Karatay kolay ya güzel bi diyet
Ben yapmıştım 5 kilo vermiştim 1 ayda ama yumurtadan alerji olunca bırakmıştım
Evet adaca olmus benimkisankii karataya daha uygun benimkii cok aclik zorlarsa findik atarsam agzima tam karatay olur... ) canan karatayi dinlemistim cookmu aciktiniz ya bir bardak ayran icin yada badem findik fistik yiyin demisti )
Merhaba şekerler menüm
Sabah
2 etimek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 4 zeytin
2 gün kurusu 2 ceviz
Bol domates salatalık nane maydanoz.
3 bardak limonlu çay
Ara
4 tam buğdaylı kaymaklı bisküvi
Kayısı çayı
Akşam
Köz kırmızı biber
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça peynir
Limonlu çay
Ara
1 küçük parça tatlı
Su: 2-2,5 lt.
Spor: yok
Yarın kandil inşallah oruç tutucam, bir gün açlık iyi olur umarım. Felaket tatlı isteğim var. Bastırmam lazım beynimde bu isteği.
@AusenciaSarayca
Menum
Ilık ballı su
Peynir yeşillik iki dilim çavdar
Ceviz
Bi kare bitter kahve yeşil çay
Üç köfte az salata ayran
Kahve
1.5 lt su az daha içerim
Bi saat bisiklet
@Ausencia @Ahu060812 @Antepia27
Canım iyi akşamlar.Abla patlamış mısırrr
Kaşar yerine lor tüketsen daha güzel olur bi de insan dayanamıyor ama ben de deli gibi seviyorum şu kaşar peynirini
Ben kendi kriz yönetimimi anlatayım hemen elma rendeliyorum sonra tavaya atıyorum tarçın ekleyip suyunu salana kadar kavurup ocaktan alıp yiyorum
Abla patlamış mısırrr
Kaşar yerine lor tüketsen daha güzel olur bi de insan dayanamıyor ama ben de deli gibi seviyorum şu kaşar peynirini
Karatay bende yapmıştım ama 3 öğün. Hala öyle yani mantığım karataya çok uygun. Ama karataycilara göre benim yaptığım Karatay değil. Bu mevsimde domates yenmesini dahi kabul etmiyorlar. Her şey mevsiminde yenmeli ve yenilen her şey tam organik olmalıymış. Arası bulasın bu devirde. Bu yüzden tam uyguluyorum diyebilmek çok zor
Sabahları kahvaltıda yiyin diyor kız sakın ola aksam yeme
Canım akşam hafif olmuş, öyle olunca tatlı yemişsin. öğlen yok bisküvi ile gecistirmissin. Eğer sağlıklı besinlerden karnını doyursaydin belkide yemiyecektin. Bende dün kendimi tutamayıp şeker yedim seni çok iyi anlıyorum ama sonrasında pişman olan yine biz oluyoruz.
İyi akşamlar canım. Bu menü diyetisyenin verdiği diyet mi acaba.
