Hahhahaa onun yüreğe bizim nereye kürek iner artıkınOmmm kaptanın yüreğine indirmiyoruz
negatif olan tek şey kilomuz olsunBen negativ deyilim yooo...yarına eksilicem inşallah
ben size demedim mi bizi izliyor.
ben size demedim mi bizi izliyor.
1453 te mezun .2 yıl önce izine ayrılıp izini kaybettirmiş bir vatandaşşş sanırım galiba
Aynura kız arzu döneminde 64, 5 lamı izne ayırdıydın beni . Ama zaman aşımına ugradım sanırım
Birde bu hafta verdigim yeni üye gibi listeye girince 8 haftayamı bölünecekti ???
Ay hamam bize atalarımızdan kalan en güzel miraslardan biri bence :) daha sık gitmek lazım sürekli hamam da giden de ne selülit oluyor Ne sarkma o kadar kilolu teyzeler süt gibiler
Günaydın kızlar, diyetisyene gittim bu gün. Gayet iyisin dedi.
Ausencia 74.4 gider mi sence
Sabah dediğin gibi peynir salatalık bi dilim çavdar yarım greyfurt yedim
Kahve yeşil çay
Simdilik
Kızlar
Tartı ve ben birbirimize girdik noluuuuuuuuyy Didim noluyyyyy ne bu Didim şok şok şok sos dünkü prodan sonra başladığım yere geri döndüm millet proyla çatır çatır eksilirken beni niye artırıyom yaaaa nerde çektiğim eziyetler bugün öğlen ve akşam yemiycem et tavuk çok sinir oldum tırt oldum rakibelerrrr tırrrrttt bugün öğlen akşam sebze yoğurt yiycem hatta sadece bi öğün beşte yiycem başka bişiy yemiycem sinirlerim bozuldu bi kahve yaptım üç gün içmedimde ne oldu ya dolunay mı var baksın hele biri ausssss ne olcek benim halim
Ausencia
selam hanimlar.. bugun burda kral gunu (koningsdag) oyuzden dun gecede karnaval vardi oglusumu karnavala goturdum gece yazamadim menumu simdi yazayim
dunku menum
sabah, 3 kasik yulaf
3 kasik yogurt
uzum kurusu
2 ceviz karistirip yedim
ogle 1 yumurta
domates
salata
beyaz peynir
1 dilimkepekli ekmek
ara nedense cok aciktim 3;30 gibi cok aciktim ve salata yapip bir dilim kepekli ekmekle yedim
aksam onceki gunden kalan 2 haslanmis tavuk budu
pirasa corbasi, salata
su 2,5
spor; 1 saat skinny jeans plates,
ve 1 saat tempolu yuruyus sen buna kosuda diyebilirsin :) cunku oglum bisikletle ben yuruyerek resmen arkasindan kosarak gezdik :))
kaptanim ve tecrubeli arkadaslarim bi sorum olacakti ben bu yediklerimle wc sorunu yasiyorumnormalde tersi olmali degilmi bir yerde hatami yapiyorum bilemedim
Dünki menümü vereyim.
Yalnız dün ne yediğimi unuttum derler ya aynen öyle zar zor hatırladım.
26.04.2017
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
biraz maydonoz
az süzme peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek
ara
sütlü filtre kahve
ögle
1 büyük kase çorba
1 kase yoğurt
akşam 4 köfte
bol salata
ara
sütlü filtre kahve
1 hurma 1 kurabiye
su : 2500 ml
Pc de iken bugünü de yazayım aradan çıksın.
Ece pc açtırmıyor çünkü
MENÜ 27.04.2017
kahvaltı
1 büyük kase portakallı yoğurt
1 haşlanmış yumurta
sütsüz filtre kahve
ögle
2 haşlanmış tavuk baget
1 kase portakallı yoğurt
bol salata
akşam portakallı yoğurt
öğleyin çok yedim akşamı hafif atlatmak için çok acıkmıyım diye
19:30 gibi boğazı kapatıcam su bile az içicem
su şimdilik 1000 ml
ayyyyyyy ne biçim bir gün yaaaaaa
herşey kayboluyorrrrr
Gelemeyen regl, düzensiz menüler çaresizce babacığımı beklemek... ben de sabah artıydımsabah 1 yeşil elma öğlen mercimek çorbası ve birazcık su içtim. Sabah durum ne olur bilemiyorum. Umarım sabah tartı az da olsa güldürür
genelde demleme içerim lakin bugün markette görünce alaman cayı ayy dedim..detox çayı.neyi kaybettin masum?
doktorum o sallama çayların poşeti zararlıymış,ben içindekini süzgece döküyorum onuda bardağa otutturuyorum öyle içiyorum,daha az zarar kardır mantığıyla
bide afiyet olsun
hayırlısıyla çıkar baban inşallah az daha sabret saydin
öğlen şişiren çorba içmişsin akşama sebze yoğurt ye istersen,beklerkende volta at artıların silinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?