Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm şöyleydi:
Sabah:
*100 ml süt
*Yarım muz
*40 gr müsli
Ara öğün:
*1 galeta
Öğle yemeği:
*1 haşlanmış yumurta
*40 gr dil peyniri
*1 domates
*1 salatalık
*2 marul yaprağı
Ara öğün-2:
*2 kaşık börülce
Akşam yemeği:
*40 gr müsli
*100 ml süt
*yarım muz
Şimdi de ödem attırıcı çay demliyorum,1 saat de tempolu yürüyüş yaptım.

Son düzenleme:

menun guzel canim...ozel bir diyet yaptigin icin fazla yorumda bulunamicam..bana muz yasak malesef...sporda guzel..insallah yarin sende guzel sonuclar alirsinnn

evet orasi kesinnnnn..dunyalarrr bizim olur vallahaa...........hayatta herseyi basardim..bir bu fazlaliklarimdan tamamen kurtulmayi basaramadim....umarim bunuda basaririmm
Aynı hisleri duyuyorum.Bu konuda hep şöyle düşünmüşümdür;evet olmadı daha önce,çünkü bugün olması hayırlıydı.Kainat bizim bilmediğimiz hayır ve şerlerle dolu.O yüzden KEŞKE demiyorum zayıflama konusunda,İYİ Kİ diyorum...

menun guzel canim...ozel bir diyet yaptigin icin fazla yorumda bulunamicam..bana muz yasak malesef...sporda guzel..insallah yarin sende guzel sonuclar alirsinnn
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım.Bu hafta biraz gergin bir haftaydı ne olur bilemiyorum ama haftaya rakibemi epeyce zorluycam

Son düzenleme:

senin dusuncen daha guzel, ben malesef hep kendime kizmisimdir...bogazimi tutup bir kilo veremedim..kendimi rezil duruma dusurdum diye..ozelliklede 110 kilo oldugumda kendimi cok degersiz hissediyordum, sukurler olsunki toparlanabildimm..ve umarim geri kalanlarida veririz

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım.Bu hafta biraz gergin bir haftaydı ne olur bilemiyorum ama haftaya rakibemi epeyce zorluycam

emin ol ikimizide hirslandirmak icin elimden geleni yapicam, ama buhaftadaki gibi iyi bir sonuc alacagimi dusunmuyorum...sormustum sana nezamana kadar yarisimiz diye ama hala cvp vermedin...hedefimize ulasana kadarmi rakibiz

saferanimmm gecmis bitmezzzzz....ben yarida kesip sohbete katildim...sonra kimse kamayinca okudum...yoksa oku oku bitmez yine laflamislar.....azerimde icli kofte tarifi vermis...ama kizdim haberin olsun..azerinin bundan sonra diet tarifleri disinda tarif vermesi yasak haberin olsun

geldim tatlııım...okudum bitirdim bileeee....çıktım 3 kapı yaptım koştum size geldiiiiim.....

güzel takımımın cıvıl cıvıl şakıyan bülbülleriiiii...doldurmuşlar gene sayfalarııııı....

gözlerimi yaşarttınız valla...aç aç geziyonuz ama hiç üzülmeyin....en güzel mükafat sizin olucaaak....:90::90::90:

ne kapisi saferanim:26: kapi tamiri felanmi???malesef hepimizde aciz umarim yarin acligimizin mukafatini aliriz busefer herkes cok azimli davrandiiii

Son düzenleme:
sevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz
buralarda ne varda neyi merak ediyorlarkiii.... hareket vaar..neşe vaaarr.....
meyveeeee çalışamıyorumm aclıktan ıs yapasım bılemm gelmedı sımdık elma yesem benı aksam 6:30 a kadar tutarmı dersınn ayy 6:30 yersemde sabaha kadar nasıl durucam hoooff pooff püüff
az daha sık dişini minnoş...az kaldııı.....
kesin verirsin ondan sonra illaki şişlik oluyor canım moralini bozma dikkat et yeter.....
ne stadı nev nerde yürüyorsun canım sen.....
bende 9u bekliyorumgozlerim yazilari puslu puslu goruyor resmen :111::111::111:
9 damı paydos ya...yorgunluktan öldün dimi canım..eeve gidince bi güzel uyursun....
aşkolsun bana yokmu ama bi şey..ben de kaptan yardımcısıyım yaaa....
çok güzel söyledin canım inş..bizimki de bu zamandır

sen çok iyi yoldasın canım..ben de herkesin gözüne sokmak istiyorum...inş...110 lara doğru gidiiim..herkes görcek o zaman...

