Tamam canım kalan suyumu öyle tüketiyorum hemenbugün bana bi arkadaşım yazdıı
banu kendime engel olamıyorum 74 kilo oldum diyeee
ona aynı şeyleri yazdım
bu şeker ve kh öyle pis ki inanki bagımlılık yapıyor
bunlardan azaltarak degil
kople keserek kurtulabilirsin saydın
gerekirse bir ketıl sıcak su iç
çok iyi geliyor iştah patlamasınaa
Aebenim katılıyorum haklısın. Ausumuz bizim en büyük şansımız ♡ desteğinden asla nankör gelemem, hakkını ödeyemem. Ben kendime kızıyorum. Tabi ki de o haklı. Gerçekten dizginlemeye çalışıyorum birkaç gündür kendimi. Ama geçti. Menümü yazdım bugün bitti. Yarın çok güzel olacak, inşallah Aebenim inşallah :) ♡@saydın78 saydınım üzülme , hepimiz geçtik geçiyoruz o yollardan .
Önemli olan düştüğünde kalkmaSını bilmek . Bizler burda niye varız ?
Bak böyle bir takımdayken , aus gibi bir kaptanımız varken bu bizlere bir şanş
Kilo konusunda iyiykende zor durumdaykende hep destek tam destek
Yarın daha güzel bir gün olacak inşallah
Banuşun dediğine katılıyorum bu karbon yani yüksek gl endeks yaptırıyor hep bunları, az ondan bundan derken olmuyor işte. lütfen bi süre tamamen uzakdur .göreceksinki o krizlerin kalmayacak
Evet kaptanım haklısın, sen yanlış anlamadın, pişmanım maalesef tatlı değil ama yedim bişeylerkusura bakmayın kızlar yedim maalesef üzgünüm akşam birşey yemeyeceğim, bitirdim artık kriz falan yok bitti bitmeli
cnm 8/16 sistemi
8 saat içsinde iki ögün yiyip
16 saat aç kalıyorsun
ayyy senin gibi metamız olsun 100 milayar borcumuz olsun abeeeee ( yarısı kadar var zatenn 50 bin)
senin gibi kilom gitse hergün tartya çıkmazsam ne olayım amaa yok işteee
çok haklısın, sonuna kadar ama işte nefis terbiyesi zor olabiliyor bazen
keşke yemesek cidden sonu pişmanlıkk
duaya çıkalım
takımca bize kaptan iradesinden verrr allahım diye
Benim gaddar dilimin bana bir yararı yok ... sizi doğruya vardırıyorsa ne mutlu bana .. saydında eminim bir daha kriz gelse bile baş etmesini bilecek .
iradem var banucum evet ... ama hepinize fark atacak iradesizliğim de vardı ki 100 kilo oldum ..90 oldum ..verdim aldım ....
Bu sefer cidden milattı benim için .
Ömrüm kilo ile geçti .. ilk 70 lere indiğimde kimse tebrik etmedi ..aaa ne güzel demedi .. çünkü 2 ay sonra yine 90 görme ihtimalleri yüksekti . al sana iradesizliğin dik alası .
Ama cidden gurur meselesi oldu bu kilo bende .
Belki zaman zaman kıkırtılar ...kilomla ilgili dalgalar ilk kez tokat gibi çarptı .
yoook artık hani diyorsunuz ya .... eee hep mi diyet ? hiç mi normal beslenmeyeceğiz ...valla Rabbim ne kadar ömür verdi bilmiyorum ama gerekirse ömrü billah dikkat edeceğim ..
Belki benim bunalma noktam 2016 idi ..
İrade dediğin şey de , bıkmışlığın nirvanası idi bende ki .
ben şimdi korkuyorum ... evet kilo takıntılı bir manyak olup çıktım belki ama mutluyum evet .. sadece bu kısmı ilgilendiriyor beni .
Bir daha o sözleri duymak istemiyorum ...sizin irade sandığınız şey bu kompleks bence bende ki .
Kriz falan yok bitti Ausum ♡♡♡ Azmini iradeni kendine olan güvenini ve inancını tekrar tebrik ediyorumBenim gaddar dilimin bana bir yararı yok ... sizi doğruya vardırıyorsa ne mutlu bana .. saydında eminim bir daha kriz gelse bile baş etmesini bilecek .
iradem var banucum evet ... ama hepinize fark atacak iradesizliğim de vardı ki 100 kilo oldum ..90 oldum ..verdim aldım ....
