Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1453 te mezun .2 yıl önce izine ayrılıp izini kaybettirmiş bir vatandaşşş sanırım galiba
Aynura kız arzu döneminde 64, 5 lamı izne ayırdıydın beni . Ama zaman aşımına ugradım sanırım

Birde bu hafta verdigim yeni üye gibi listeye girince 8 haftayamı bölünecekti ???

Bilmiyorum ki abla...aklımda tutmam ne mümkün...sen niye liste istiyon de bakem?günlerde illa ausun sopasını üstünde mi istiyon?

Bilmiyorum ki abla...aklımda tutmam ne mümkün...sen niye liste istiyon de bakem?günlerde illa ausun sopasını üstünde mi istiyon?
Yok kuzum verdiğim kilolar boşa gitmesin diye madem takımın ekmeni aşını yiyyom faydam olsun diye .
Zaten 3 haftam var sonrası tatil ve ramazan istesemde de listede duramam o vakte kadarda bu işi bitirmeye kararlıyım rabbımın iZniyle o yüzden listelere damgamı ve mezuniyetimi vurup jübile yapam dedim

Günaydınnnn boğazım sis feci halde
Migde bulantısı yapıyor
Birde regli ağrısi

Bugün evde kalmam lazim
mutlaka tuzlu ile gargara yap tuzlu su bakterileri patlatıp öldürüyor hemde ödemi ve acıyı alıyor bogazda.

Hmmm.şimdi sen de bakem eski kaptanına kilon ve hedef kilon ne ki?3haftaya mezun olacan

Ayy tavana kadar gelmişken bana da iki kese attırıvereydiler

Ay hamam bize atalarımızdan kalan en güzel miraslardan biri bence :) daha sık gitmek lazım sürekli hamam da giden de ne selülit oluyor Ne sarkma o kadar kilolu teyzeler süt gibiler

en son katıldıgım derslerde yetişkinde bogaz enfeksiyonu bakteriyel bile olsa antibiyotiksiz vucut yenebilri dendi.ama insanlar şartlandığı için onşarın üzerinde denemek zor oluyor.
En son ne zaman antibiyotik kullandığımı hatırlamam bile. Tuzlu suyla gargara en etkili yöntemlerden bence de doktorum Çocuklarımı da grip olunca götürmem doktora, antibiyotik kullanmadılar hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…