Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese hayir aksamlar.. benim bugunku menum

sabah, klasik oldu bende :)
3 kasik yulaf
3 kasik yogurt
2 ceviz
1 yemek kasigi uzum kurusu

oglen, 1 haslanmis yumurta
domates salata
1,5 dilim kepekli ekmek
biraz beyaz peynir
birkac zeytin

ara, salata :)

aksam dunden kalma yesil mercimek yarim kase
haslanmis tavuk, salata..

su 2 lt 2,5 olur yatana kadar
spor skinny jeans plates hava cok kotu yuruyus yapamadim am cocuklari yatirip leslie yapmayi dusunuyorum

birde acikirsam kwark (proteinli yagsiz yogurt) yerim belkim

Ausencia alintıladim uzun yazamadım, öncelikle ben buraya geldiğimde yeme konusunda feci durumdaydim yemekten başka birşey düşünmeyen biriydim buranın motivesi ve senin disiplinin sayesinde gitti kilolarım gidecek olanlarda

Dediğin gibi belki sendeki tükenmişlik iradesiydi, ama ben hep hayranlıkla baktım iradene ama tabi iç dünyası farklı herkesin ben senin iradeniye birkez daha alkışlıyorum

Afiyet olsun canım. Aslında yemek yeseydin daha doyurucu olurdu. Yarın bol proteinli bir menü bekliyorum senden

Ovv yarına kadar başka yemek yok mu hiiç abla

Güle güle kullanın ece de sen de abla

Kuzum ben eylülde 59.7 kg ile izine ayrıldım ilk aylar fazla kilo almadım son aylarda çok kilo aldım ama istisnasız her gün diyete başlıyorum ve akşam olunca aman yiyeyim yarın başlarım diyordum ve aksamları 70 rakamını gördüğüm oldu. Şunu anladım ki kaçamakla bu iş olmuyor hatta artılar la devam ediyorsun ve buda sinir bozucu oluyor.

Yarın senin için çok güzel olacak biliyorum ve inanıyorum ki cuma eksi bir rakamla burada olacaksın. Seviliyorsun kuzum.

Vayyyyyyyy

Cuma bildirim şaşmaz sıkıntı yok
Şöyle bir uzandım şimdi 5 dk cik çocuklar ı kovdum ohhh sessizlik ama ne kadar sürer bilemiyorum neyse eşim fındık istedi reca etti yukarı çıkıp almadan bi goruneyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…