Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya aus un dediği gibi kafada bitiyor.tipki ramazanda olduğu gibi.
Yiyemiyceni bilince dayaniliyor.ama her an yiyebilirim msj i verirsen olmuyor.

Ya ben böyle diyetlerde net oluyorum .
Yasaklar delinmiyor bende mesela bugün. Elime bulaşan ıslak keki sildim eskiden olsa , hemen yerdim onu minicikte olsa yemedim , benim içinde iyi gibi yedim bitti öğlen akşam derdi yok ohhh misds

Ben kendi kriz yönetimimi anlatayım hemen elma rendeliyorum sonra tavaya atıyorum tarçın ekleyip suyunu salana kadar kavurup ocaktan alıp yiyorum
Bunu da uygulayayim canım :) bende çiğ olarak tüketiyorum hepsini. Yoğurt elma tarçın ceviz karışımı :) bu şekliyle de güzel olur eminim. Sağol tatlım

Iyii geceler kizlar
Menum 22.04.2017 Cumartesi
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir
1 yumurtalı
2 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
2 kck lahmacun
1 ayran

Akşam
1 elma
1 portakal
1 avuc sam fıstık

3 lt su 2 kayisi cay 1 nescafe 65 dk yürüyüş

Bilmiyorum ki cnm bozarmi ,

Yine hafta sonu
Yine lahmacun. Dely
Bı tane yeseydin bari
Dışarda köfte, donerde yiyebilirsin aslında bugün benimkiler menü hamburger yedi ben döner yedim ekmeksiz lavasdiz

Canım tam değil sabah geç yedim
Ara yapacaktım unuttum
Akşam çok erken eşim yiyince atistirdim
Derken avmye gittik orada birşey bulamadım 9 da döndük geç oldu yiyemedim

Yarın da oruç tutsam diyorum ama baş ağrısı var
Tutan var mı neler yiyeceksiniz
Kaptanım Ausencia ne yiyeyim
Sahur ve iftarda
Ben müsait olsam tutardim.
Sahurda mutlaka yumurta gibi protein al.cevizde tavsiye ederim.

Kizlarrr ayy ben aksma da kalsa çıktım bisikletimle önde kocam arkasindan takiple ben .. Çok keyifli idi. Aksm olup da karanlık olması ilk biniş için iyi oldu . Araba ya dà dışarda tanıdık öğrenci falan görünce heyecan yapıorum dusecem gibi. Bebis muhabbeti tedirgin etmiyor değil çukurlar da ziplamamaya sarsmamaya çalışıyorm . Ama sanırım şurda 2 hafta daha binebilirm . Karnım şimdiden cikmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…