Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mutlaka tuzlu ile gargara yap tuzlu su bakterileri patlatıp öldürüyor hemde ödemi ve acıyı alıyor bogazda.

yapayımm cnmm saollll

en son katıldıgım derslerde yetişkinde bogaz enfeksiyonu bakteriyel bile olsa antibiyotiksiz vucut yenebilri dendi.ama insanlar şartlandığı için onşarın üzerinde denemek zor oluyor.

ben çok ilaç içen bi tip dgeilim öyleee, inş geçer vcnm şimdi regli başladı başlayacak bir ilaç içsem bütün düzenimm şaşarrr(

Aferim kaç kere dedim süt bademciği azdırır diye .
Sirke yokmu gargara yap .

amamm cnm nasıl istedii yaaaa, içtimmmm

Ayy kankam hasta mı olmuşşşş...dünde söyledim taze zencefil suyu+bal en iyisi...
Tartıdan ne haber canım?

evet cnmm hasta olsum , tartılmadımmm ki hiç
sabah bide yürmeye gittim bu agrı ile iyimii

En son ne zaman antibiyotik kullandığımı hatırlamam bile. Tuzlu suyla gargara en etkili yöntemlerden bence de doktorum Çocuklarımı da grip olunca götürmem doktora, antibiyotik kullanmadılar hiç
anaokul kreş başlayınca zor oluyor.seninkiler gidiyormu

1 çr. Kş bala 1 çay kş zencefil karıştır küçük miktar atıp agzına yavaşça emerek agzında tut bu içmenden daha etkilidir .

ayyy feciiiiii acı olmuş zencefili çok katmışımm
öggggggggg
1 çr. Kş bala 1 çay kş zencefil karıştır küçük miktar atıp agzına yavaşça emerek agzında tut bu içmenden daha etkilidir .

beni de hamama götürün güne götürün alın beni alın götürün gittiğiniz yereeeeeeeee.....tıkılıp kaldım yanlız kayseriyeeeeeee....
Beni deeee...
Çocukların keyfi yerinde neyseki parklar, piknikler, deniz kenarında kahvaltılar. Annem diyor saat 9 olmadan uykum geldi demeye başlıyorlarmış :))
Ama ben sıkıldım gezmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…