Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah canım yaaa ...bu ara o tarafa geçmedim için ... yoksa inan aklımdasın ... bu kadar yakınken tanışmasak ayıp olur bence

Hele bennn, yersem başlangıç kiloma dönerim haftasında Aman Allah korusun

ayyyyy okurken bile tüylerim tiken tiken oldu

Oooo kaptanım belirlemiş bile bize rakibler...çok iyi olmuş bence...masumum bak az önce şaka yaptım yime sakın haaa...bak gözüm üstünde...sen de benk izle mutlaka...bi de rakibdlerimiz var tabi... @masummm

Eğer kabul ederlerse ... bence çok sağlam 4 lü

Şalgam azdı.kurufasulye dün çok canım çekmişti 2 yk kalmış zaten bi baktım yiyivermisim.yer fistigida yerden bitti.
Ayyy olmadı dimi tmm bi daha olmaz.
Çok sıkı çok.

Akşamki ara olmayaydı

Totalde verdiğim 16,5 kilonun ödülünü vermek istedi canım. Tedavi sonucundan dolayı üzgünüm diye moral olsun istedi sanırım Ausum. Toparlayacağım. Emeğine ellerine yüreğine sağlık ♡♡♡

Anaaaaaam o konya şekeri yeme konusunda bence guinnes rekorlar kitabına girebilecek derecem vardır zamanında

Yemeseydin iyiydi tabii ... saati de geç .. neyse ki koca hafta pür dikkat sarayca var karşımda .

Şakası bile kötü canım yaaa Aman gelmesinler bir daha asla

saydin78 canım bundan sonra menülere etiket yapalım. Tatlı tatlı rakip olalım. Birbirimizin eksiklerini görelim ve uyaralım. Öpüyorum seni
Ay tatlım yazarken aklımdaydı unuttum sonradan kusura bakma canım benim etiket yapalım kuzum ciciş ciciş uyaralim birbirimizi. Bende seni çok çok

saydin78 canım bundan sonra menülere etiket yapalım. Tatlı tatlı rakip olalım. Birbirimizin eksiklerini görelim ve uyaralım. Öpüyorum seni

Ay tatlım yazarken aklımdaydı unuttum sonradan kusura bakma canım benim etiket yapalım kuzum ciciş ciciş uyaralim birbirimizi. Bende seni çok çok

Oyyy oyyy sarayca tam saydınlık şeyi teklif etmişsin

Böyle sevgi pıtırcığı gibi yarışıp ...bize fair play ın zaferini gösterin bakalım .... yoksa siz çok ciciş ciciş olursanız ben girerim devreye

Akşamki ara olmayaydı

Aynuram çok çekti canım. Pişmanım ama

Anaaaaaam o konya şekeri yeme konusunda bence guinnes rekorlar kitabına girebilecek derecem vardır zamanında

Yemeseydin iyiydi tabii ... saati de geç .. neyse ki koca hafta pür dikkat sarayca var karşımda .

Aynen yarından itibaren pür dikkat edeceğim kaptanım.

Bu gün bende unuttum. Bundan sonra etiket yaparım. Hadi bakalım en tatlı rakibe bu hafta bize olalım.

Direnç kırılma noktasında camı kırınız takımın içinde illa ki birileri destek için bekliyordur .

Hadi bakalım tatlım ... madem başladık bitirelim değil mi 800 gr. iyidir evet ...
Bitirene kadar devam abla 60 ı görsem bayram edicem

Menümü yazayım ama bundan sonra daha dikkat
Sabah
1 dilim tb ekmek peynir zeytin yumurta salatası çay klasik kahvalti
Arada kahve 1.5 incir 1 gün kurusu azcik fındık
Baktım ara biraz fazla oldu chialı yoğurt yiyerek öğün yaptım
Akşam
1 tabak çorba yumurtalı ısırgan yarım dilim ekmek
Arada çayın yanına fındık yedim kuruyemiş ve kuru meyve işini birdaha cumaya kadar kapattım gitti inşallah

Isirgan nasıl oldu ev halkı beğendi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…