Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyetisyen diyeti sanki daha mantikli. İf yi biliyorum ama her zaman uygulanacak bir diyet olmadığını düşünüyorum. Onu ramazanda hep beraber yaparız :)

Normalde 2öyün olurdu şimdi 3olmuş...ama yine iyi bence...şu çay saatlerini idare etsen çok güzel olurdu ya...hadi bu hafta dikkat...sabit kalman gerek...hafta içi tartıl mutlaka

kaptanim bayiliyorum bu konusmalarina... harikasin.. cok motive ediyorsun canim Allah razi olsun
insallah bu hafta koydugun hedefe ulasicam

Çok uykum var.kızımı kreşe götürdüyümde erken kalkfığım için çabuk uyumak istiyorum.arkadaşlarda bizde uyuyamadım...bide geç yediyim için vicdan azabındayım şuan...yarın kahvaltıyı 12de yapıcam...tartılıp sonrasında akşam da 6da arkadaşlardayız...diette olduğumu söyledim ama...yine zorlanıcam...çay sofrasında falan...acayip ikramları olacak eminim

Ausencia canım Ankaradayım. Netim bitmiş. Şimdi girebiliyorum. Dünkü menüm biraz karışık yolda olduğumuz için ama abartmadım. Akşam da gelinimiz davet etti yemeğe

Bi kepçe çorba, 2 kaşık pilav, 2 kaşık tavuklu bezelye, salata, kereviz salatası, yarım küçük karnıyarık yedim

Sabah tartıldım 98.6 çıktı yani 1 kilo vermişim. Ama ben daha çok bekliyordum. Yarın daha iyi bir sonuç görürüm gibi geliyor. Biraz önce tartıldım ona bakarak diyorum yani

Bugün sabah kızkardeşime gittik, bebeğimizi gördüm. Çok tatlı yaa, Allah nazardan saklasın

Menüm de şöyle

Sabah biraz fıstık, 1 dl ekmek

Öğlene doğru 2 dl peynir, 3 zeytin, 1 sigara böreği gibi sarılmış börek, et kavurma , yumurta salatası

Arada 2 çatal pasta

Akşam
1 kepçe çorba, 4 kaşık bulgur pilavı, etli patlıcanlı yemek, salata

Akşam 2 hurma, biraz fıstık

Su 2.5 litre, spor yok

Yarın kızkardeşimle dışarıda yemek yicez inşallah. Abartmayacağımı düşünüyorum. Çünkü bir haftanın emeklerini çöpe atmak istemiyorum. Hayırlı geceler cümleten. Sizi özledim. İnşallah net gelince daha iyi görüşürüz

su pembis yaziyi birde ben deneyim
neyse menumu yazayimda yorumlari alim

sabah,
3 kasik yulaf
3 kasik yogurt
1 kasik uzum
2 tane ceviz karistirip yedim ( gercekten cok tok tutuyor )

ogle
2 haslanmis yumurta
bol salata

ara 1 portakal

aksam
1 tabak kuru fasulye
uc kasik yagsiz hasladigim kusbasi
bol salata

ara az once aciktim fasulyedenmi anlamadim kwark (proteinli yogurt) 100grmda 8,5 protein var ve sadece 45 kalori

su 2,5 uc olucak

spor az once bitirdim
45 dk plates, 15 dk zumba

Diyetisyen diyeti sanki daha mantikli. İf yi biliyorum ama her zaman uygulanacak bir diyet olmadığını düşünüyorum. Onu ramazanda hep beraber yaparız :)
Hakkaten if tam Ramazan diyeti bilmeden hepimiz if yapıyormuşuz meğer :) inşaAllah diyetisyen listeme kavuşayım da en kısa zamanda başlayayım

Bence de diyetisyenin verdiği biz öyle devam ediyoruz inşallah vermeye devam ederiz kurtulup alışveriş yapmasim var
Ben de öyle yapıcam canım :) bugün avmde gezdim bir sürü kıyafet beğendim alacaktım frenledim kendimi. Vereceğim 4 -5 kilom daha var :) o zaman alayım dedim. InşaAllah hepimiz yeni güzel güzel kıyafetler alırız canım

Evet ben sormustum canim gecen esim arabayla gitti ankaraya 6.5 saat sürdü dedi...sanirim hızlı gitmişler..
Sizede iyi yolculuklar canim Allah yolunuzu acık etsin...
Sağol canım, evet biz de bu sefer hızlı gittik heralde. 6 saatte vardık =) sen nasılsın iyi misin, kızın nasıl
N Neshve kilo bildirdin mi canım göremedim bu gün seni
Oyy canım benim, kilomu yeni bildirdim. Net sorunum var. Evde WiFi olduğu halde. Çocuklar açmış farketmemişim, bitti internetim =) bu arada sen birinci olmuşsun sanırım, tebrik ederim bitanem
Olmuş olmuş güzel onları intervaller le yorup menülerle çırpıştırıp leptinimle geçeceğim galibiyet serisini bozmayacağım hodri meydan
Bayıldım bu mesaja =)
Ben o 96 yı haftaya görürüm dermişim kaptanım ay inşallah inşallah keşke benim olsa

Kaptanim emeğin gene çok .herkesı ayrı ayri dusunuyor hedefler koyuyorsun. Teşekkürler. 19 mayis hedefim 60 ı beğendim ben de . Herşey Güzel olsun.

Amin inşallah hepimiz için

Bisküviler hariç afiyet olsun .

He ya ramazan boyunca ıf ıf dolanıyorum bende ... hele de yaz ramazanlarında oyyyy ıfın dibi :)

kaptanim bayiliyorum bu konusmalarina... harikasin.. cok motive ediyorsun canim Allah razi olsun
insallah bu hafta koydugun hedefe ulasicam

o çay sofrasında senin hayır diyemeyeceğin bir şey olmaz ... makul olanlardan çok çorba etmeden çeşitleri seç bence

98.6 ve 1 kilo güzel ama bu menü güzel değil ...hoş az önce tartıldım demişsin ... demek börek ve pastayı eritecek bir gün geçirmişsin ... kesinlikle o 1 hafta emek 1 saate geri gelebilecek nankör ...aman dikkat

ben gayet çok beğendim ... spor da var ... su da çok iyi ... iyi yani her şey:)

Yeşil araba konusunu oylamaya açıyorum araç bakıyorum biliyorsunuz ... bir tane beğendim ama yeşil ... ben burdayım diyor ... ama beğendim

az daha bakayım ... yarın yakın bir kaç yerdekini görmeye gideriz ...

Sonra da uyurum ...

Hafta sonu diyet sonu olmasın der ... herkese sevgilerimi yollarım

iyi geceler ....

Emeğine sağlık kaptanım tamam hu defa gitmek yok inşallah haftaya 67 19mayısta 64 inşallah canım bu defa elimden geleni yapıcam

Saatine bakıcam kaptan...bi de sofradakilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…