@Antepia27 bir süre diyet konusunda izinli
D Dilekiyi bu hafta eşleşmiştiniz ama istersen rakip bulalım , istersen bu hafta bu şekilde devam et canım ..
Afiyet olsun canım. Aslında yemek yeseydin daha doyurucu olurdu. Yarın bol proteinli bir menü bekliyorum senden
Ovv yarına kadar başka yemek yok mu hiiç ablaİF DİYETİ 4. GÜN
sabah limonlu su
kahvaltı 07:45
1 yumurta(iki yiycektim ama 1 tane koymuşum )
bol peynir
6 zeytin
marul-maydanoz-kırmızı biber
1 dlm ananas
2 altınbaşak grisini
öglen 13:00
1 kutu tonbalıgı ile salatta büyük kase
1 kase yogurt
3 tam ceviz
3 ymk etli taze fasulye
3 lt yakın su
1 kahve
1 soda
not: şuan hiç açlık yok arkadaşlar cidden
Güle güle kullanın ece de sen de ablateşekkürler ahucum
bitane kot buldum streç, fena değildi hani, onu aldım. aslında yni sezon larak pahalı geldi ama biraz da motivasyon olur dedim. evet sanırım sende 42 olur, aynı kiloda başka bi kadın denedi aynı kotu, ona olmadı, boyu 159 cm imiş.
bana oldu.
kapadım fermuarı da dügmeyi de ama rahat olmadı şimdi rahat olması için çabalicam.
bu ara dönemi de bu kotla atlatırım diyorum, kot olana kadar da bi kaç bol pantolon var penye filan, onlarla idare ederim.
Evet kaptanım haklısın, sen yanlış anlamadın, pişmanım maalesef tatlı değil ama yedim bişeylerkusura bakmayın kızlar yedim maalesef üzgünüm akşam birşey yemeyeceğim, bitirdim artık kriz falan yok bitti bitmeli
VayyyyyyyyHayırlı aksamlar kizlar
Menum 24.04.2017 Pazartesi
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir 2 yumurtali omlet
2 bardak cay
Öğle
1 por.kofte
Ayran
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
3 lt su 1 kayisi çayı 70 dakika yürüyüş
Böylede devam ederim zaten salı geldi@Antepia27 bir süre diyet konusunda izinli
D Dilekiyi bu hafta eşleşmiştiniz ama istersen rakip bulalım , istersen bu hafta bu şekilde devam et canım ..
Hizliii bir gonzalesss geliyorr mamaaamiiiaaaaaVayyyyyyyy
Cuma bildirim şaşmaz sıkıntı yokİyisiniz değil mi ? nasıl geçiyor ? kilolar ne alemde ?
O gün detoks için çok şey aldık aktardan blueberry fiyatını bilmiyorum daktırım ...
Şöyle ki , eğer ilerde ablaların annemle yaşarken bu evi aldı , annemin desteği ile diye dava açarsa ... elleri boş döner . ama açan çıkıyor , eşimin amcasından biliyorum .
Ablanlarda öyle bir şey yapmaz zaten .
sen kendi payına düşen parayı peşinat yapmışsın , çektiğin üzerine ihtiyaç kredisini de sen ödüyorsun .
Yani hukuken zaten bir sonuç alamazlar da ... vicdanen de rahat olmalısın kuzum
Aç canım , hatta spordan 1 saat sonra olsa tadından yenmez .
güle güle kullan ... aman bağırsaklara dikkat :)
Yoğun da olsan , buradan kopma ...her gün menü yazmasan da kilo bildirimini cumaları mutlaka yap pamuğum ...ne zaman ki artı artmış görürüz ki görmeyiz inşallah ... o zaman hemen önleme geçebiliriz her cuma kilonu bilirsek ..
O mutluluktan kaynaklı özgüveni kimse kimseye babasının hayrına hibe etmiyor betülüm , emek istiyor . sende istiyorsan 3 hafta gırtlağını tutup hedefe varacak bu kadar basit ..
Oooooo iddialı bir rakip cevabı ...
Yooook 4 ünüz dişe diş rakipsiniz ... dely den destek almak yooook . 4.lüğü kabullenmemek için bence sıva kolları ...bu 3 ü de çok fena geliyor .... senin tek avantajın artıların :)
Valla sana aynı zamanda yılın fairplay ödülünü vereceğim :) rakip takım üyesine de 4 gün için tam destek veriyoruz ... böyle de gönlü geniş bir takımız :)))))
Şubat sonu kilon yoktur o zaman elimde .. herhalde o yüzden yoksun ... bakmadım geçmişe .. ya da 31 martta kilo bildirmemişsindir . neyse nisan listesinde bakarız sana da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?