Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dünki menümü vereyim.
Yalnız dün ne yediğimi unuttum derler ya aynen öyle zar zor hatırladım.

26.04.2017
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
biraz maydonoz
az süzme peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek

ara
sütlü filtre kahve

ögle
1 büyük kase çorba
1 kase yoğurt

akşam 4 köfte
bol salata

ara
sütlü filtre kahve
1 hurma 1 kurabiye

su : 2500 ml

Pc de iken bugünü de yazayım aradan çıksın.
Ece pc açtırmıyor çünkü

MENÜ 27.04.2017
kahvaltı
1 büyük kase portakallı yoğurt
1 haşlanmış yumurta
sütsüz filtre kahve

ögle
2 haşlanmış tavuk baget
1 kase portakallı yoğurt
bol salata

akşam portakallı yoğurt
öğleyin çok yedim akşamı hafif atlatmak için çok acıkmıyım diye
19:30 gibi boğazı kapatıcam su bile az içicem
su şimdilik 1000 ml

not. uzun süre aç kalınca canım tatlı çektiği için yogurda portakal dogrıyorum hem de fitamin olsun deyüü.
içindeki şekeri de yogurttaki kalsiyum nötralize ediyor hem, beni çok tok tutuyor bu karışım.

Hey Hanımlaaaar yeminle ümitsizlik kuyusuna düşürdünüz beni .. Bu ne yahu ?
2-3 kişide çıkıp harika gidiyor , tartı coştu ooo lalalall dedi yazsın yahu .

D Dilekiyi 700 gr. artı ...yarına gidecek birde üzerine eksi gelecek .. her hafta 1 er 1 er kilolar giderken listeye girdiğin ilk hafta bana güzel bir hoş geldim kaptanım şakası bu galiba .. Dur bakalım olur yarına bir şeyler...

mimu88 hala artıda

_AYNURA_ umutlu ama artıda .. en fazla gr. oynayacak gibi

Ahu060812 klasik pro şişirmemesi yarına Allah kerim

kelebekolacam aldığı artıları verse yeter derken onda da ışık yok

Daha fazla yazamadan şuracığa bayılayım ben ... Cuma 20:00 ayıltırsınız .

Ya bizim takımın kalabalıktan avantajı hep safları sıkılaştırmamız .. o hafta takımı sırtlayan 3-4 arkadaşımız olur çok güzel kilolar verir ..bireysele girer .. arada sabitleri görünmez kılar .

Bir sonraki hafta görev değişimi olur takımı diğer sabitler artılar dengeler vs....

Eeee geçen haftanın artılarından , 300 400 verenlerinden sabitlerinden bu hafta şov gelmesi gerekti yani ...

Perşembeye güveneceğiz başka yol yok .

Umut yitirmeyi ..dipte olmayı hiç ama hiç sevmiyorum biliyorsunuz ...

Hadi bakalımmmm 3..2..1.... ohhhhhmmmmmmmmmm diyoruz ve susuyoruz

Canım ben bir Fatihin fethine uzanayım arşivlerde ne zaman izne ayrılmışsın .
Şöyle ki mezun hiç olmadıysan ... takımdan kendi isteğiyle ayrılmadıysan yarışmayı bırakıp .. son bildirimin izinli yazıyorsa .... taaaa o zaman ki etaptan şimdikine bölünecek bu hafta yüzden .. muhtemelen 70 e 80 e 90 a bakacağım ben tatlım bulayım seni ..en son aynura zamanında izne ayrıldın galiba

Ay hamam bize atalarımızdan kalan en güzel miraslardan biri bence :) daha sık gitmek lazım sürekli hamam da giden de ne selülit oluyor Ne sarkma o kadar kilolu teyzeler süt gibiler

Demek takımca hamama gidiyoruzzzz ..benm hamam fobim var :)) hamamı kapatacaksak yabancı teyzeler olmayacaksa gelirim

Günaydın kızlar, diyetisyene gittim bu gün. Gayet iyisin dedi.

tebrikler canım yağ oranın ideal sınır arasında çıkmış

Ausencia 74.4 gider mi sence
Sabah dediğin gibi peynir salatalık bi dilim çavdar yarım greyfurt yedim

Kahve yeşil çay
Simdilik

bilemedim canım .. yediklerinden gelmedikleri için ...çünkü yediklerin ortaydı ... pat diye gidebilirler ..b u artılar ödem ... sende bu ödemi neyin yaptığı keşfetmelisin ama ...

pro yemeyeceksin bu kesin ...

sabah klasik kahvaltıya dön ... belki o wc sorununu çözer..sabah yediğin karışımı ara öğün olarak tüket.

bi gördüğüm kurabiye harici güzel iki gün .

Gelemeyen regl, düzensiz menüler çaresizce babacığımı beklemek... ben de sabah artıydım sabah 1 yeşil elma öğlen mercimek çorbası ve birazcık su içtim. Sabah durum ne olur bilemiyorum. Umarım sabah tartı az da olsa güldürür

ayyyyyyy ne biçim bir gün yaaaaaa
herşey kayboluyorrrrr

neyi kaybettin masum?

doktorum o sallama çayların poşeti zararlıymış,ben içindekini süzgece döküyorum onuda bardağa otutturuyorum öyle içiyorum,daha az zarar kardır mantığıyla

bide afiyet olsun

hayırlısıyla çıkar baban inşallah az daha sabret saydin
öğlen şişiren çorba içmişsin akşama sebze yoğurt ye istersen,beklerkende volta at artıların silinsin

genelde demleme içerim lakin bugün markette görünce alaman cayı ayy dedim..detox çayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…