1.liğine kocaman alkışlar benden iradeli kuzum
sadece enerji içeceklerini sağlıklı bulmuyorum aynura ... bu konuda bir kaç yazı okumuştum . bence içme .
Normalde akşamları pek bakliyat tavsiye etmem canım ... ama bugün cuma ..
Onun dışında sporda eklenince gayet güzel olacak eminim .
Kesinlikle .. plan çok önemli ...
Bir de şu var .. evet herkesin metası farklı .. evet kimine yarayan kimine yaramıyor ... ama yine de iyi kilo veren arkadaşlardan biraz tüyo alınabilir.
Ve şu da var .. konular açıyorum sürekli .. ne yağ yakar ... ne meta hızlandırır ... lütfen hayatınıza katın ... öyle zor bulunur pahalı şeyler yok ..
Bunu özellikle kilo vermekte zorlananlar denemeli .
Totalde verdiğim 16,5 kilonun ödülünü vermek istedi canım. Tedavi sonucundan dolayı üzgünüm diye moral olsun istedi sanırım Ausum. Toparlayacağım. Emeğine ellerine yüreğine sağlık ♡♡♡
Şakası bile kötü canım yaaaİnşallah canım yaaa ...bu ara o tarafa geçmedim için ... yoksa inan aklımdasın ... bu kadar yakınken tanışmasak ayıp olur bence
ayyyyy okurken bile tüylerim tiken tiken oldu
Eğer kabul ederlerse ... bence çok sağlam 4 lü
Ay tatlım yazarken aklımdaydı unuttum sonradan kusura bakma canım benimsaydin78 canım bundan sonra menülere etiket yapalım. Tatlı tatlı rakip olalım. Birbirimizin eksiklerini görelim ve uyaralım. Öpüyorum seni
saydin78 canım bundan sonra menülere etiket yapalım. Tatlı tatlı rakip olalım. Birbirimizin eksiklerini görelim ve uyaralım. Öpüyorum seni
Ay tatlım yazarken aklımdaydı unuttum sonradan kusura bakma canım benimetiket yapalım kuzum ciciş ciciş uyaralim birbirimizi. Bende seni çok çok
Akşamki ara olmayaydı
Anaaaaaam o konya şekeri yeme konusunda bence guinnes rekorlar kitabına girebilecek derecem vardır zamanında
Yemeseydin iyiydi tabii ... saati de geç .. neyse ki koca hafta pür dikkat sarayca var karşımda .
Ay tatlım yazarken aklımdaydı unuttum sonradan kusura bakma canım benimetiket yapalım kuzum ciciş ciciş uyaralim birbirimizi. Bende seni çok çok
Bitirene kadar devam abla 60 ı görsem bayram edicem
Direnç kırılma noktasında camı kırınıztakımın içinde illa ki birileri destek için bekliyordur .
Hadi bakalım tatlım ... madem başladık bitirelim değil mi800 gr. iyidir evet ...
çok ciciş olursak sen araya gir kaptanımOyyy oyyy sarayca tam saydınlık şeyi teklif etmişsin
Böyle sevgi pıtırcığı gibi yarışıp ...bize fair play ın zaferini gösterin bakalım .... yoksa siz çok ciciş ciciş olursanız ben girerim devreye
Isirgan nasıl oldu ev halkı beğendi miMenümü yazayım ama bundan sonra daha dikkat
Sabah
1 dilim tb ekmek peynir zeytin yumurta salatası çay klasik kahvalti
Arada kahve 1.5 incir 1 gün kurusu azcik fındık
Baktım ara biraz fazla oldu chialı yoğurt yiyerek öğün yaptım
Akşam
1 tabak çorba yumurtalı ısırgan yarım dilim ekmek
Arada çayın yanına fındık yedim kuruyemiş ve kuru meyve işini birdaha cumaya kadar kapattım gitti inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?