azeri:.......48
cemre...........12
ceyce............29
doga.............34
frangi............20
ganfed...........5
julia..............14
kirmizi...........29
meyve............59.........
minaver..........19
minnos...........5
nev.................9
saferan...........7
amin ...amin...amiiiiiiinnnnn......evet canim malesef 9da cikiyorum. 7.30da kapilari kilitlemek icin kalkarim..sonrada vakit gelir eve giderim..gider gitmez uyicam...fatmagule bakmicam..benim sucum ne ki uykusuz kalim
insallah busefer bizde hayalimize kavusacagizzz saferanim
oooh sağol canııım...valla bu takım işi şahane...zalimi yi anmadan geçemiycem..o davet etti sağolsun..şimdi bu noktadayııım....Her hafta,her hafta,her hafta daha iyi sonuçlar alıcaz.Bedenimize şefkatle,beynimize kararlılıkla emir vericez.Her hafta yeniden rakibiz desek,yani her hafta kilo vermede yarışsak nasıl olur?Kilomuzun hemen hemen aynı olması da çok iyi.
Canım bizim ilçenin milli bayramlar için kullandığı vasat bir stadı var,orada yürüyor ve koşuyorum hafif tempoda.Sana olmaz olur mu,verdiğin kilo muhteşem.Zamannnnnnn,aydınlığı kucaklama zamanııııı
bu dünkü sonuçlarmı az yazdım sanıyodum 7 olmuş...azeri:.......48
cemre...........12
ceyce............29
doga.............34
frangi............20
ganfed...........5
julia..............14
kirmizi...........29
minaver..........19
minnos...........5
nev.................9
saferan...........7
takımca gevezeyiz
takımca açızzzzzzzz
yarın ki sonuclar için cok heycanlıyımm
kızlar amcamlar düğün kararı almıslar kuzenim evleniyor nişanlılardı ama düğün belli değildi 28 inde izmitte yapcaklarmıs ordaki düğüne katılıcam ve o zamana kadar incelmem şart
56 falan olsam yeter hafta sonu cok dikkt edicem gülüm mc menü yicem malesef
bana kızıcaksın ama ben sonrasında 3 gün ac gezmeye rağzıyım canım..hatta 5 g 5 bile yaparım yeterki o menüyü yiyeyimm
kızlar aslında pc yi acmıcaktım ama ekmek tarifimi kaybetmişim yarına ekmek yapcam üzümlü tarif almak için actım tabi direk takımıma geldim canlarım beni sizi seviyorumm
yemek yemeğide cok seviyorum
nys menümüde yazayım öyle cıkayım
sabah elma süt
ara badem
öğlen bezelye(konserve)yoğurt çorba
ara elma
aksam corba havuc salatası az yağlı yoğurt 2 haslanmıs yumurta..
3 lt su 1 yeşil cay 2 çay
meyveee...azeriiii...napıyonuz minnaklarrr......karnı acıkan hemen yatsıııın............bu saatten sonra kaçamak yoook....
Her hafta,her hafta,her hafta daha iyi sonuçlar alıcaz.Bedenimize şefkatle,beynimize kararlılıkla emir vericez.Her hafta yeniden rakibiz desek,yani her hafta kilo vermede yarışsak nasıl olur?Kilomuzun hemen hemen aynı olması da çok iyi.
kızlaaar...üzülerek söylüyom benim bi hastalığım vaaar..........
azeri:.......48
cemre...........12
ceyce............29
doga.............34
frangi............20
ganfed...........5
julia..............14
kirmizi...........29
minaver..........19
minnos...........5
nev.................9
saferan...........7
saferan yok öyle bisey demi.cabuk söyle.üzme beni.bak arkadas bekliyor,gitmem lazim.saka gibi bisey söylüycen demi
gidelim meyvem.....sen yeterki susmaayine 1. ben olmusummm
kaptan beni diskoya götür
gülüm ödülümü isterim 3 gün üst üste 1. oldumm
kotu birsey degildir insallah canim :18::18:kızlaaar...üzülerek söylüyom benim bi hastalığım vaaar..........
Allah seni ne etmesin emi Safi$.kalkip giyinmem lazim,kalkamadim yavvv:82:
gidelim meyvem.....sen yeterki susmaa
kotu birsey degildir insallah canim :18::18:
Oda Oyunları 24 - Yeni Oda Oyunları, Oda Oyunları, Hapis Oyunları, Odadan Kaçış Oyunları, Çıkış Oyunları, Gizli Nesne Bulma Oyunları
aha ben bu blogtaki oda oyunlarını oynamazsam krize giriyomhergün 3-5 oyun ekler blog sahibi en büyük hastalığım..bazen takılınca..hemen gelemiyom..ama açlığımıda unutuyooom....
Allah seni ne etmesin yaa..nasil korktummmmmmmmmm..dondum kaldim resmen okuyunca....kalbim hala deli gibi atiyorAllahtan oyun hastaligiymiss..oh bee
Oda Oyunları 24 - Yeni Oda Oyunları, Oda Oyunları, Hapis Oyunları, Odadan Kaçış Oyunları, Çıkış Oyunları, Gizli Nesne Bulma Oyunları
aha ben bu blogtaki oda oyunlarını oynamazsam krize giriyomhergün 3-5 oyun ekler blog sahibi en büyük hastalığım..bazen takılınca..hemen gelemiyom..ama açlığımıda unutuyooom....
annaaam topuz gibiyim maaaşallah...hele siz varken süperiiiim.....şaka yaptım kız... sadece oyun hastasıyııım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?