Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eskkapiiimmm menüm Facia oldu . Yani nasıl desem .. k.valide ile gün boyu mantı sıktık. . Diyetteyken de yemistim ama bü kez Facia kısmı miktar konusu oldu _AYNURA_

Sabah limonlu su bi bisküvi
Öğle
Kaşarlı pattis yumurta 4 5 kaşık olmuştur
Peynirlr zeytinler
Salata köz biber patlıcan

Aksm
2 tabak mantı salata yoğurt
1 2 lokma ekmek
Çay biraz dut 1 yulafli bisküvi yarım nesfit _AYNURA_

Bende 3 ana öğune konsantre olunca arada oruçlu gibi hiç yemiyorum. Yemeğin tadına bile bakmam.

Aysun bu benim için makul olmuş, inşallah tabi öncesinde mezun olurum da seni bi sevindiririmmm

Şimdi kaptanım lunya saraycayıa bir olursa betüş benle olursa ve söz dimlemezse yerim onu çiy çiy...çünki rakiplerimiz çok dişli...ne diyorsun Betulina ...
Canım benim bugün anca gidebildim nete. Kız saraylıca bir başına bir diva, lunya desen ondan da fena bir diyet divasi... Bunlar bizi cig çiğ yer
Ama ben bu hafta niyetlim insallah, aticam bir kilo üzerinden insallah

Canım benim bugün anca gidebildim nete. Kız saraylıca bir başına bir diva, lunya desen ondan da fena bir diyet divasi... Bunlar bizi cig çiğ yer
Ama ben bu hafta niyetlim insallah, aticam bir kilo üzerinden insallah
lunyam ile size karşı mı yarışıyoruz @Lunya duydun mu kuzum. :)

Canım tabii ki etiketleyim ama ben bu hafta yarışmayayım... Siz @Dersaadet_ ile yarışın Ausencia kaptanım için de ve sizin için de uygunsaa..
Bu arada menün gayet güzel afiyet olsun kuzu

Ausencia _AYNURA_

CUMA Menüsü

Sabah
2dl tam tahıl ekmek
Domates, biber

Öğlen
Yoğurt
3 hurma

Ara
3 sunta
1 akide şekeri

Akşam
Tavuk haşlama, minik patates
Salata
2 lt su

CUMARTESİ MENUSU
Sabah
Limonlu chiali ılık su
2 hurma

Kahvalti
Peynirli omlet
2 dl tam tahıl ekmek
Domates
Kıvırcık

İkindi
Bir dl ekmek ile tost
Kız biber, patlıcan

Aksam
Yarim portakal
1 dl elma

2 lt su

Teşekkür ederim canım ben de senii çok tebrik ederim hasta olmana rağmen gayet güzel gitti kilocuklar

Emeğine sağlık ablam ne de güzel uğraşmış, ne de güzel şeyler yazmışsın tek tek Benim de sizlerden ayrılmaya niyetim yok çok uğrayamasam da genelde gün içinde yine de buradayım

Bilgecimm takima mi döndün..hosgeldin :)))

Evet izliyorum ama 3 bolumu ayni gune koymakta sacma oldu..
Döndüm sayılır ablacım eskisi kadar aktif olamasam da .. Hoşbuldumm Sen nasılsın , iyisindir umarım Biraz öyle evett ben tuttum kendimi daha başlamadım izlemeye 4,5,6 dan. ..

Canım tabii ki etiketleyim ama ben bu hafta yarışmayayım... Siz @Dersaadet_ ile yarışın Ausencia kaptanım için de ve sizin için de uygunsaa..
Bu arada menün gayet güzel afiyet olsun kuzu
Tamam canım benim için uygun tabi ki benimde bu hafta önemli bir sınavım var ben de çok sık gelemem ama burda olucam tabi yine :)

Teşekkür ederim canım ben de senii çok tebrik ederim hasta olmana rağmen gayet güzel gitti kilocuklar
Benim en büyük sıkıntım demir ya demir kullanıyorum kabızlık yapıyor ve bu şekilde kilo vermeye çalışmak çok zor kayısı falan hiç kar etmiyor kar eden tek şey biber kızartması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…