Ömrüm kilo ile geçti .. ilk 70 lere indiğimde kimse tebrik etmedi ..aaa ne güzel demedi .. çünkü 2 ay sonra yine 90 görme ihtimalleri yüksekti . al sana iradesizliğin dik alası .
Belki zaman zaman kıkırtılar ...kilomla ilgili dalgalar ilk kez tokat gibi çarptı .
yoook artık hani diyorsunuz ya .... eee hep mi diyet ? hiç mi normal beslenmeyeceğiz ...valla Rabbim ne kadar ömür verdi bilmiyorum ama gerekirse ömrü billah dikkat edeceğim ..
ben şimdi korkuyorum ... evet kilo takıntılı bir manyak olup çıktım belki ama mutluyum evet .. sadece bu kısmı ilgilendiriyor beni .
Bir daha o sözleri duymak istemiyorum ...sizin irade sandığınız şey bu kompleks bence bende ki .
Evet çalışmadığım dönemde bile babamdan yetim maaşım vardı onunla ödeme yapıyordum otomatik.Şöyle ki , eğer ilerde ablaların annemle yaşarken bu evi aldı , annemin desteği ile diye dava açarsa ... elleri boş döner . ama açan çıkıyor , eşimin amcasından biliyorum .
Ablanlarda öyle bir şey yapmaz zaten .
sen kendi payına düşen parayı peşinat yapmışsın , çektiğin üzerine ihtiyaç kredisini de sen ödüyorsun .
Yani hukuken zaten bir sonuç alamazlar da ... vicdanen de rahat olmalısın kuzum
Güle güle giyin canım sende kızında. 42 beden giyiyorum yıllardır ben de. Bazen indiğim oluyor ama hiç çıktığım olmamıştı.şuan kotlarım sıkıyor üstten bıngıl bıngıl taşıyor yağlar
cnm hayırlı olsun, belinden düşsüün inşallahh
cnm bu İF diyeti 18 saatlik açlık süresi var
ya bilmiyorum banamı abartı geliyor şuan inanki açlık yok
dogru şeyler yediigmde acıkmıyorum
ama bugün iş yeri menüsünü yeseydim dolma ve çorba 3 saat sonra açtım
çalışıyorum ya ben 12-1 arası elif yemek saati sonra yemem mümkn degil
Sporda cin gibi olursun mimuuuuuuFeci uykum var çok Yorgun'um 3 gündür toplasan 15 saat uyumamışımdıt :/
Valla yapacaktım unuttum sen aklıma düşürdün kahramanım sensinVay saman altından turbo yağ yakıcı yürütülüyor muş ya haberimiz yokmuş gibi
Sıkıysa gelsin senin austan haberin varmı
Bakacağız turbo değil süper dizel icsen nafile
Ablacım bende aynen senin gibi oluyorum findık fıstık elimin altında ne olsa yemek istiyorum ben ona şöyle bi çözüm buldum.reglye 10 gün kala metabolik çay içmeye başlıyorum bi dene hiç farketmeden olacak reglin.ben bu ay geciktirdim ufak yollu kriz yaşadım haftasonu ama içince çok rahat ettim.bu hafta da diyet için içiyorum rahatımAebenim katılıyorum haklısın. Ausumuz bizim en büyük şansımız ♡ desteğinden asla nankör gelemem, hakkını ödeyemem. Ben kendime kızıyorum. Tabi ki de o haklı. Gerçekten dizginlemeye çalışıyorum birkaç gündür kendimi. Ama geçti. Menümü yazdım bugün bitti. Yarın çok güzel olacak, inşallah Aebenim inşallah :) ♡
Allaam Allaam sana geliyorum bugün yemem sabah saat 10:00 öğlen 15:00 akşam da 20:00 saatlerine denk gelince bebeler yerken mel mel baktım yarın 9_14_19 yapacam bugün ayarlayamadım ve çok açıktım oyyy viiyyy
Benim gaddar dilimin bana bir yararı yok ... sizi doğruya vardırıyorsa ne mutlu bana .. saydında eminim bir daha kriz gelse bile baş etmesini bilecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?