Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karatay kolay ya güzel bi diyet
Ben yapmıştım 5 kilo vermiştim 1 ayda ama yumurtadan alerji olunca bırakmıştım

Karatay bende yapmıştım ama 3 öğün. Hala öyle yani mantığım karataya çok uygun. Ama karataycilara göre benim yaptığım Karatay değil. Bu mevsimde domates yenmesini dahi kabul etmiyorlar. Her şey mevsiminde yenmeli ve yenilen her şey tam organik olmalıymış. Arası bulasın bu devirde. Bu yüzden tam uyguluyorum diyebilmek çok zor

Evet adaca olmus benimki sankii karataya daha uygun benimkii cok aclik zorlarsa findik atarsam agzima tam karatay olur...) canan karatayi dinlemistim cookmu aciktiniz ya bir bardak ayran icin yada badem findik fistik yiyin demisti )

Sabahları kahvaltıda yiyin diyor kız sakın ola aksam yeme

Canım akşam hafif olmuş, öyle olunca tatlı yemişsin. öğlen yok bisküvi ile gecistirmissin. Eğer sağlıklı besinlerden karnını doyursaydin belkide yemiyecektin. Bende dün kendimi tutamayıp şeker yedim seni çok iyi anlıyorum ama sonrasında pişman olan yine biz oluyoruz.

Menum
Ilık ballı su
Peynir yeşillik iki dilim çavdar
Ceviz

Bi kare bitter kahve yeşil çay

Üç köfte az salata ayran

Kahve
1.5 lt su az daha içerim
Bi saat bisiklet
@Ausencia @Ahu060812 @Antepia27

İyi akşamlar canım. Bu menü diyetisyenin verdiği diyet mi acaba.

Abla patlamış mısırrr
Kaşar yerine lor tüketsen daha güzel olur bi de insan dayanamıyor ama ben de deli gibi seviyorum şu kaşar peynirini
Canım iyi akşamlar.
Sabah tüm aileye yaptığım için kendime özel olamadı zaten haftada 2 gün en fazla yerim. Hafta içi yemiyorum.

Omlet kaşar pek yakışıyor ya

Mısır bu gün sadece :)

Ben kendi kriz yönetimimi anlatayım hemen elma rendeliyorum sonra tavaya atıyorum tarçın ekleyip suyunu salana kadar kavurup ocaktan alıp yiyorum

Ona birde süzme yoğurt ekle ceviz ile süsle mimu88 in monti tarifi az yapmadık biz bunu yıllar önce

Abla patlamış mısırrr
Kaşar yerine lor tüketsen daha güzel olur bi de insan dayanamıyor ama ben de deli gibi seviyorum şu kaşar peynirini

Mor kaşar yiyebilirsin cnm peynir yağından korkmayın

Ay yok zaten mümkün değil öyle yapmak bende organik tavuk yumurta tuletemiyordum tabiki , Karatay teyzede sütlü kahve yoğurt ile buçuk Oğun tavsiye ediyordu zor zamanlarda

Ben 3 öğün ekmek ve tatlısız çakma karatay yapıyorum

Organik yumurta buluyorum da tavuk mümkün değil maalesef

Masum, ben bunu yapabilirim sanki, yapabilirim yapabilirim acaba denesem mi ki bu haftamyani şöyle sabah kahvalti yapmam direk öğlen işyerinde yerim bide akşam evde yerim, şekersiz çay ve kahve serbest di sanki

Bide sabah ac karnına mide ilacım var o bozarmiki bunu

Çamaşır ütü mutfak 3 çocuk banyo sabaha hazırlık yıkanmış nevresim geçir 4 yatağa

Nevresim değişmeyi hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…