Ona birde süzme yoğurt ekle ceviz ile süslemimu88 in monti tarifi az yapmadık biz bunu yıllar önce
Mor kaşar yiyebilirsin cnm peynir yağından korkmayın
Ay yok zaten mümkün değil öyle yapmak bende organik tavuk yumurta tuletemiyordum tabiki , Karatay teyzede sütlü kahve yoğurt ile buçuk Oğun tavsiye ediyordu zor zamanlarda
Yok yemedim.cok şükür acikmadim. Umarım böyle kilo verebilirim.cunku hep istediğim şey 2 ogun yemek.oh miş gibi öğle ne yiycem derdi yok.Öğlen yemedin mi ben bayılırım açlıktan
Kadınız çünküSayfa sayımız 30003 olmuş ne gevezeyiz
Ben 3 öğün ekmek ve tatlısız çakma karatay yapıyorum
Organik yumurta buluyorum da tavuk mümkün değil maalesef
Mutfakta vardı tv ama benim evlilikle yaşıttı 23 senelik , sanırım bi o kalmıştıaeben abla mutfakta iyi oluyor TV de ama is çıkmış , ders çalışmaktan dolap silmeye
Aslında bu haftasonu çaktırmadan sebze çorbası detoksu yapıyorum ben
Bakalım ise yarayacak mi
Mutfakta vardı tv ama benim evlilikle yaşıttı 23 senelik , sanırım bi o kalmıştı
Dahada yiyesi geliyor insanın. Ben karatay ile 4-5 ay gibi bir sürede 20 kg verdim 2-3 sene önce ve hiç açlık hissetmeden...Zaten ekmek ve tatlı insanı mahvediyor
Güle güle kullan aebenimMutfakta vardı tv ama benim evlilikle yaşıttı 23 senelik , sanırım bi o kalmıştı
Boşver makarnayı doyurucu olur karnabahar kisiri hiç yapmadım ama çok duydum methiniBende yarın kısır yapicam Karnıbahar dan
Birazda kepekli makarna haslayim diyorum ama bilemedim
Aslında sünnet olan bu. Çok mantıklı 2 öğün. Ama ben yapamadım bir türlüYok yemedim.cok şükür acikmadim. Umarım böyle kilo verebilirim.cunku hep istediğim şey 2 ogun yemek.oh miş gibi öğle ne yiycem derdi yok.
Dahada yiyesi geliyor insanın. Ben karatay ile 4-5 ay gibi bir sürede 20 kg verdim 2-3 sene önce ve hiç açlık hissetmeden...
Boşver makarnayı doyurucu olur karnabahar kisiri hiç yapmadım ama çok duydum methini
Intermittent Fasting Yöntemi Nasıl Uygulanır :
Evet gelelim IF yani Programlı Yemek Yeme'de diyebileceğimiz yöntemin nasıl uygulandığına; IF bir diyet programı değil yemek yeme aralığımızı belirleyen bir yöntemdir. IF bize ne yiyeceğimizi değil nezaman yiyeceğimizi söyler, bunu belirttikten sonra ;
IF in en popüler 2 metodundan bahsedelim ; Kişi bu metodlarından kendine en uygun olanını seçip uygulayabilir.
1. Hızlı diyet; 5'e 2 Yöntemi :
Haftada 2 gün belirlenerek bayanlar için 500 kalori,erkekler için 600 kalori sınırı koyulur. Geri kalan 5 günde ise normal kalori alımına devam edilir. Oruç tutacağınız günleri belirlerseniz, vücudunuz düzeni özümseyip daha az kaçamak yapmanız konusunda sizinle birlik olacaktır. Bu 2 gün seçimi genelde; Hızlı Diyete başladıktan sonraki 3. ve 5. günler tercih ediliyor.Dr. Mosley web sitesinde bu diyeti uygulayan kişilerin haftada 1-2 kilo verebileceğini söylüyor.
2. Aralıklı oruç Yöntemi (20/4,18/6,16/8 Açlık/Tokluk Periyodları);
En çok kullanılan yöntem olup bu yöntemi uygularken de en çok kullanılan açlık/tokluk periyodu 16/8 yani 16 saat açlık 8 saat tokluktur. Bunun yanı sıra açlık/tokluk periyodları 20/4 ve 18/6 olarakta uygulanabilir. Günde kaç saat (16,18,20) aç kalacağınızı ve haftada kaç gün oruç tutmak istediğinizi yaşam tarzınıza göre siz belirleyebilirsiniz. Dr. James Brown "Herkesin bünyesi farklıdır. Bu yüzden herkes üstünde küçük denemeler yaparak en iyi şekli bulmalıdır" diyor. Uyku açlık periyodlarına dahildir. Örnek 16/8 yöntemi uygulaması olarak; akşam en son 20.00 da yemek yenirse tekrardan bir sonra ki öğün öğlen 12.00'da yenir. Yani 12.00 - 20.00 arası beslenme periyodu, 20.00 - 12.00 açlık periyodumuz olabilir. Dediğim gibi yaşam biçiminize göre bu saatleri uyguladığınız açlık/tokluk periyoduna göre ayarlayabilirisiniz.
Çamaşır ütü mutfak 3 çocuk banyo sabaha hazırlık yıkanmış nevresim geçir 4 yatağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?