Teşekkür ederim canımHer zamanki gibi süpersin canım ♡
Inşallah canım, sabah babamla hastaneye gidiyoruzöğleden sonra da orada olacağız. Sabah gitmeden süt içip ceviz yer çıkarım. Eve kaçta gelicem bilemiyorum gelince duruma göre muhtemelen köfte salata yer günümü kapatırım
bu hafta müthiş bir ahu geliyorBende şimdi dışarda interval yürüyüş yapıp geldim adam gelmişken çok iyi oldu
Menümü de bildireyim
4 günlüğün 1.günü başarıyla tamamlandı
Su 3 lt olacak
Spor
60 dk eliptik
45 dk egzersiz
3 x 1 dk plank
225 ip
50 dk interval yürüyüş
Evet ablaCanım deneyeyim sağolasın. Elma tarçın karabiber zencefil tarçın mı vardı çayın içinde kuzum?
Ben senin yerine güne giderimEh işte vaktim az kaldı . Birde perşembe gün varmış önceki ayda gitmemiştim parasınıda veremedim mecbur gidicem yani .
2 ders var çalışmadıgım birde korkulu rüyam arapçayı tekrardan geçmem lazım.
Eşim erken geldi ders çalışmama alerjisi var adamınnbirde okey kurdular evdeki çıkgın 4 lü tam oldu
Bakalım hayırlısı yinede beklentileri çok yükseltmeyimdebu hafta müthiş bir ahu geliyor
Canım babamın bacaklarında damar tıkanıklığı vardı. 4 ay önce iki bacağından da anjio yapılmıştı sadece tek bacağına işlem yapılmışTeşekkür ederim canım
Hayırdır canım hastane ye neden gidiyorsun.
Sağol canımcımEvet abla
Bir Yeşil elma bir limon zencefil tane karabiber tarçın ama ben zerdeçal karanfil defne yaprağı falanda koyuyorum.bugün hatta maydonoz dereotu da koydumecemavi sanada söylemiş olayım metabolik çayı yemeklerden önce bir bardak içiyoruz 1,5 lt kaynar suyla demliyoruz
Bakalım hayırlısı yinede beklentileri çok yükseltmeyimde
ctesi kötü geçti geçen hafta sabit telafi etmek istiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinCanım babamın bacaklarında damar tıkanıklığı vardı. 4 ay önce iki bacağından da anjio yapılmıştı sadece tek bacağına işlem yapılmışbiz iki bacak damarları da açıldı sanmıştık ama öyle olmamış Yarın sabah doppler var öğleden sonra da sonucunu göstereceğiz canım
Amin canım. Allah razı olsunİnşallah istediği sonucu alırsın canım
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
Bende şimdi dışarda interval yürüyüş yapıp geldim adam gelmişken çok iyi oldu
Menümü de bildireyim
4 günlüğün 1.günü başarıyla tamamlandı
Su 3 lt olacak
Spor
60 dk eliptik
45 dk egzersiz
3 x 1 dk plank
225 ip
50 dk interval yürüyüş
Darı ambarı meselesifBen senin yerine güne giderim
Masum ben geç yatıyorum ya yedi iyidir yoksa dayanamam geceAhu 15 dk bölgesel cnm 15 değil
Evdeyken 6 da bitirmek kolay olur aslında 7 bile geç geliyor bana gerçi sen bana bakma astım artık olayi
Sağol canımcım
İnşallah canımİnşallah istediği sonucu alırsın canım
Atla kız atla başlarda çok zordu şimdi dakikada 100 atliyorum
Herşey puan içindi arkadaşlar üç gün yapamamanın cezasıAhu vur dedik sen sela okutuyorsun
Ay fedakar arkadaşım mersiBen senin yerine güne giderim
Masum ben geç yatıyorum ya yedi iyidir yoksa dayanamam gece
İnşallah canım
Atla kız atla başlarda çok zordu şimdi dakikada 100 atliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?