Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gayeet güzel olmuş ... ekmek öğle olup akşam olmasa daha iyi tabii ..
kuru yemiş ve kuru meyve gün içinde bir kez olabilir aslıında ... öyle avuç avuç değil tabii ...
Bol su unutma ...

Sarayca canım

bireysel birinciliklere doğru uçuşa hazır mısın? ciciş ciciş Ausumu mutlu edelim mi

Hadi inş 71 niyet ettik

Isirgan nasıl oldu ev halkı beğendi mi

Yokya. Teyzemiz bunun neresinde beğeniyor dediler

Çok şükür saraycam . Evde kosusturmaca bitti an itibariyle oglusu yikadim yatirdim. Yemek mutfak vs. Yoruyor insanı zaten hamislik belirtisi olsa gerek aşırı Uyku hali geziyorm. . Beni sorman mutlu etti beni sen nasilsin
Teşekkür ederim canım. Bende cuma akşamı in tadını çıkarıyorum. Oğlusumu babası uyutuyor şu an. Bende takılıyorum burada :)

Sabah
1 domates 4 dilim süzme peynir
bi tutam telli kasar peynir
3 yeşil 3 siyah zeytin
1 haşlama yumurta
1 ikram bisküvi
Öğle
1 kapya köz biber
4 dilim suzme peynir
1 kase yogurtla Musli
1 dilim tam buğday ekmeği

Aksm firindà tavuk but 4 tane yedim
Az ekmek ucu
1 y.kasigi erişte
Salata yogurt

Çay ... 2 yulaflı bisküvi 2 ikram bisküvi. Şükür bitti yemem daha . Bi iki daha cız var da saat erken di. Aciktim bennnn _AYNURA_ su 2yi geçiorum

Teşekkür ederim canım. Bende cuma akşamı in tadını çıkarıyorum. Oğlusumu babası uyutuyor şu an. Bende takılıyorum burada :)
Oh misssssss. Şükür uyku meselesi var vala bazen ya hic uyumasa ben hep böyle patir patir arkasından koşsam naparim diom. senin ogluş kaç yasindaydi

saydin78 im bu hafta planın var mı? Diyet olarak yani :)
Saraycam aslında karar veremedim. Diyetisyenim 1600 kalorilik liste verdi bugün. Onu mu yapsam. Arkadaşımın aracında unuttum listeyi o ayrı da İf'i de düşünüyorum acaba yapsam mı diye. Birde 1 haftalık bir liste vardı burada paylaşılmıştı onu mu yapsam. Kararsızım şimdilik canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…