Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin ismini ben atom anne koydum ecem
1 saat yürüdüm Dr gittim kan verdim kızımı okula götürüp büyük kızımın sınav arasına yetiştim

Geldim 2 yumurta bir peynir yedim çocukları hazırladım 3. Sergisine gittik oradan büyüğün 2. sınav arası gittim geldim evi topluyorum çamaşır öğle yemeği kızı sınavdan almaca küçükleri banyo yaptırmaca sonra Allah ne verdiyse

Kızlar
Tartı ve ben birbirimize girdik noluuuuuuuuyy Didim noluyyyyy ne bu Didim şok şok şok sos dünkü prodan sonra başladığım yere geri döndüm millet proyla çatır çatır eksilirken beni niye artırıyom yaaaa nerde çektiğim eziyetler bugün öğlen ve akşam yemiycem et tavuk çok sinir oldum tırt oldum rakibelerrrr tırrrrttt bugün öğlen akşam sebze yoğurt yiycem hatta sadece bi öğün beşte yiycem başka bişiy yemiycem sinirlerim bozuldu bi kahve yaptım üç gün içmedimde ne oldu ya dolunay mı var baksın hele biri ausssss ne olcek benim halim
Ausencia

ayyyy bilemedim ne desem.sakin ol evlat herşeyin bi çaresi vardır.

canım bana da sebze yaramadı, bu hafta sebze ağırlıklı oldu ve tık yok, pro iyi geliyor bana, her bünye farklı demek ki, üzülme lütfen elinden geleni yapıyorsun zaten

canım bana da sebze yaramadı, bu hafta sebze ağırlıklı oldu ve tık yok, pro iyi geliyor bana, her bünye farklı demek ki, üzülme lütfen elinden geleni yapıyorsun zaten
Ben bi kan grubu diyeti araştıracam kan grubuma göre pro yaramaz yazıyordu demekki bende doğru çıkıyo a pozitifim bi araştırcam onu bi ara

ahu ay takvimine baktım,yarından itibaren 2 hafta boyunca büyümeye başlıyor,bugünlerde yeni ayda sabit

Offf oranın köftesi de cokkk guzellll

Günaydınlarrrr...bugün perşenbeee...güne bir bardak su+1bardak maydanoz kürü ile başladım...akşamı 4de yiycem ve erkenden uyuycam...yarına umudum sonsuzzzz...kahvaltımı da çabucak yapayım geliyom
59 um haallaaa benimle eskapiiim. Sabah iyi kahvalti yaptm . 1buçuk haşlama yumurta ve peynir zeytinle 1 bisküvi ve 1 ısırik cikilatayi saymazsak sağlıklı oldu kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…