Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar herkese ...
Adama mr değnek diye diye oldum mrs topal :)
Güzelce şişti bacak bu sabah daha da .
Hiç ayakta durma dedi dr da ne mümkün ?

@masumm canım geçmiş olsun çok .
Boğazların yusuf gibi en hassas yerin seninde. Hemen bakteri yerleşiveriyor.

nehirnil111 sana da geçmiş olsun kuzum çok .
Dün kahvaltı yapmamışsın için ... iki lokma yemeye çalış sabahları.

kuzularinannesi maşallah canım .. kendin içinn kocamannnnn bi adım olmuş .

DelyDoly senin neyin var canım orayı kaçırmışım ... davul mavul demişsin ..halan mı gelmiyor:)

Kaptanım farkındayım ama rahatsızlıktan kahvaltı hazırlayamıyorum bugün de muzlu süt içtim normal süt ısıtacak halim bile yoktu bayağı bitkin düştüm 2-3 gündür yoğunluğunda verdiği etkiyle

Geldii geldiii tazecik şiimdii geldii sevgili halacugummmm pekte severim kendisini güzelim

Işte bende o yüzden diyorum tatlım .zaten yoğun ve hastasın bir de güne aç başlama .
Ceviz at ağzına sütle .. iki lokma peynir at . Bir şey hazırlama yani :) bi meyve ye ama ye :)

Işte bende o yüzden diyorum tatlım .zaten yoğun ve hastasın bir de güne aç başlama .
Ceviz at ağzına sütle .. iki lokma peynir at . Bir şey hazırlama yani :) bi meyve ye ama ye :)
Meyve olabilir aslında haklısın bu akşam elma portakal falan yiyeyim bari vitamin olsun

kaptanım çok bi heyecanlı,meleğide öldürdülerya hiç tahmin etmemiştim
mert yine kurtardı paçayı sonunda ne olcak onuda merak ediyorum

Günaydınnnn boğazım sis feci halde
Migde bulantısı yapıyor
Birde regli ağrısi

Bugün evde kalmam lazim

masum geçmiş olsun,ılık ılık çay iç bide adaçayı varsa ondan iç

masumunda seninde bu ayki regl boğaz ağrısıyla geliyo,kızlar beslenmenize dikkat edin,nil akşam menün jhasta olacak biri için yetersiz,gıdalı şeyler yemen gerekir

Çorbada bile mi şişiriyor canım olabilir bende pek etki yapmıyor çöp gibi midem olduğundan Karnıyarık yesen o da mı kötü olur bugün için

aynı benim mide,öğütücü gibi mübarek,ne atsam kısa sürede yok ediyo daha yokmu diyo

Canım hiç bir şey istemedi Begüşüm o suntayla peynire bayılıyorum her akşam yesem bıkmam o derece o suntanın zararı var mıdır acep tartıda + değilim ama bu sabah 52.9 geldim hafta sonu zararlı şeyler yememe rağmen

Benim midem de öyle acı tatlı ekşi tuzlu hepsini yerim affetmem aynı anda

He sormaaa benimki de şirreeeet agresiffff huysuzzzzz ...
Ben benlikten çıkıyorum olana kadar
Kovacanım bir mukabil aynenn benim halişte tpıkısının aynısııı habiree frenn frenn yapıyorumm yeminlen kuduruk gibi tatlı çekiyoo canımm hiçç sevmemmm normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…