Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Kahvalti 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
3 ceviz
Yesillik

Ara
2 haslanmis lahana 3 yk yoğurt

Aksam 16.20
Tonbalik ve salata
2 yk bulgur pilavi

2 lt su ve yesil cay icildi. Ausencia

İyi akşamlar

Sabah: 9 gibi
1,5 dl ekmek
Peynir ,hş yumurta
Domates, salatalık
2 zeytin

Öğlen saat 15te ( komşuda )
Yeşil fasulye kavurması
Yogurt ,yeşil salata
7 zeytin ,2-3 çt peynir

Saat 17 gibi
Hş horoz eti 2 köfte kadar

Finiş ..

Açımmm ama yemiycem .

Spor yok
Su 2 yi geçti

Herşey beyinde bitiyor tatlım. Bu günlerde hükmedemedim sanırım. Inşallah canım yarın güzel bir gün olacak inşallah sen de seviliyorsun kuzum

Afiyet olsun canım. Aslında yemek yeseydin daha doyurucu olurdu. Yarın bol proteinli bir menü bekliyorum senden
Inşallah canım, sabah babamla hastaneye gidiyoruz öğleden sonra da orada olacağız. Sabah gitmeden süt içip ceviz yer çıkarım. Eve kaçta gelicem bilemiyorum gelince duruma göre muhtemelen köfte salata yer günümü kapatırım

Ayyy o bende de var kuzummm yaaa benimde yaklaştı regl amaa yemiyorumm zor tutuyom kendimi
Tutma bırak rahat

Antepia27 bir süre diyet konusunda izinli

D Dilekiyi bu hafta eşleşmiştiniz ama istersen rakip bulalım , istersen bu hafta bu şekilde devam et canım ..
Hahaahay sen yazana kadar rakip takım Aklıma gelmedi benim için kk burası
Hele Ahu metabolik çayda ne olaki

Hizliii bir gonzalesss geliyorr mamaaamiiiaaaaa

Rakibelerim bunlar nasıl menü yaa yeyin biraz datlı neyim hayat geçermi sebzeyle

aeben dersler nasıl gidiyor.
Eh işte vaktim az kaldı . Birde perşembe gün varmış önceki ayda gitmemiştim parasınıda veremedim mecbur gidicem yani .
2 ders var çalışmadıgım birde korkulu rüyam arapçayı tekrardan geçmem lazım .
Eşim erken geldi ders çalışmama alerjisi var adamınn birde okey kurdular evdeki çıkgın 4 lü tam oldu

Canım deneyeyim sağolasın. Elma tarçın karabiber zencefil tarçın mı vardı çayın içinde kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…