Ayy kankam hasta mı olmuşşşş...dünde söyledim taze zencefil suyu+bal en iyisi...bogaza süt iyi gelmez bilyorum ama
sütlü kahve içtim valla ılık ılık 200 ml süt ile
birde 2 dlm peynir yedim yanındaaa
simit partisi var birazdan ofisteee
1453 te mezun .2 yıl önce izine ayrılıp izini kaybettirmiş bir vatandaşşş sanırım galiba
Dikkat et kaptan...Mutfak duruyor olduğu gibi ...
Yatak yorgan ...
Az,seke seke toparlanayım ben canlar
Bilmiyorum ki abla...aklımda tutmam ne mümkün...sen niye liste istiyon de bakem?günlerde illa ausun sopasını üstünde mi istiyon?1453 te mezun .2 yıl önce izine ayrılıp izini kaybettirmiş bir vatandaşşş sanırım galiba
Aynura kız arzu döneminde 64, 5 lamı izne ayırdıydın beni . Ama zaman aşımına ugradım sanırım
Birde bu hafta verdigim yenimüye gibi listeye girince 8 haftayamı bölünecekti ???
Yok kuzum verdiğim kilolar boşa gitmesin diye madem takımın ekmeni aşını yiyyom faydam olsun diye .Bilmiyorum ki abla...aklımda tutmam ne mümkün...sen niye liste istiyon de bakem?günlerde illa ausun sopasını üstünde mi istiyon?
Senin ismini ben atom anne koydum ecem1 saat yürüdüm Dr gittim kan verdim kızımı okula götürüp büyük kızımın sınav arasına yetiştim
mutlaka tuzlu ile gargara yap tuzlu su bakterileri patlatıp öldürüyor hemde ödemi ve acıyı alıyor bogazda.
Günaydınnnn boğazım sis feci halde
Migde bulantısı yapıyor
Birde regli ağrısi
Bugün evde kalmam lazim
Hmmm.şimdi sen de bakem eski kaptanına kilon ve hedef kilon ne ki?3haftaya mezun olacanYok kuzum verdiğim kilolar boşa gitmesin diye madem takımın ekmeni aşını yiyyom faydam olsun diye .
Zaten 3 haftam var sonrası tatil ve ramazan istesemde de listede duramam o vakte kadarda bu işi bitirmeye kararlıyım rabbımın iZniyle o yüzden listelere damgamı ve mezuniyetimi vurup jübile yapam dedim
Ayy tavana kadar gelmişken bana da iki kese attırıvereydiler
Imkansız değil.ama zor.
en son katıldıgım derslerde yetişkinde bogaz enfeksiyonu bakteriyel bile olsa antibiyotiksiz vucut yenebilri dendi.ama insanlar şartlandığı için onşarın üzerinde denemek zor oluyor.
Hmmm.şimdi sen de bakem eski kaptanına kilon ve hedef kilon ne ki?3haftaya mezun olacan
Bende hamam istiyorum.
Ayy tavana kadar gelmişken bana da iki kese attırıvereydiler
En son ne zaman antibiyotik kullandığımı hatırlamam bile. Tuzlu suyla gargara en etkili yöntemlerden bence de doktorum Çocuklarımı da grip olunca götürmem doktora, antibiyotik kullanmadılar hiçen son katıldıgım derslerde yetişkinde bogaz enfeksiyonu bakteriyel bile olsa antibiyotiksiz vucut yenebilri dendi.ama insanlar şartlandığı için onşarın üzerinde denemek zor oluyor.
Aferimbogaza süt iyi gelmez bilyorum ama
sütlü kahve içtim valla ılık ılık 200 ml süt ile
birde 2 dlm peynir yedim yanındaaa
simit partisi var birazdan ofisteee
Bende bendeBende hamam istiyorum.
Hele kese çok istiyorum.
Günaydın
Ben hiç gitmedim hamama. Merak ediyorumBende hamam istiyorum.
Hele kese çok istiyorum.
Günaydın
Hmmm...3haftaya mezun ola bilirsin çok ta uçuk deyilmiş...ama püüür dikkat.bakalım kaptan ne diyecek
Hedef kilom 64 geçen hafta cuma 68 dim .
Al benden de o kadarBen hiç gitmedim hamama. Merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?