Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ortim şimdiye kadar yemedin mi bi şey?
Ben de dün 6da yediyim için bugun 12de yiycem.akşam da 6ya olur her halde

Yok hayır yemedim, ama öyle deli gibide açlık yok çok ilginç, evet olur 12 de yemen benim ev ahalisi uykuda şimdi kalkıp bi kahve içeceğim peynirle onlarla da kahvaltı yaparim

Birde bu if de iki kez yiyeceksin diye birşey yok okuduğun kadarı ile yapanlar 3 de bölmüş yediklerini 4 de de bölen var

Yeşil araba konusunu oylamaya açıyorum araç bakıyorum biliyorsunuz ... bir tane beğendim ama yeşil ... ben burdayım diyor ... ama beğendim

Benim corsa vardı yeşil ama mınt yeşili çokta seviyordum, araba iyiyse motor, km vs si beğendinsede al bence renkli olsun ne olcak ,

pilavlara hayır diyebilirsin hele pirinç pilavıysa dikkat et üzüm sakın sonunda üzüleceğin birşeyler yapma
Yeşil araba konusunu oylamaya açıyorum araç bakıyorum biliyorsunuz ... bir tane beğendim ama yeşil ... ben burdayım diyor ... ama beğendim

bence gönül neyi severse güzel odur

Günaydın güzellikler mutlu haftasonları. Yarın memlekete gidiyoruz nasipse çocukları bırakıp döncez. Sıkıldı çocuklar evde nenemiz var diye pek dışarı çıkartamıyorum, orda annane ve dedeyle hiç evde oturmuyorlar. Ayrı kalcaz yine kuzucuklarımla ama hem benim ruh sağlığım hem onların açısından faydalı oluyor bu kısa ayrılıklar

kuzularinannesi canım tekrar hoş geldin, nasılsın? Nasıl oldun? Iyisindir umarım canım ♡ troid ne alemde tatlım?
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? Tiroid için geçtiğimiz hafta gitmiştim hipertiroidi gidiyosun uzun zamandır dedi doktor ilaç dozunu azalttı. Yine çarpıntılarım falan başlamıştı ama bu sefer zayıflatmadı 6 hafta sonra bir sonraki kontrolüm

Canım bugünümüze şükür iyiyim. Benim de bu aralar kilo alıp vermemden düzeni bozuldu troid değerlerimin. Bende de hipertroidi vardı bu aralar anlık çarpıntılarim olmuştu dozu değiştirdik yavaş yavaş düzene giriyor sanırım. Allah iyilik versin canım. Zor troid hastalığı çeken bilir 6,5 yıldır takipteyim. Kan ultrason vs. Bu günümüze şükür.

İlk gün koruma menüsü

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 3 ad.yeşil zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 kupa şekersiz siyah çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon arnavut ciğeri + 1 kase çoban salata (bol maydanozlu)
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 ad.maden suyu
Akşam; 18:45 - 3 ymk kaşığı tavuk gögsü + 3 ymk kaşığı makarna

Ausencia

Umarım benim de senin gibi olur canım
İnşallah canım eminim olacaksın zaten
nehirnil111 @ada81 @Antepia27 çok teşekkür ederim canlarım ♡ inşallah 50 lere ve mezuniyete az kaldı umuyorum, çok sağolun. Ben de sizleri kutlarım ♡♡♡
Sağolasın canım benim seni bekliyorum

Sağol kaptanım zaten çıkmaya niyetim yok hatta 52 rakamını görmeye niyetim var inşallah

Yok canım nasıl 3 4 öyün ola bilir ki.diyetteki mantık uzun süreli açlık...onu insanlar kendilerine uyarlamıştır...hani ara yapmadan diyet yapmışlar.ismini if koymuşlar

Ohhh sende ne güzel kendine vakit ayırırsın.nene derken kv mi gelmiş?

kuzular kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…