bi oyun şeyettim geldiiim...alırsın sonuçların en güzeli fedaaa olsuuun sanaaa...kizlar.. 2 lt suyum bitti.. ve butun gun 1.5 lt yogurt yedim..yarin iyi sonuc alalim diye busefer 3gun yogurt yedim..bir kilo verim..birdaha kolay kolay yogurda el surmicemmmm:84::84:
kız bu misafir iyicene bi okudu sayfaları kaç saatir...sen diyince çıktı heral...bi çay alsaydınız....leblebayss, hosgeldin takimimiza...gel sende sohbete katil
bi oyun şeyettim geldiiim...alırsın sonuçların en güzeli fedaaa olsuuun sanaaa...
kız bu misafir iyicene bi okudu sayfaları kaç saatir...sen diyince çıktı heral...bi çay alsaydınız....
az çıkıyom...gelceeeem....
Kimse yokken bende listeyi eklim dedim
** 7.TAKIM 206. Etap **
cemre2010(57.0/
ceyce(78.5/
saferan(127/
azerikizi(55.2/
kirmizigül06(92.7/
doga3(92.8/
frangipani(67.8
ganfed(57/
Julia__(55.5/
Minaver(61.8/
Meyvenull (58.7
minnoşprenses (62.9
nev81 ( 91/ (14.takimdan transfer)
** 7.TAKIM TOPLAM KILO **(
İnşallahhhhhh,azim ve sabır diliyorum hepimizeeee.ben varim nevcim...Hayirli ugurlu olsunnn ozaman rakibligimizzz...bize bol hirs versinki bizde bol bol kilo verebilelimmm
Allah iyiliğini versinkızlaaar...üzülerek söylüyom benim bi hastalığım vaaar..........
Selam canım,55 olmuşsun tebrik ederimSelam kızlar
Menüye bak menüye tartılma günü öncesiAkşam yemeğim 1 tabak bulgur pilavı 1 bardak ayran :81::81:
İnşallahhhhhh,azim ve sabır diliyorum hepimizeeee.
Allah iyiliğini versin
Selam canım,55 olmuşsun tebrik ederim
Menüye bak menüye tartılma günü öncesiYatmadan limonlu tarçınlı çay içmen farz oldu
Akşam yemeğim 1 tabak bulgur pilavı 1 bardak ayran :81::81:
Canım karanfilli tarçınlı limonlu bir fincan çay hem yorgunluğunu alır,hem ödem attırır.Üşeniyorsan da ağzında 2 karanfil gezdir 10-15 dakika.Göreceksin yorgunluk geçecek.Sen ne iş yapıyorsun bu arada Julia'cım?ama ama napim çok acıkmışım öle yoruldum ki bugün
juliacım tartı aksam pilav yemenin hiç bi bahanesi olamaz.. hemde 1 tabakkk
ilk ve son olsun diyorum baska bişi demiyorummmkız mezun olmana 3 kilon kaldı sen tartı aksamı pilav yiyorsun yarın sabah kötü bi şekilde gelirsen elimden dilimden cekeceğin var ona göree
Canım karanfilli tarçınlı limonlu bir fincan çay hem yorgunluğunu alır,hem ödem attırır.Üşeniyorsan da ağzında 2 karanfil gezdir 10-15 dakika.Göreceksin yorgunluk geçecek.Sen ne iş yapıyorsun bu arada Julia'cım?
ama ama napim çok acıkmışım öle yoruldum ki bugün
Canım karanfilli tarçınlı limonlu bir fincan çay hem yorgunluğunu alır,hem ödem attırır.Üşeniyorsan da ağzında 2 karanfil gezdir 10-15 dakika.Göreceksin yorgunluk geçecek.Sen ne iş yapıyorsun bu arada Julia'cım?
bravoooooo...juli..juli....sen çok yaşaaaaa.....nihayet 55 e düştüm kızlar
gercekten yorgunlugu alirmi???bende nefret ederim karanfil kokusundan..tarcin derkende tum tarcin demi?? tozu degil..kiz tadi kotu olmuyormu? hem tarcin hem limon hemde karanfil:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?