Senin ismini ben atom anne koydum ecem
1 saat yürüdüm Dr gittim kan verdim kızımı okula götürüp büyük kızımın sınav arasına yetiştim
sizede ertesi gün tatil olsun ozaman.Aynennn güzelimm bizim bir nevi hasat zamanı oluyor çünkü herkes evinin ihtiyacını karşılamak için geliyorlar.
ayyyy bilemedim ne desem.sakin ol evlat herşeyin bi çaresi vardır.Kızlar
Tartı ve ben birbirimize girdik noluuuuuuuuyy Didim noluyyyyy ne bu Didim şok şok şok sos dünkü prodan sonra başladığım yere geri döndüm millet proyla çatır çatır eksilirken beni niye artırıyom yaaaa nerde çektiğim eziyetler bugün öğlen ve akşam yemiycem et tavuk çok sinir oldum tırt oldum rakibelerrrr tırrrrttt bugün öğlen akşam sebze yoğurt yiycem hatta sadece bi öğün beşte yiycem başka bişiy yemiycem sinirlerim bozuldu bi kahve yaptım üç gün içmedimde ne oldu ya dolunay mı var baksın hele biri ausssss ne olcek benim halim
Ausencia
provakatör gördüm senisizede ertesi gün tatil olsun ozaman.
ayyyy bilemedim ne desem.sakin ol evlat herşeyin bi çaresi vardır.
canım bana da sebze yaramadı, bu hafta sebze ağırlıklı oldu ve tık yok, pro iyi geliyor bana, her bünye farklı demek ki, üzülme lütfen elinden geleni yapıyorsun zatenKızlar
Tartı ve ben birbirimize girdik noluuuuuuuuyy Didim noluyyyyy ne bu Didim şok şok şok sos dünkü prodan sonra başladığım yere geri döndüm millet proyla çatır çatır eksilirken beni niye artırıyom yaaaa nerde çektiğim eziyetler bugün öğlen ve akşam yemiycem et tavuk çok sinir oldum tırt oldum rakibelerrrr tırrrrttt bugün öğlen akşam sebze yoğurt yiycem hatta sadece bi öğün beşte yiycem başka bişiy yemiycem sinirlerim bozuldu bi kahve yaptım üç gün içmedimde ne oldu ya dolunay mı var baksın hele biri ausssss ne olcek benim halim
Ausencia
Ben bi kan grubu diyeti araştıracam kan grubuma göre pro yaramaz yazıyordu demekki bende doğru çıkıyo a pozitifim bi araştırcam onu bi aracanım bana da sebze yaramadı, bu hafta sebze ağırlıklı oldu ve tık yok, pro iyi geliyor bana, her bünye farklı demek ki, üzülme lütfen elinden geleni yapıyorsun zaten
ahu ay takvimine baktım,yarından itibaren 2 hafta boyunca büyümeye başlıyor,bugünlerde yeni ayda sabitKızlar
Ausencia
Evet bende baktım şişde hissetmiyorum zaten reglide oldum ortasındayım bakalım yarına ne kadar ne olacakahu ay takvimine baktım,yarından itibaren 2 hafta boyunca büyümeye başlıyor,bugünlerde yeni ayda sabit
panik yapma,gün ola hayır olaEvet bende baktım şişde hissetmiyorum zaten reglide oldum ortasındayım bakalım yarına ne kadar ne olacak
Offf oranın köftesi de cokkk guzellllBugun günüm var , gidecegim ev aöç nin yani çifliğin içindebebelere akşama kokoreç ve oranın döneri çok güzel ordan alıp gelicemm veee bugunnnnn perşemmmbeeeee ve günde ne yiycem ben ya , inşallah salata tarzı vardır .
Help ......
59 um haallaaa benimle eskapiiim. Sabah iyi kahvalti yaptm . 1buçuk haşlama yumurta ve peynir zeytinleGünaydınlarrrr...bugün perşenbeee...güne bir bardak su+1bardak maydanoz kürü ile başladım...akşamı 4de yiycem ve erkenden uyuycam...yarına umudum sonsuzzzz...kahvaltımı da çabucak yapayım geliyom
Super o zaman...hadi bugün dikkat et yarın güzel bi bildirimle gel verom...59 um haallaaa benimle eskapiiim. Sabah iyi kahvalti yaptm . 1buçuk haşlama yumurta ve peynir zeytinle1 bisküvi ve 1 ısırik cikilatayi saymazsak sağlıklı oldu kahvaltı
Ortasındaysan ovulyasyondan da ola bilir ahumEvet bende baktım şişde hissetmiyorum zaten reglide oldum ortasındayım bakalım yarına ne kadar ne olacak
Aferin saraycam supersin...bakalım benim vücudum ne zaman spor isteyecek...sabah kahvaltıyı çok aldım öğlende aynı şeyleri yedim, birazdan yürüyüşe çıkacağız, puan olmasa da yürümek iyidir.görüşürüz kızlar, hepinize şimdiden afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?