bravoooooo...juli..juli....sen çok yaşaaaaa.....
kız tarçın karanfil sevilmez miii... ben bayılırım....
lokumlarrr, ben kaciyorum artik..tek bir adam kaldi onuda kovim..bende eve yol alim....hepinize hayirli aksamlar...yarinnnnn sadece ekside olan ugrasin takimaaa ona goreeee
Hem de nasıl canım,insanı 3 kişi masaj yapmışa döndürürgercekten yorgunlugu alirmi???bende nefret ederim karanfil kokusundan..tarcin derkende tum tarcin demi?? tozu degil..kiz tadi kotu olmuyormu? hem tarcin hem limon hemde karanfil:26:
Kızlarrrrrrr,ben artık 80'leri görmek istiyorum.2 senedir görmediğim 80'leri.Sonra da 9 senedir görmediğim 70'leri,sonra da 16 senedir görmediğim 60'ları,sonra da hiç hatırlamadığım 50 'leriliste arkada kalmasin
nev81 ( 91/ [/B](14.takimdan transfer)
** 7.TAKIM TOPLAM KILO **(
Hem de nasıl canım,insanı 3 kişi masaj yapmışa döndürür
Kızlarrrrrrr,ben artık 80'leri görmek istiyorum.2 senedir görmediğim 80'leri.Sonra da 9 senedir görmediğim 70'leri,sonra da 16 senedir görmediğim 60'ları,sonra da hiç hatırlamadığım 50 'leri
kirmizigul,azerikizi sesime gelin sesime yahu kendimi ziyaretci gibi hissettim .ne siz beni begenmiyorsunuz mu
azerim yarin sabah misafirim varkilomu simdi yazsammi
kirmizi ben izin istiyorum.bir ara diyet yapamiycam ben.kendimi iyi hissetmiyorum.zaten bir kac gündür psikolojim iyi degildi,size yansitmasamda....diyetde yapabilcegimi düsünmüyorum.ben bir kac zamanligina cikmak istiyorum.yarin tartilmak istemiyorum.bakicam ya,hatta belki dönemem bilmiyorum.
kendinize iyi bakin...................
kiz ne oldu nereye ne demek ayrilacam meraklandirma beni
kirmizi ben izin istiyorum.bir ara diyet yapamiycam ben.kendimi iyi hissetmiyorum.zaten bir kac gündür psikolojim iyi degildi,size yansitmasamda....diyetde yapabilcegimi düsünmüyorum.ben bir kac zamanligina cikmak istiyorum.yarin tartilmak istemiyorum.bakicam ya,hatta belki dönemem bilmiyorum.
amin ...amin...amiiiiiiinnnnn......
oooh sağol canııım...valla bu takım işi şahane...zalimi yi anmadan geçemiycem..o davet etti sağolsun..şimdi bu noktadayııım....
bu dünkü sonuçlarmı az yazdım sanıyodum 7 olmuş...
meyve...doğa...ceyce...kırmızı....yeteeeeer.....ben de kupa istiyom....susuuuuun.....
mc ne kız meyve onu yicene daha güzel bişey ye bariii ..ben olsam kfc ile delerdim yasaklarııı.....
kızlaaar...üzülerek söylüyom benim bi hastalığım vaaar..........
kız allah seni naapmasın ödüm koptu artık çocuğumda olmazOda Oyunları 24 - Yeni Oda Oyunları, Oda Oyunları, Hapis Oyunları, Odadan Kaçış Oyunları, Çıkış Oyunları, Gizli Nesne Bulma Oyunları
aha ben bu blogtaki oda oyunlarını oynamazsam krize giriyomhergün 3-5 oyun ekler blog sahibi en büyük hastalığım..bazen takılınca..hemen gelemiyom..ama açlığımıda unutuyooom....
annaaam topuz gibiyim maaaşallah...hele siz varken süperiiiim.....şaka yaptım kız... sadece oyun hastasıyııım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?