Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yine 1. ben olmusummm

kaptan beni diskoya götür

gülüm ödülümü isterim 3 gün üst üste 1. oldumm

evet canim malesef 9da cikiyorum. 7.30da kapilari kilitlemek icin kalkarim..sonrada vakit gelir eve giderim..gider gitmez uyicam...fatmagule bakmicam..benim sucum ne ki uykusuz kalim

insallah busefer bizde hayalimize kavusacagizzz saferanim
amin ...amin...amiiiiiiinnnnn......
oooh sağol canııım...valla bu takım işi şahane...zalimi yi anmadan geçemiycem..o davet etti sağolsun..şimdi bu noktadayııım....
bu dünkü sonuçlarmı az yazdım sanıyodum 7 olmuş...

meyve...doğa...ceyce...kırmızı....yeteeeeer.....ben de kupa istiyom....susuuuuun.....

mc ne kız meyve onu yicene daha güzel bişey ye bariii ..ben olsam kfc ile delerdim yasaklarııı.....

meyveee...azeriiii...napıyonuz minnaklarrr......karnı acıkan hemen yatsıııın............bu saatten sonra kaçamak yoook....

safi$immm,sabah az kahvalti yapmistim camide,bir tanede icli köfte yemistim.ama eve geldigimden beri acimmmmmmyogurt yedim sadece.yarin artida cikmamam lazim.hatta belki tartilmadan önce spor yapicam.cünkü spor yapinca bende direkt 300-400 gram eksilme oluyor.

ben varim nevcim...Hayirli ugurlu olsunnn ozaman rakibligimizzz...bize bol hirs versinki bizde bol bol kilo verebilelimmm

kızlaaar...üzülerek söylüyom benim bi hastalığım vaaar..........

ben buna dans ederim istee

herkes 5msjin uzerindeeeeeeeeeeeeeeee cemrecim senide tebrik ediyorum

kiz meyve ammada gevezesin, biraz susta sira bizede gelsin butun kupalari sen goturuyorsun

Son düzenleme:

Allah seni ne etmesin yaa..nasil korktummmmmmmmmm..dondum kaldim resmen okuyunca....kalbim hala deli gibi atiyor Allahtan oyun hastaligiymiss..oh bee

Allah seni ne etmesin yaa..nasil korktummmmmmmmmm..dondum kaldim resmen okuyunca....kalbim hala deli gibi atiyor Allahtan oyun hastaligiymiss..oh bee

annaaam topuz gibiyim maaaşallah...hele siz varken süperiiiim.....şaka yaptım kız... sadece oyun hastasıyııım...

annaaam topuz gibiyim maaaşallah...hele siz varken süperiiiim.....şaka yaptım kız... sadece oyun hastasıyııım...

saka oldugunu gorunce rahatladim kiz...nasil odum koptu...Allah saglik versin sende bol bol oyunlarini oyna emi

kizlar.. 2 lt suyum bitti.. ve butun gun 1.5 lt yogurt yedim..yarin iyi sonuc alalim diye busefer 3gun yogurt yedim..bir kilo verim..birdaha kolay kolay yogurda el surmicemmmm:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…