MimuuuuBende bende
mutlaka tuzlu ile gargara yap tuzlu su bakterileri patlatıp öldürüyor hemde ödemi ve acıyı alıyor bogazda.
en son katıldıgım derslerde yetişkinde bogaz enfeksiyonu bakteriyel bile olsa antibiyotiksiz vucut yenebilri dendi.ama insanlar şartlandığı için onşarın üzerinde denemek zor oluyor.
Aferimkaç kere dedim süt bademciği azdırır diye .
Sirke yokmu gargara yap .
Ayy kankam hasta mı olmuşşşş...dünde söyledim taze zencefil suyu+bal en iyisi...
Tartıdan ne haber canım?
1 çr. Kş bala 1 çay kş zencefil karıştır küçük miktar atıp agzına yavaşça emerek agzında tut bu içmenden daha etkilidiryine balla zencefil içecegimm yaaa , iyi geliyor azda karabiber atıp limon mu sıksamm
anaokul kreş başlayınca zor oluyor.seninkiler gidiyormuEn son ne zaman antibiyotik kullandığımı hatırlamam bile. Tuzlu suyla gargara en etkili yöntemlerden bence de doktorum Çocuklarımı da grip olunca götürmem doktora, antibiyotik kullanmadılar hiç
Daha başlamadılar canım ama seneye yüksek ihtimal anaokulunun başlamasıyla grip olma olasılığımız artıcakanaokul kreş başlayınca zor oluyor.seninkiler gidiyormu
o bi geçiş süreci oluyor.umarım kolay atlatırsınız.Daha başlamadılar canım ama seneye yüksek ihtimal anaokulunun başlamasıyla grip olma olasılığımız artıcak
benimde yarın gitme ihtimalim var.biölçüm yaptırmak istiourm.Günaydın kızlar, diyetisyene gittim bu gün. Gayet iyisin dedi.
1 çr. Kş bala 1 çay kş zencefil karıştır küçük miktar atıp agzına yavaşça emerek agzında tut bu içmenden daha etkilidir.
1 çr. Kş bala 1 çay kş zencefil karıştır küçük miktar atıp agzına yavaşça emerek agzında tut bu içmenden daha etkilidir.
Beni deeee...beni de hamama götürün güne götürün alın beni alın götürün gittiğiniz yereeeeeeeee.....tıkılıp kaldım yanlız kayseriyeeeeeee....
Günaydın kızlar, diyetisyene gittim bu gün. Gayet iyisin dedi.
ayy bende bendeee bende istiyorummm
beni de hamama götürün güne götürün alın beni alın götürün gittiğiniz yereeeeeeeee.....tıkılıp kaldım yanlız kayseriyeeeeeee....
ben de bendeHaaaaydi 7. Takım hamamaaa başka kimler gelmek istiyor :)
Acı olcek zatenayyy feciiiiii acı olmuş zencefili çok katmışımm
öggggggggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?