Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her zamanki gibi süpersin canım ♡
Teşekkür ederim canım

Hayırdır canım hastane ye neden gidiyorsun.

Hayırlı geceler pek giremedim bugün diyetisyen lazer ev okul tekrar kız için diyetisyene gidildi akşam zor yetiştim eve yemek telaşı bitti spor yapildi
Dizi izleme zamani

bu hafta müthiş bir ahu geliyor

Canım deneyeyim sağolasın. Elma tarçın karabiber zencefil tarçın mı vardı çayın içinde kuzum?
Evet abla
Bir Yeşil elma bir limon zencefil tane karabiber tarçın ama ben zerdeçal karanfil defne yaprağı falanda koyuyorum.bugün hatta maydonoz dereotu da koydum ecemavi sanada söylemiş olayım metabolik çayı yemeklerden önce bir bardak içiyoruz 1,5 lt kaynar suyla demliyoruz

Ben senin yerine güne giderim

Teşekkür ederim canım

Hayırdır canım hastane ye neden gidiyorsun.
Canım babamın bacaklarında damar tıkanıklığı vardı. 4 ay önce iki bacağından da anjio yapılmıştı sadece tek bacağına işlem yapılmış biz iki bacak damarları da açıldı sanmıştık ama öyle olmamış Yarın sabah doppler var öğleden sonra da sonucunu göstereceğiz canım

Sağol canımcım

Bakalım hayırlısı yinede beklentileri çok yükseltmeyimde
ctesi kötü geçti geçen hafta sabit telafi etmek istiyorum

İnşallah istediği sonucu alırsın canım

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin

Hareketlerim yavaşladı ağır çekirdeyim haha , ama sonuçlarını düşünecekten halsizlik ve açlığımı duble kahve eşliğinde yok etmeye çalışıyorum

Ahu vur dedik sen sela okutuyorsun

Ben senin yerine güne giderim
Darı ambarı meselesif

Ahu 15 dk bölgesel cnm 15 değil

Evdeyken 6 da bitirmek kolay olur aslında 7 bile geç geliyor bana gerçi sen bana bakma astım artık olayi
Masum ben geç yatıyorum ya yedi iyidir yoksa dayanamam gece
Sağol canımcım

İnşallah istediği sonucu alırsın canım
İnşallah canım
Ahu060812 o nasıl spor
Bende ip aldım balkonda atliycam artık hergün
Atla kız atla başlarda çok zordu şimdi dakikada 100 atliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…