- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ya aus un dediği gibi kafada bitiyor.tipki ramazanda olduğu gibi.
Yiyemiyceni bilince dayaniliyor.ama her an yiyebilirim msj i verirsen olmuyor.
Bunu da uygulayayim canım :) bende çiğ olarak tüketiyorum hepsini. Yoğurt elma tarçın ceviz karışımı :) bu şekliyle de güzel olur eminim. Sağol tatlımBen kendi kriz yönetimimi anlatayım hemen elma rendeliyorum sonra tavaya atıyorum tarçın ekleyip suyunu salana kadar kavurup ocaktan alıp yiyorum
Masum, ben bunu yapabilirim sanki, yapabilirim yapabilirim acaba denesem mi ki bu haftamyani şöyle sabah kahvalti yapmam direk öğlen işyerinde yerim bide akşam evde yerim, şekersiz çay ve kahve serbest di sanki
Bide sabah ac karnına mide ilacım var o bozarmiki bunu
Nevresim değişmeyi hiç sevmem
Iyii geceler kizlar
Menum 22.04.2017 Cumartesi
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir
1 yumurtalı
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
2 kck lahmacun
1 ayran
Akşam
1 elma
1 portakal
1 avuc sam fıstık
3 lt su 2 kayisi cay 1 nescafe 65 dk yürüyüş
Yani lahmacunda cok fazla hamur olmadigi icin seçiyorum yanlis mi bilmiyorum amaaYine hafta sonu
Yine lahmacun. Dely
Bı tane yeseydin bari
Dışarda köfte, donerde yiyebilirsin aslında bugün benimkiler menü hamburger yedi ben döner yedim ekmeksiz lavasdiz
Yani lahmacunda cok fazla hamur olmadigi icin seçiyorum yanlis mi bilmiyorum amaa
Teşekkür ederim eciş, şimdi gezmedeyim şekersiz çay içiyorum bi lokma bile yemedimİyi gezmeler Begüm
Yaniii haklisinn guzelimde iste haftasonu nefs en hafif kaçamagi yapiyor.Aksam meyveyle gecistirdim ki dengeli olsunYa yanlış değil ama hızlı kilo vermen gereken bı kilodasin , yazda geliyor sıkı tutsan işi yaza müthiş olur
Canım tam değil sabah geç yedimKaratay bende yapmıştım ama 3 öğün. Hala öyle yani mantığım karataya çok uygun. Ama karataycilara göre benim yaptığım Karatay değil. Bu mevsimde domates yenmesini dahi kabul etmiyorlar. Her şey mevsiminde yenmeli ve yenilen her şey tam organik olmalıymış. Arası bulasın bu devirde. Bu yüzden tam uyguluyorum diyebilmek çok zor
Sabahları kahvaltıda yiyin diyor kız sakın ola aksam yeme
Canım akşam hafif olmuş, öyle olunca tatlı yemişsin. öğlen yok bisküvi ile gecistirmissin. Eğer sağlıklı besinlerden karnını doyursaydin belkide yemiyecektin. Bende dün kendimi tutamayıp şeker yedim seni çok iyi anlıyorum ama sonrasında pişman olan yine biz oluyoruz.
İyi akşamlar canım. Bu menü diyetisyenin verdiği diyet mi acaba.
Ben müsait olsam tutardim.Yarın da oruç tutsam diyorum ama baş ağrısı var
Tutan var mı neler yiyeceksiniz
KaptanımAusencia ne yiyeyim
Sahur ve iftarda
Bende avmde çayla kalktım baktık baktık geldik yiyeceklereKısmet olursa görüşürüz inşallah
Ramazanın ilk günlerinde bende de ağrı oluyor dilek, yemekten sonra ilaç al bi taneYarın da oruç tutsam diyorum ama baş ağrısı var
Tutan var mı neler yiyeceksiniz
KaptanımAusencia ne yiyeyim
Sahur ve iftarda
Bende avmde çayla kalktım baktık baktık geldik yiyeceklere
Evde de tatlı poğaça var ama yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?