Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar can pareler araba geldi , bi test sürüşü yaptık .. azıcık tedirginlik kalmış ama atarım evvelAllah .

Menüleri alıntılamadan aklımda kalanlara yazayım ...

ecemavi
ha bu kahkalar sela için

kelebekolacam kayseri valiliğine bi mail atacağım ..gözünüzü sevem bi gün düzenleyin sevabına diye

Antepia27 yı sormuşsunuz ... bu ara oğlu geldiği için ve bir iki sebepten daha diyeti bozduğunu söyledi .. ikna için bir şeyler yazdım ama ...
burda da yazıyorum ki bozmadan geri gelsin ... gizli saklı yok ... bu yolda beraberiz

begum75 evlaaaaaat daha başlamadım izlemeye ... az sonra açacağım ...

Nare83 canım benim iradem senin iraden kuzum , gel paylaşak

saydin78 sana da güveniyorum çok

aeben okey demişsin var yaaaa nasıl bi canımmm çektiiiii benim yerime de taş çalın

N Nana canım o konuda hukuken rahat ol gülüm

Menü
Kahvaltı; 2 dlm kızarmış ekmek, 1.5 dlm süzme peynir, 5 zeytin, salatalık ve yeşil çay.

Öğlen; bulgur pilavı ve yoğurt.

Akşam; tarhana çorbası, salata ve 1 dlm tb ekmeği.

Ara; 2 ceviz , 1 bardak tarçınlı süt.

Su: 2.5 lt.

Spor: 1.15 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor. Ahu060812

deli spor yapmışsınnnnn

süper menü olmuş şerim ...öptüm alnından

Gayet güzel menü mirjam .. oluyor bu iş :) leslie yaptın mı ?

Menüm
Sabah Peynir
Domates
Salatalik
Nane maydanoz

Öğlen
Et sote salata

Akşam
Ot kavurması yumurtalı
kefir

Su 2 lt

Spor
80 dk yürüyüş

Ausencia
Ahu060812
saydin78

süpersin canım ...süper

11 badem çok daktırım ...bir öğünde 5-6 adet yeterli ..
bir de sende mecbur böyle oluyor sanki de o akşam ile öğle yer değiştirebilse keşke ...

wooooow delyyyyy geliyooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrr

canım sonradan yazdı isen gözümden kaçmıştır ...kusura bakma .. ne dedi diyetisyen ...yağ kaybı vs..yolunda mı her şey ... aynı tarz liste ile mi devam edeceksiniz ?

Menü
Kahvalti 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
3 ceviz
Yesillik

Ara
2 haslanmis lahana 3 yk yoğurt

Aksam 16.20
Tonbalik ve salata
2 yk bulgur pilavi

2 lt su ve yesil cay icildi. Ausencia

Çok güzel canım ... ne zaman geliyordu misafirlerin yarın mı ?

yeme gülüm yeme ..gayet güzel menü olmuş bozma ...
bu öğle yediğin turşu kavurması olan değil değil mi ?
bende bir arkadaşta yemiştim çok beğendim .

Menü
Sabah
1 dl tb ekmek 1 adet haşlama yumurta zeytin acisos maydanoz peynir çay 1 çay kaşığı kadar tahinpekmez
Arada kahve 3 adet gün kurusu yarım incir
Akşam
1 tabak çorba yoğurtlu kereviz salata (peynirli)

Akşamı pek çok beğendim hele ece ....
süper ya .
her şey düzenli gidiyor ...sonuçta öyle olacak inşallah .

helal benim ceylan gözlüme beee ....

Lunyam öğle bulgur akşam tarhana ekmek ...pek senin klasik menüler dışında olmuş ...sebze ya da pro illa ki olur da sende sanki .
ama kaçamaksız tabii güzel ...

Lunyam öğle bulgur akşam tarhana ekmek ...pek senin klasik menüler dışında olmuş ...sebze ya da pro illa ki olur da sende sanki .
ama kaçamaksız tabii güzel ...
Öğlen dışarı çıkamadım ne varsa onun arasından yedim ama akşam tamamen benim hatam mercimek-tarhana -sehriye çorbası gibi şeyler yersem ekmek yemeyeceğim diyorum ama olmuyor elim gidiyor illa kendimi sabitlemek lazım ki yemeyeyim o da anca proda oluyor

canım önemli olan bunun bilincinde olmak .
arada yaptığın şey çorba yanında ekmek yemek olsunn

Hadi İNŞALLAH

Aus güle güle kullan kazasız belasız inşallah

Yok canım turşu kavurması değil bildiğin yeşil fasulye . Şansıma tam diyetlikti ,tabi çısları görmedim .

_AYNURA_ Gelmedin damla kötümü oldu ???

@saydın78 canım şimdiden geçmiş olsun babacına , kardeşininse dizinde sorun vardı ne oldu ?

kelebekolacam tüm günler sana feda olsun tabi ecemavi'yede sen gelde yaparız hele yafa sizin sağlık merkezinde yokmu gün işi

İyi deyil ama kötü de deyil...az öncü doktor çağırdık baktı ve fena üşütmüş dedi...yapıyorum işte gerekenleri...Rabbim çabucak şifa versin...bi de annemlerdeyim ya geliyorum okuyorum ama yazamadan çıkıyorum...yarın inşallah dönecem eve.çarşanba perşenbe pro yapıcam evde olmam gerek...

Geçmiş olsun inş çabuk atlatır

Yeni araban hayırlı olsun canım. Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…