Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah
Menemen 1 dilim t.b. ekmeği
Limonlu 1 kupa çay
Ara
Karışık bitki çayı
Öğlen
1 kandil simidi, 2 küçük poğaça
1 avuç çekirdek, 3 gün kurusu, bir avuç fındık fıstık cranberyy, 1 limonlu soda
Ara
Kayısılı form çayı
Su: şimdilik 1,5 lt.-2,5 lt.ye tamamlarım
Spor: yok
Ausencia @_SARAYCA_

Tamam canım kalan suyumu öyle tüketiyorum hemen

@saydın78 saydınım üzülme , hepimiz geçtik geçiyoruz o yollardan .
Önemli olan düştüğünde kalkmaSını bilmek . Bizler burda niye varız ?

Bak böyle bir takımdayken , aus gibi bir kaptanımız varken bu bizlere bir şanş

Kilo konusunda iyiykende zor durumdaykende hep destek tam destek
Yarın daha güzel bir gün olacak inşallah

Banuşun dediğine katılıyorum bu karbon yani yüksek gl endeks yaptırıyor hep bunları, az ondan bundan derken olmuyor işte . lütfen bi süre tamamen uzakdur .göreceksinki o krizlerin kalmayacak

Aebenim katılıyorum haklısın. Ausumuz bizim en büyük şansımız ♡ desteğinden asla nankör gelemem, hakkını ödeyemem. Ben kendime kızıyorum. Tabi ki de o haklı. Gerçekten dizginlemeye çalışıyorum birkaç gündür kendimi. Ama geçti. Menümü yazdım bugün bitti. Yarın çok güzel olacak, inşallah Aebenim inşallah :) ♡

09:30 1/2 yeşil elma,1 kivi, 1 yk yulaf ezmesi, tarçın ve az süt
13:00 1 beşamel soslu kabak karnıyarık, 1 patlıcan karnıyarık, salata, 1 brd ayran (karnıyarığı annemden getirdim)
16:45 şekersiz kahve ve çilek
19:30 tonbalıklı salata

_AYNURA_

Eklentiler

• IMG_6240.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_6241.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6243.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 33

çok haklısın, sonuna kadar ama işte nefis terbiyesi zor olabiliyor bazen
keşke yemesek cidden sonu pişmanlıkk
duaya çıkalım
takımca bize kaptan iradesinden verrr allahım diye

Benim gaddar dilimin bana bir yararı yok ... sizi doğruya vardırıyorsa ne mutlu bana .. saydında eminim bir daha kriz gelse bile baş etmesini bilecek .

iradem var banucum evet ... ama hepinize fark atacak iradesizliğim de vardı ki 100 kilo oldum ..90 oldum ..verdim aldım ....
Bu sefer cidden milattı benim için .
Ömrüm kilo ile geçti .. ilk 70 lere indiğimde kimse tebrik etmedi ..aaa ne güzel demedi .. çünkü 2 ay sonra yine 90 görme ihtimalleri yüksekti . al sana iradesizliğin dik alası .
Ama cidden gurur meselesi oldu bu kilo bende .
Belki zaman zaman kıkırtılar ...kilomla ilgili dalgalar ilk kez tokat gibi çarptı .
yoook artık hani diyorsunuz ya .... eee hep mi diyet ? hiç mi normal beslenmeyeceğiz ...valla Rabbim ne kadar ömür verdi bilmiyorum ama gerekirse ömrü billah dikkat edeceğim ..
Belki benim bunalma noktam 2016 idi ..
İrade dediğin şey de , bıkmışlığın nirvanası idi bende ki .
ben şimdi korkuyorum ... evet kilo takıntılı bir manyak olup çıktım belki ama mutluyum evet .. sadece bu kısmı ilgilendiriyor beni .
Bir daha o sözleri duymak istemiyorum ...sizin irade sandığınız şey bu kompleks bence bende ki .

Altına imzamı atarım direk beni anlatmışsın :)

Menümü vereyim:

Sabah: maydonoz kürü
Öğlen: 5 köfte ızgara salata yoğurt 1 dilim kepek ekmeği

Bu kadar çok şiş olduğum için vücudumu kendi haline bıraktım...

Spora gitmeye niywtlendim gitmeden içtiğim kahvenin yanına bi parça pekmezli sucuk ekleyebilirim eklersem söylerim

MENÜ 24.04.2017
kahvaltı
peynir/ yeşillik
omlet
az sütlü filtre kahve
ögle
fırında yagsız karnabahar
1 kase yoğurt
ara
az sütlü filtre kahve
3 iri çilek
akşam bol salata
ızgara uskumru
ara
çay
bir kuru incir
su : 3000 ml

Kriz falan yok bitti Ausum ♡♡♡ Azmini iradeni kendine olan güvenini ve inancını tekrar tebrik ediyorum yaşadıkların, 78,5 larla başladığım zaman hissettiklerim, yaşadıklarım. Tekrar yaşamak istemiyorum ve inşallah yaşamayacağım da seviliyorsun

Evet çalışmadığım dönemde bile babamdan yetim maaşım vardı onunla ödeme yapıyordum otomatik.
Ben rahatım da bizim hukuk sistemimiz tuhaf olduğu için aklım karışmadı desem yalan olur.

az kilo versen sende girersin 40 bedene kuzucum.
ben de tam giremiyorum ki nefes alamıyorum fermuarı kapatınca
az kaldı inşallah rahat rahat gireceğim sonra da belimden döndüğü günler gelecek.
off yalnız 60 kg civarında iken ne çok cici almışım.
daha dogrusu o cicileri pek giyememişim geri kilo aldığım için

tenküüüü bebişimmmm

Vay saman altından turbo yağ yakıcı yürütülüyor muş ya haberimiz yokmuş gibi

Sıkıysa gelsin senin austan haberin varmı

Bakacağız turbo değil süper dizel icsen nafile
Valla yapacaktım unuttum sen aklıma düşürdün kahramanım sensin
Ablacım bende aynen senin gibi oluyorum findık fıstık elimin altında ne olsa yemek istiyorum ben ona şöyle bi çözüm buldum.reglye 10 gün kala metabolik çay içmeye başlıyorum bi dene hiç farketmeden olacak reglin.ben bu ay geciktirdim ufak yollu kriz yaşadım haftasonu ama içince çok rahat ettim.bu hafta da diyet için içiyorum rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…