- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kadın Visio programlı olmak zorunda dedi onu yükledik onun üzerinden bütün dosyaları açıyorum kaydediyorumnilişko ben o programı bilmiyorum,nedir o?
ben sana bana sor derken bak önce sen bana öğretmeye başladın
bizden geçmiş yeni nesil cin gibi maşallah
Aus takımdan izinli olarak gitme sebebim belli. Neden artı ile geldiğim de belliydi. Bu haftaya kadar da artı ya da sabitle hiç gelmedim. Şu an ki durumumla ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim, aşmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bazen böyle dönemler olabilir hayatta. İştahımı dizginlemeye çalışıyorum. Bahane üretmiyorum. Her bünye bazı dönemlerde farklı tepkiler gösterebilir. Liste benim için önemliydi yazmıştım, kendimi gerçekten dizginlemeye çalışıyorum. Geçici bir durum bende ki. Yazdıklarımla sizleri sıktı isem kusura bakmayın kapatanım ve takım arkadaşlarım
hahahaah yok yaww gelirr daha kaç saat var iyideee
14-15 saat var kahvaltıma
Yine gurul gurul uyurum diyorsun yani ..
Ya herkesin bir dönemi vardır evet ama siz bir kere de benim burdan bakın olaya ...lütfen .. hepinizin ayrı ayrı böyle bir dönemi geldiğinde ...ben her dönem bu krizlerle muhatabım demek oluyor bu .
eeee bi takımız , bende kaptansam tabii ki de hedefim başarınız olmalı ... yoksa neden burdayım ? cuma günleri yüzde hesaplayıp , paylaşmak için mi ?
Sana çıkışım sert geliyor biliyorum da .. o gün çok pazarlık yaptık .. çünkü sende tam o dönemde bu krizler vardı ve açık açık yazdım saydın ben bunların yine geleceğinden korkuyorum ... sende liste beni kesinlikle tutuyor dedin .
O zaman kriz geliyor ama iyi ki listeye girmişim , aklıma hep siz geliyorsunuz , takım geliyor yaz da şu kul da stres olup durmasın .
Yoksa tabii ki paylaş ... zaten kendimizi tutalım destek olalım diye burdayız ... ama yedikten sonra değil ...yemeden önce destek alalım birbirimizden ..
evettt tabiki
bukadarda yyemezsem ölürümm yahu
bi kalori hesaplasam 1000 yine etmez aslına
Tutma anam tutma kuzum sal gitsinAyyy o bende de var kuzummm yaaa benimde yaklaştı regl amaa yemiyorumm zor tutuyom kendimi
ausss yememişş sanki saydınnbenmi kaçırdım bilmiyorumdaa krizim var dmeişti gbi geldi
Pekiii biz bu kriz donemlerimizi kime anlatak nerelere gidek) yani saydin78 yememis anladigim kadariyla kriz donemim var demis ...bizde sicak su falan ic dedik bastirsin dedik...
Yani bu kriz donemlerimizi icimizde mi tutak ayol siseriz iyice haha
IF diyetini okudum yazdıklarınızdan da iki öğünün arası biraz daha uzun olup açlık süren biraz daha kısalsa daha rahat olurdu sanki. Ama tabi çalırken saat ayarlama imkanı olmuyor
cnm hayırlı olsun, belinden düşsüün inşallahh
cnm bu İF diyeti 18 saatlik açlık süresi var
ya bilmiyorum banamı abartı geliyor şuan inanki açlık yok
dogru şeyler yediigmde acıkmıyorum
ama bugün iş yeri menüsünü yeseydim dolma ve çorba 3 saat sonra açtım
çalışıyorum ya ben 12-1 arası elif yemek saati sonra yemem mümkn degil
senden hiç beklemiyorduk o yüzdendir o unutulmama ...Vay canına kimse benim artıları unutmamış.
