Tartıda 55 kiloyu gördüğümüz gün,daha çok şımarıcaz
Bugünkü menüm şöyleydi:
Sabah:
*100 ml süt
*Yarım muz
*40 gr müsli
Ara öğün:
*1 galeta
Öğle yemeği:
*1 haşlanmış yumurta
*40 gr dil peyniri
*1 domates
*1 salatalık
*2 marul yaprağı
Ara öğün-2:
*2 kaşık börülce
Akşam yemeği:
*40 gr müsli
*100 ml süt
*yarım muz
Şimdi de ödem attırıcı çay demliyorum,1 saat de tempolu yürüyüş yaptım.
Aynı hisleri duyuyorum.Bu konuda hep şöyle düşünmüşümdür;evet olmadı daha önce,çünkü bugün olması hayırlıydı.Kainat bizim bilmediğimiz hayır ve şerlerle dolu.O yüzden KEŞKE demiyorum zayıflama konusunda,İYİ Kİ diyorum...evet orasi kesinnnnn..dunyalarrr bizim olur vallahaa...........hayatta herseyi basardim..bir bu fazlaliklarimdan tamamen kurtulmayi basaramadim....umarim bunuda basaririmm
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım.Bu hafta biraz gergin bir haftaydı ne olur bilemiyorum ama haftaya rakibemi epeyce zorluycammenun guzel canim...ozel bir diyet yaptigin icin fazla yorumda bulunamicam..bana muz yasak malesef...sporda guzel..insallah yarin sende guzel sonuclar alirsinnn
Aynı hisleri duyuyorum.Bu konuda hep şöyle düşünmüşümdür;evet olmadı daha önce,çünkü bugün olması hayırlıydı.Kainat bizim bilmediğimiz hayır ve şerlerle dolu.O yüzden KEŞKE demiyorum zayıflama konusunda,İYİ Kİ diyorum...
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım.Bu hafta biraz gergin bir haftaydı ne olur bilemiyorum ama haftaya rakibemi epeyce zorluycam
saferanimmm gecmis bitmezzzzz....ben yarida kesip sohbete katildim...sonra kimse kamayinca okudum...yoksa oku oku bitmezyine laflamislar.....azerimde icli kofte tarifi vermis...ama kizdim haberin olsun..azerinin bundan sonra diet tarifleri disinda tarif vermesi yasak haberin olsun
geldim tatlııım...okudum bitirdim bileeee....çıktım 3 kapı yaptım koştum size geldiiiiim.....
güzel takımımın cıvıl cıvıl şakıyan bülbülleriiiii...doldurmuşlar gene sayfalarııııı....
gözlerimi yaşarttınız valla...aç aç geziyonuz ama hiç üzülmeyin....en güzel mükafat sizin olucaaak....:90::90::90:
buralarda ne varda neyi merak ediyorlarkiii....sevgili ziyaretcııı bu sana olan ılk mektubumm
bılıyorum burdasınn gel otur bır yesılcay ıcekk bıse yapak canım .
boylede olmuyorkı sen yalnız ben yalnızz
az daha sık dişini minnoş...az kaldııı.....meyveeeee çalışamıyorumm aclıktan ıs yapasım bılemm gelmedı sımdık elma yesem benı aksam 6:30 a kadar tutarmı dersınn ayy 6:30 yersemde sabaha kadar nasıl durucam hoooff pooff püüff
kesin verirsin ondan sonra illaki şişlik oluyor canım moralini bozma dikkat et yeter.....efeniiim marulu alirsiinn,kuzu gibin yersiiinnnn.
yav kirmizi napiyim,bende üzülüyorum ama artidayim.anlamiyorum niye böyle oldu.asiri yemedimki.bence reglim bitsin,kilolar sapir sapir gidecek yine bak göreceksin.birde gecen cuma 1,3 verince vücut $okami girdi ne
ne stadı nev nerde yürüyorsun canım sen.....Canım elma çayı da çok sağlıklı elbette ama,yeşil elma ile düdüklüde 7 dakika kaynatılan tarif kadar net sonuç vermiyor.Hanımlar bu akşam ödem attrıcı çay içmeyi unutmayalım.
