Canım bizim yorgan yastık havalandırma işi var. Havalar düzelince. Baya yun yorganım varTesekkurler canimmm) hadi darisi sizlere insallahhhh
Yok canım çocuklara bakıyor. Kendi evi var. Sağolsun fedakar biri.
Sağol tatlım. Senin menün de süper maşallah :)Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin. Oruçlu olmana rağmen gayet dikkat etmişsin.
Sağol tatlım. Senin menü de süperdi maşallah :)
Biz ciciş ciciş yarışıyoruz canımAyyyyy bunlar gerçekten sevgi pıtırcığı olmuş
Mortisiniz orti değil kızzz kaptannnnn
İşte o olmadı tatlı leptini bozuyor dikkat neme lazım
Yok canım çok uzak memleketimiz. Ama 19 mayısta çocukları alıp gidecek bi aksilik olmazsa. Yazları gidiyor. Biz bir çok şeyi aştık anne kız gibi demeyeyim ama ona yakınız. Kvalidemin Kizi yok bu aradaİki taraf içinde zor birlikte yaşamak, bazı şeyleri atarsan kolay tabi
Yakın değilmi evi sabah gelip akşam gitse
Teşekkür ederim canım. Biraz önce az kalsın kurabiye ve poğaça yapmıştım onlardan 1 er tane yesem ne olur ki dedim ama yemedimSağol tatlım. Senin menün de süper maşallah :)
Hahayyyyy...sen yesen ya nefis şeylerden...çok kilo verdin halsiz kalacanGözünü seveyim uyuma aynurammm azıcık bu börek ye yahu
İyiki leptini öyrendim saraycam.bozulmasın diye çok fedarkarlık yapıyom...şimdiden kahvaltı için ne yeyeceyimi düşünüyorum...ama sanırım ovulyasyon gerçekleşiyor...karnım davul gibi şiştiEvet bitanem
Bizimkisi kalorisiz
Aynura korkulur senden maşallah kuzum
Cuma ya kadar geçer aynuram. Yine guzel bir eksi ile gelirsin inşallahİyiki leptini öyrendim saraycam.bozulmasın diye çok fedarkarlık yapıyom...şimdiden kahvaltı için ne yeyeceyimi düşünüyorum...ama sanırım ovulyasyon gerçekleşiyor...karnım davul gibi şiştiyarın tartıdan korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?