Walla bende şok. Ilk defa bu kadar artiyla listedeyim.nasilsa az yiyorum sürekli kosturuyorum. Diye hhiccc tartilmadim.en kötü sabitim dediydimsenden hiç beklemiyorduk o yüzdendir o unutulmama ...
Walla bende şok. Ilk defa bu kadar artiyla listedeyim.nasilsa az yiyorum sürekli kosturuyorum. Diye hhiccc tartilmadim.en kötü sabitim dediydim
Cnm iyiyim suan 76 kiloyum 3 kilo aldım bakalım bundan sonra ne olcakİyisiniz değil mi ? nasıl geçiyor ? kilolar ne alemde ?
O gün detoks için çok şey aldık aktardan blueberry fiyatını bilmiyorum daktırım ...
Şöyle ki , eğer ilerde ablaların annemle yaşarken bu evi aldı , annemin desteği ile diye dava açarsa ... elleri boş döner . ama açan çıkıyor , eşimin amcasından biliyorum .
Ablanlarda öyle bir şey yapmaz zaten .
sen kendi payına düşen parayı peşinat yapmışsın , çektiğin üzerine ihtiyaç kredisini de sen ödüyorsun .
Yani hukuken zaten bir sonuç alamazlar da ... vicdanen de rahat olmalısın kuzum
Aç canım , hatta spordan 1 saat sonra olsa tadından yenmez .
güle güle kullan ... aman bağırsaklara dikkat :)
Yoğun da olsan , buradan kopma ...her gün menü yazmasan da kilo bildirimini cumaları mutlaka yap pamuğum ...ne zaman ki artı artmış görürüz ki görmeyiz inşallah ... o zaman hemen önleme geçebiliriz her cuma kilonu bilirsek ..
O mutluluktan kaynaklı özgüveni kimse kimseye babasının hayrına hibe etmiyor betülüm , emek istiyor . sende istiyorsan 3 hafta gırtlağını tutup hedefe varacak bu kadar basit ..
Oooooo iddialı bir rakip cevabı ...
Yooook 4 ünüz dişe diş rakipsiniz ... dely den destek almak yooook . 4.lüğü kabullenmemek için bence sıva kolları ...bu 3 ü de çok fena geliyor .... senin tek avantajın artıların :)
Valla sana aynı zamanda yılın fairplay ödülünü vereceğim :) rakip takım üyesine de 4 gün için tam destek veriyoruz ... böyle de gönlü geniş bir takımız :)))))
Şubat sonu kilon yoktur o zaman elimde .. herhalde o yüzden yoksun ... bakmadım geçmişe .. ya da 31 martta kilo bildirmemişsindir . neyse nisan listesinde bakarız sana da ...
Evet kaptanım haklısın, sen yanlış anlamadın, pişmanım maalesef tatlı değil ama yedim bişeylerBen yanlış anlamışımdır tamam .
İştahım çok açık ... yediklerim malum ... tutamıyorum .. engel olamıyorum bu günlerde ..kabus gibi .. yazınca ... önlem amaçlı değil de yedikten sonra ki pişmanlık içerikli yazdığını sanmışım demek ...
IF diyetini okudum yazdıklarınızdan da iki öğünün arası biraz daha uzun olup açlık süren biraz daha kısalsa daha rahat olurdu sanki. Ama tabi çalırken saat ayarlama imkanı olmuyor
Ben hep diyorum ama en azından hafta içi önlem alabileceğiz bir gün salı çarşamba neyse ..bi çıkın tartıya ...
Hadi ben her gün tepesindeyim de
Evet kaptanım haklısın, sen yanlış anlamadın, pişmanım maalesef tatlı değil ama yedim bişeylerkusura bakmayın kızlar yedim maalesef üzgünüm akşam birşey yemiyorum
Ben yanlış anlamışımdır tamam .
İştahım çok açık ... yediklerim malum ... tutamıyorum .. engel olamıyorum bu günlerde ..kabus gibi .. yazınca ... önlem amaçlı değil de yedikten sonra ki pişmanlık içerikli yazdığını sanmışım demek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?