Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lokumlarrr, ben kaciyorum artik..tek bir adam kaldi onuda kovim..bende eve yol alim....hepinize hayirli aksamlar...yarinnnnn sadece ekside olan ugrasin takimaaa ona goreeee

lokumlarrr, ben kaciyorum artik..tek bir adam kaldi onuda kovim..bende eve yol alim....hepinize hayirli aksamlar...yarinnnnn sadece ekside olan ugrasin takimaaa ona goreeee

tamaaaaam...kaptaaaan.......byeeeeeee........

ben de kaçar kızlaaar..........:80::80::80:

gercekten yorgunlugu alirmi???bende nefret ederim karanfil kokusundan..tarcin derkende tum tarcin demi?? tozu degil..kiz tadi kotu olmuyormu? hem tarcin hem limon hemde karanfil:26:
Hem de nasıl canım,insanı 3 kişi masaj yapmışa döndürür
liste arkada kalmasin
nev81 ( 91/ [/B](14.takimdan transfer)
** 7.TAKIM TOPLAM KILO **(
Kızlarrrrrrr,ben artık 80'leri görmek istiyorum.2 senedir görmediğim 80'leri.Sonra da 9 senedir görmediğim 70'leri,sonra da 16 senedir görmediğim 60'ları,sonra da hiç hatırlamadığım 50 'leri

e canim cok az kalmis 80 lere.1,1 kilo verdinmi 89,9 sün.80 leri gördün demektir

hayirli aksamlar kizlar gecmise dalacaktim bi baktim burdasiniz bende vaz gectim yakalamisken kacirmayim dedim
hadi gelin bakalim yarin artidaki kizlara ne ceza verecegiz onu konusalim bastada azeriyi cezalandiracagiz .azeri sana durmak yok kalk bakiim ayaga lesli ac sabaha kadar o kilolar verilecekhop hop hop cabuk

dogacim hg canim gel bizde ikimiz sohbet edelim azeriyle kirmiziya küsüm benal bide karsilikli cay icelim onlarda kiskansin

kirmizi ben izin istiyorum.bir ara diyet yapamiycam ben.kendimi iyi hissetmiyorum.zaten bir kac gündür psikolojim iyi degildi,size yansitmasamda....diyetde yapabilcegimi düsünmüyorum.ben bir kac zamanligina cikmak istiyorum.yarin tartilmak istemiyorum.bakicam ya,hatta belki dönemem bilmiyorum.
kendinize iyi bakin...................

kiz ne oldu nereye ne demek ayrilacam meraklandirma beni

neden ne oluo azericim :97::97:

kızlaaar...üzülerek söylüyom benim bi hastalığım vaaar..........

kız allah seni naapmasın ödüm koptu artık çocuğumda olmaz
annaaam topuz gibiyim maaaşallah...hele siz varken süperiiiim.....şaka yaptım kız... sadece oyun hastasıyııım...

ama elime geçsen var ya korkdum gerçek

ganfedcim ben yarınsabah erkenden kalkıp tartılmandan yanayım canım çünkü aksam kilomuz fazla cıkıyor ..

azericim hayırdır sekercim nerelere böylee..

bende ekmeğimin pişmesini bekliom iice kendimden gectim aclık uykusuzluk baya yıprattı benii (

nooldu ya :26::26::26::26:neden neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…