ne kapisi saferanim:26: kapi tamiri felanmi???malesef hepimizde aciz umarim yarin acligimizin mukafatini aliriz busefer herkes cok azimli davrandiiii

delüüüü...ne kapı tamiriii....sabah yukarı komşuya çıktım ..öğlen geldim siparişlerim vardı onları vermeye gitim...ikindi geldim yukarı komşuya çıktım....etti 3 kapııııı..ama aklım hep buralarda kaldıııı.....

meyveee...azeriiii...napıyonuz minnaklarrr......karnı acıkan hemen yatsıııın............bu saatten sonra kaçamak yoook....

evet canim malesef 9da cikiyorum. 7.30da kapilari kilitlemek icin kalkarim..sonrada vakit gelir eve giderim..gider gitmez uyicam...fatmagule bakmicam..benim sucum ne ki uykusuz kalim

insallah busefer bizde hayalimize kavusacagizzz saferanim

bende diyorum ne kapisi idare et saferanim, anca kendimi kurtarabilecek kadar turkcem var :78::78:

emin ol ikimizide hirslandirmak icin elimden geleni yapicam, ama buhaftadaki gibi iyi bir sonuc alacagimi dusunmuyorum...sormustum sana nezamana kadar yarisimiz diye ama hala cvp vermedin...hedefimize ulasana kadarmi rakibiz
Her hafta,her hafta,her hafta daha iyi sonuçlar alıcaz.Bedenimize şefkatle,beynimize kararlılıkla emir vericez.Her hafta yeniden rakibiz desek,yani her hafta kilo vermede yarışsak nasıl olur?Kilomuzun hemen hemen aynı olması da çok iyi.

ne stadı nev nerde yürüyorsun canım sen.....
aşkolsun bana yokmu ama bi şey..ben de kaptan yardımcısıyım yaaa....
çok güzel söyledin canım inş..bizimki de bu zamandır

Canım bizim ilçenin milli bayramlar için kullandığı vasat bir stadı var,orada yürüyor ve koşuyorum hafif tempoda.Sana olmaz olur mu,verdiğin kilo muhteşem.Zamannnnnnn,aydınlığı kucaklama zamanııııı

azeri:.......48
cemre...........12
ceyce............29
doga.............34
frangi............20
ganfed...........5
julia..............14
kirmizi...........29
meyve............59.........
minaver..........19
minnos...........5
nev.................9
saferan...........7

takımca gevezeyiz

takımca açızzzzzzzz

yarın ki sonuclar için cok heycanlıyımm

kızlar amcamlar düğün kararı almıslar kuzenim evleniyor nişanlılardı ama düğün belli değildi 28 inde izmitte yapcaklarmıs ordaki düğüne katılıcam ve o zamana kadar incelmem şart
56 falan olsam yeter hafta sonu cok dikkt edicem gülüm mc menü yicem malesef
bana kızıcaksın ama ben sonrasında 3 gün ac gezmeye rağzıyım canım..hatta 5 g 5 bile yaparım yeterki o menüyü yiyeyimm
kızlar aslında pc yi acmıcaktım ama ekmek tarifimi kaybetmişim yarına ekmek yapcam üzümlü tarif almak için actım tabi direk takımıma geldim canlarım beni sizi seviyorumm
yemek yemeğide cok seviyorum

nys menümüde yazayım öyle cıkayım

sabah elma süt
ara badem
öğlen bezelye(konserve)yoğurt çorba
ara elma
aksam corba havuc salatası az yağlı yoğurt 2 haslanmıs yumurta..

3 lt su 1 yeşil cay 2 çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…