- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çorbada bile mi şişiriyor canım olabilir bende pek etki yapmıyor çöp gibi midem olduğundanmercimek beni felaket şişiyorumm
o yüzde bakliyat yemiyorummm
Sabahınız hayr olsun
Rabbım hastalara şifa , dertlillere kalp genişliği nasip etsin inşAllah
Kaptanım farkındayım ama rahatsızlıktan kahvaltı hazırlayamıyorum bugün de muzlu süt içtim normal süt ısıtacak halim bile yoktu bayağı bitkin düştüm 2-3 gündür yoğunluğunda verdiği etkiyleGünaydınlar herkese ...
Adama mr değnek diye diye oldum mrs topal :)
Güzelce şişti bacak bu sabah daha da .
Hiç ayakta durma dedi dr da ne mümkün ?
@masumm canım geçmiş olsun çok .
Boğazların yusuf gibi en hassas yerin seninde. Hemen bakteri yerleşiveriyor.
nehirnil111 sana da geçmiş olsun kuzum çok .
Dün kahvaltı yapmamışsın için ... iki lokma yemeye çalış sabahları.
kuzularinannesi maşallah canım .. kendin içinn kocamannnnn bi adım olmuş .
DelyDoly senin neyin var canım orayı kaçırmışım ... davul mavul demişsin ..halan mı gelmiyor:)
Geldii geldiii tazecik şiimdii geldii sevgili halacugummmm pekte severim kendisini güzelimGünaydınlar herkese ...
Adama mr değnek diye diye oldum mrs topal :)
Güzelce şişti bacak bu sabah daha da .
Hiç ayakta durma dedi dr da ne mümkün ?
@masumm canım geçmiş olsun çok .
Boğazların yusuf gibi en hassas yerin seninde. Hemen bakteri yerleşiveriyor.
nehirnil111 sana da geçmiş olsun kuzum çok .
Dün kahvaltı yapmamışsın için ... iki lokma yemeye çalış sabahları.
kuzularinannesi maşallah canım .. kendin içinn kocamannnnn bi adım olmuş .
DelyDoly senin neyin var canım orayı kaçırmışım ... davul mavul demişsin ..halan mı gelmiyor:)
Kaptanım farkındayım ama rahatsızlıktan kahvaltı hazırlayamıyorum bugün de muzlu süt içtim normal süt ısıtacak halim bile yoktu bayağı bitkin düştüm 2-3 gündür yoğunluğunda verdiği etkiyle
Geldii geldiii tazecik şiimdii geldii sevgili halacugummmm pekte severim kendisini güzelim
Meyve olabilir aslında haklısın bu akşam elma portakal falan yiyeyim bari vitamin olsunIşte bende o yüzden diyorum tatlım .zaten yoğun ve hastasın bir de güne aç başlama .
Ceviz at ağzına sütle .. iki lokma peynir at . Bir şey hazırlama yani :) bi meyve ye ama ye :)
Hahhahhaha sessiz sedasız gelseler iyide çok gürültülü patırtılı benimki çok yüzsüz canım yaaaOhhhh hoş geldi sefa getirdiiii .... benimki de bugün topladı valizini .. bi daha ki ay yine gelirim dedi bastı gitti
Meyve olabilir aslında haklısın bu akşam elma portakal falan yiyeyim bari vitamin olsun
Hahhahhaha sessiz sedasız gelseler iyide çok gürültülü patırtılı benimki çok yüzsüz canım yaaa
Oyyyyyy hiç böyle birikmemişti geçmiş .. roman gibi okudum :)
İyiyim güzeller ... bacağım şiş .. kremi sürüp , bandajı taktım . bir müddet zorlayıcı spor yok . üst kol pilates falan yaparım oturduğum yerden ..zaten alttan gitsin istemiyorum , 89 olmuş basen
@saydin78 @Dersaadet_ babalarınıza çok çok geçmişler olsunbir an önce Rabbim şifa versin ...
@ecemavi bir de saadetin kardeşinin sınavı vardı bugün yarın , onlarda inşallah emeklerinin karşılıklarını alırlar .
@Dilekiyi canım +1 fena yaaa ... neyse ki iki gün var . ödem sorunum hiç olmadı ...maydanoz kürü yapıyor kızlar ... bir de benim bir ödem atıcı detoks tarifim vardı yazdığım ... onu bulup yazayım sana ...
@ada81 yaaaa sen ağlamışsın ama ben güldüm okurken .. neden üzüyorsun kendini ? elin alışık değil ... malzemeyi bol koymuşsundur ... birde ıslattıysan yufkaları fazla ıslatmışsındır ... hiç canını sıkma ...her şeyi de mükemmel yapacak değilsin ya bu da eksik kalsın
Kv muhbbetine çok yetişmek istemiştim .... @aeben e şu anlamda katılıyorum kesinlikle ... nefret iki ucu b..lu değnek ... birine duyduğunuz nefretin ucu mutlaka size dokunuyor . o yüzden kimseyi nefret edecek kadar önemsemeyin
@mimu88 , @_AYNURA_ aklımdaki artılılar ? ne alemdesiniz ?
@masumm canım sende bugün sabitmişsin . regl etkisidir muhtemelen ...
Bir iki menüde olmaması gereken şey görmüştüm ama unuttum
kuzularinannesi iyi yürümüşsün hastane yollarını arşınlamışsın resmen .
begum75 pzt olsa da içerde izlesek :)))
Günaydınnnn boğazım sis feci halde
Migde bulantısı yapıyor
Birde regli ağrısi
Bugün evde kalmam lazim
Kaptanım korunma menülerime devamAusencia
Sabah; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Ara; 10:30 - 1 ad.bitter çikolata + 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:20 - 1 porsiyon tavuk döner + 1 kase salata (ağzımdan yara var sulu şeyler tüketemiyorum çok canım yanıyor)
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 paket eti form + 2 dilim çeçil peyniri + 5 ad.yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu beyaz peynir
Boğazlarım çok kötü regli de henüz olamadım ve şişkinliği bile yok henüz yarına bana oyun yapacak sanki sinsi sinsi
Çorbada bile mi şişiriyor canım olabilir bende pek etki yapmıyor çöp gibi midem olduğundanKarnıyarık yesen o da mı kötü olur bugün için
Bu hafta hiç muhabbetlerinize katılamadım fransız gibi çok üzgün hissediyorum kendimi
masumunda seninde bu ayki regl boğaz ağrısıyla geliyo,kızlar beslenmenize dikkat edin,nil akşam menün jhasta olacak biri için yetersiz,gıdalı şeyler yemen gerekir
aynı benim mide,öğütücü gibi mübarek,ne atsam kısa sürede yok ediyo daha yokmu diyo
Kovacanım bir mukabil aynenn benim halişte tpıkısının aynısııı habiree frenn frenn yapıyorumm yeminlen kuduruk gibi tatlı çekiyoo canımm hiçç sevmemmm normaldeHe sormaaa benimki de şirreeeet agresiffff huysuzzzzz ...
Ben benlikten çıkıyorum olana kadar
Bende üvey anneyimmmm unutmaaaa
Kabağa dönüşen arabakarı oymak için güzeeeeel jabak oyucularım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?