Çorbada bile mi şişiriyor canım olabilir bende pek etki yapmıyor çöp gibi midem olduğundanKarnıyarık yesen o da mı kötü olur bugün için
çorba a derken her çocba degil
bakliyatların % 70 içerigi kh oldugu için bol karbon alınca haliliyle şişiyorsun
Haklısın canım olabilir beni de mercimek köftesi aşırı şişirir mesela karbon patlaması gibiçorba a derken her çocba degil
bakliyatların % 70 içerigi kh oldugu için bol karbon alınca haliliyle şişiyorsun
Canım hiç bir şey istemedi Begüşüm o suntayla peynire bayılıyorum her akşam yesem bıkmam o dereceo suntanın zararı var mıdır acep tartıda + değilim ama bu sabah 52.9 geldim hafta sonu zararlı şeyler yememe rağmen
Benim midem de öyle acı tatlı ekşi tuzlu hepsini yerim affetmem aynı anda
begum75 he yaaaa ... hele final sahne . Ben kudretçiyim bakalım nasıl yırtacak ?
nehirnil111 iki gün bende katılamadım ...kendimi bi boşlukta hissettim .
Illa ki vardır tatlım ya ... salatasız gün mü kaldı ?Bugun günüm var , gidecegim ev aöç nin yani çifliğin içindebebelere akşama kokoreç ve oranın döneri çok güzel ordan alıp gelicemm veee bugunnnnn perşemmmbeeeee ve günde ne yiycem ben ya , inşallah salata tarzı vardır .
Help ......
Beni de şişirir ... çorbalı çorbasız :)
Hatta çorbada daha bi şişirir.
3-4 hafrlilele baglantın varmı ausIlla ki vardır tatlım ya ... salatasız gün mü kaldı ?
Sen her ihtimale karşı hafif ye sabah .
Baktın orada biraz dengesizleşti akşamı ayarlarsın ona göre .
Evet kaptanım selam verip kaçıyorum vallahi bir tuhaf oldumbegum75 he yaaaa ... hele final sahne . Ben kudretçiyim bakalım nasıl yırtacak ?
nehirnil111 iki gün bende katılamadım ...kendimi bi boşlukta hissettim .
Beni de şişirir ... çorbalı çorbasız :)
Hatta çorbada daha bi şişirir.
öğlen barbunya akşam nohut yediğim halde ertesi gün eksi çıkmıştım o zaman beni şişirmiyo demekki,dediğim gibi benim mide iyi öğütüyo,belki şişirmesi bağırsaklardaki sorunla alakalı olabilir
Aus bacı nasıl oldun ?
Benuş sen geçenden iyileşemedin o yüzden tekrar etti antibiyotik şart oldu sana .
Ausum ben 2 ay önce 73 le diyete başladıgımı var sayarsak takıma listeye girmem nasıl bişi olur . Listeye yanıma ne yazarsın
Ayrıca tatile yani 18 de izne çıkma şansım varmıdır ?
Sesli düşündüm
Ayyyy görmez miyimmm ya Allahtan hamamda yemek olayına girilmedi ama sonra hadi sıra gecesine gidelim dendi tavana bi baktım Aus dedim siz gidin yeaaa kaptanım evde bekler merak eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?