Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ev senin üstüne olursa tabiki de hak iddia edemezler herkesin malı kendinin

afiyet olsun
sen artık bişey yemiycen demi? eğer öyleyse sorun yok çünkü bunun için güçlü beslenmen gerekiyodu onuda yapmışsın

aynennn cnmm
kuvetli yedimmm sabahta öyle yedimm
bu cumaya göre devam edip etmiycegim belli olur
ama cumada tam regli ggünü
yanıltabilir sonuç beni

Ay kendime nazar deydirdim
Pogacayi fırından tepsisinden alırken kopan bir parça hop ağzıma
Gitti gül gibi leptin gettiii
Şimdi giden leptinimin ardından sade kahvem ve 2 gün kurusuyla yas tutuyoruz
Eferin at öyle ağzına üstüne de yas tut tamamdır

tapu senin üzerineyse kimse hak idda edemez ama anneninse kardeşler hepinizin ortaktır,yani bence böyle,hukukçu varsa soralım

Ev senin üstüne olursa tabiki de hak iddia edemezler herkesin malı kendinin
Ama ben annem ile yaşadığım için sonra ortak olabilirler dedi burdaki arkadaş ama ben kendi hakkımı verdim peşinat için. Ablamlar öyle birşey yapmaz ama yinede başım ağrısın istemem

Ama ben annem ile yaşadığım için sonra ortak olabilirler dedi burdaki arkadaş ama ben kendi hakkımı verdim peşinat için. Ablamlar öyle birşey yapmaz ama yinede başım ağrısın istemem
Sen bi eve niyetlendin peşinat olarak da annenden kendi hakkına düşen para alıp verdin üstüne kredi çektin ev senin üstüne olacak demi. Öyle olsa da kimse hak iddia edemez

Evvet lcwden geliyorum.
Beli zar zor kapanan 1 40 beden kot aldım.
Acilen içine giymeliyim.
Kızıma da birkac parca cici aldım.
Asıl begendiklerimi sezon sonuna sakladım. Havalar iyice ısınsın öyle ..
ooo süperrr tam rahat kapanır inşallahh güzelimmm iyii günlerinizde kullann analı kızl süslüler sizii

Sen bi eve niyetlendin peşinat olarak da annenden kendi hakkına düşen para alıp verdin üstüne kredi çektin ev senin üstüne olacak demi. Öyle olsa da kimse hak iddia edemez
Şimdi şöyle; biz babamdan kalan evi 4 e bölmek yerine 3 kız kardeş halkımızdan feragat ederek anneme bıraktık. Bir miktar bankadaki parada biz 3 kardeşe bölündü. Bende parayı peşinat yaparak (ihtiyaç krediside çektik azda olsa) ev için kullanmıştım ama kendi hakkımdı sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…