Rakibemmmmm,vericez inşallah beraberce.Pes etmek yok,kilo verme durdukça yöntemdeğiştiricez,spor arttırıcaz.Canım bekarım ben.Ne garip değil mi;farklı hayatlar,aynı yaşanmışlıklar,aynı gidişat.Ama değişecek herşeyin rengi
Kızlar biberiye yağı sürüp öbeğime,kendimi bir güzel streç filmle paketledim.Şimdi stada yürüyüşe gidiyorum,gelince yazarım.Öpüyorum sizleri...
9 damı paydos ya...yorgunluktan öldün dimi canım..eeve gidince bi güzel uyursun....bende 9u bekliyorumgozlerim yazilari puslu puslu goruyor resmen :111::111::111:
aşkolsun bana yokmu ama bi şey..ben de kaptan yardımcısıyım yaaa....En zor kilo verme aralığı olarak kabul edilen 50-65 kilo aralığında olan üyelerin %80'i oluşturduğu bir takımda aldığınız derecelerle ve dinamizmle,muhteşem başardığın aşikar.Peygamber Efendimiz(S.A.V)'nin bir hadisi var:''Güttüklerinizden hesap olacaksınız...''şeklinde.Yani doktor hastasından,öğretmen öğrencisinden,başbakan halkından...şeklinde uzar gider.O halde kaptan da takımından binevi.Bu yüzden kaptanlığını çok takdir ediyor ve kamçılanıyorum...
çok güzel söyledin canım inş..bizimki de bu zamandırAynı hisleri duyuyorum.Bu konuda hep şöyle düşünmüşümdür;evet olmadı daha önce,çünkü bugün olması hayırlıydı.Kainat bizim bilmediğimiz hayır ve şerlerle dolu.O yüzden KEŞKE demiyorum zayıflama konusunda,İYİ Kİ diyorum...
senin dusuncen daha guzel, ben malesef hep kendime kizmisimdir...bogazimi tutup bir kilo veremedim..kendimi rezil duruma dusurdum diye..ozelliklede 110 kilo oldugumda kendimi cok degersiz hissediyordum, sukurler olsunki toparlanabildimm..ve umarim geri kalanlarida veririz
ne kapisi saferanim:26: kapi tamiri felanmi???malesef hepimizde acizumarim yarin acligimizin mukafatini aliriz busefer herkes cok azimli davrandiiii
evet canim malesef 9da cikiyorum. 7.30da kapilari kilitlemek icin kalkarim..sonrada vakit gelir eve giderim..gider gitmez uyicam...fatmagule bakmicam..benim sucum ne ki uykusuz kalimburalarda ne varda neyi merak ediyorlarkiii....hareket vaar..neşe vaaarr.....
9 damı paydos ya...yorgunluktan öldün dimi canım..eeve gidince bi güzel uyursun....
çok güzel söyledin canım inş..bizimki de bu zamandır
sen çok iyi yoldasın canım..ben de herkesin gözüne sokmak istiyorum...inş...110 lara doğru gidiiim..herkes görcek o zaman...
delüüüü...ne kapı tamiriii....sabah yukarı komşuya çıktım ..öğlen geldim siparişlerim vardı onları vermeye gitim...ikindi geldim yukarı komşuya çıktım....etti 3 kapııııı..ama aklım hep buralarda kaldıııı.....
Her hafta,her hafta,her hafta daha iyi sonuçlar alıcaz.Bedenimize şefkatle,beynimize kararlılıkla emir vericez.Her hafta yeniden rakibiz desek,yani her hafta kilo vermede yarışsak nasıl olur?Kilomuzun hemen hemen aynı olması da çok iyi.emin ol ikimizide hirslandirmak icin elimden geleni yapicam, ama buhaftadaki gibi iyi bir sonuc alacagimi dusunmuyorum...sormustum sana nezamana kadar yarisimiz diye ama hala cvp vermedin...hedefimize ulasana kadarmi rakibiz
ne stadı nev nerde yürüyorsun canım sen.....
aşkolsun bana yokmu ama bi şey..ben de kaptan yardımcısıyım yaaa....
çok güzel söyledin canım inş..bizimki de bu zamandır
meyveee...azeriiii...napıyonuz minnaklarrr......karnı acıkan hemen yatsıııın............bu saatten sonra kaçamak yoook....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?