Aşçınız 4 günlükle ne kadar verdi merak ettim
Saraycam 45- 9 - p - 68 - 60
Bunlarıda dene tabi :: arasına
Saraycam birde simileylerde : nokta arasına halay yaz bu çıkardeli yaz bu çıkar . Bilfiklerim tabi ha bu gülmede şöyle : - ) bunları yan yananyaptınmı çıkıyor .
Ben hep telden girdiğim için tüm simileyleri yapamıyorum .
Dur deneyelin iki nokta aradına sayıları yerleştirelim ne çıkacak bakalım
:2:
Vs diyip devam ediyo
Bende telden bazı smileleri yapa biliyorum...yoksa renksiz kalıyo mesajlar1200
Aaaa bende hep telden girdiğimde dümdüz yazıp çıkıyorum zor oluyor smiley yapmak dur bende deneyim
He aklımdayken kız aynura geçen yazayım dedim unuttum masumu yanlış etiketliyorsun o başkası bak gelip bi ton laf edecek kız
He aklımdayken kız aynura geçen yazayım dedim unuttum masumu yanlış etiketliyorsun o başkası bak gelip bi ton laf edecek kız: 1 m fazla ekliyorsun
İkinci öyünü erken olmuş ortim...sen hafta arası tartəlmıyosun dimi?keşke tartılsan ya.ne olup bittiyuni anlarız.çok merak ediyorum seni...hadi hayin planlar yapalım...galip biz olmalıyız mutlaka...çarşanba pro perşenbe saf pro yapalım mı?ne dersin?1.öğün kahvaltı 09:30
1 yumurta az t.yağlı
2 dlm peynir
4_5 zeytin
Domates_salatalık -biber
1 dlm ananas
5 çiğ badem
1 etimek
2 ymk melemen
2.öğün 15:30
3 ymk kısır
4_5 ymk yumurtali fasulye
2 ymk bamya
2 dlm turşu
1 salatalık
1 dal soğan
Sabah 1 kahve, komşu ile tk si duble, şimdi bir nescafe, 2 lt su
Ay ablaaa iyiki dedin ha...gelip dövecekler beniHe aklımdayken kız aynura geçen yazayım dedim unuttum masumu yanlış etiketliyorsun o başkası bak gelip bi ton laf edecek kız: 1 m fazla ekliyorsun
Ben ton balığı kullanmadım ama götür işte süzüp hazırlarsın taze taze...ne akıllı kızlarız ya...herşeyimiz planlıTon balığını açıp sızdürüp salatanın içine eklesem tadı bozulur mu yarın öğlene kadar bozulabilir sanırım dimi
İkinci öyünü erken olmuş ortim...sen hafta arası tartəlmıyosun dimi?keşke tartılsan ya.ne olup bittiyuni anlarız.çok merak ediyorum seni...hadi hayin planlar yapalım...galip biz olmalıyız mutlaka...çarşanba pro perşenbe saf pro yapalım mı?ne dersin?
Ben ton balığı kullanmadım ama götür işte süzüp hazırlarsın taze taze...ne akıllı kızlarız ya...herşeyimiz planlıyarının yemeyi bile
Az önce su içtim, sanki leptinime ihanet ettim gibi his geldi
Ece eve gidemedim daha kv de deyiz, maç bitince gidicezBegüm sen hepinizden fazla.leptinci oldun
Ev. Nasıl.ev
: ve D ileAyarlarıniz ile oynamayınız bu bir simileyyy çalışmasıdırbunu nasıl yapıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?