Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Markete gittim...kendime çavdar ekmeyi aldım...neredeyse bu hafta kahvaltılarım ekmeksiz oldu...akşamları ekmekli oldu...yarın güzel bi ekmekli kahvaltı yapıcam...çok özledim...hatta tost yapıcam...ayyy yarın olsa çabucak

Biliyorum begüş...hani cumaları kilosunu bildirmek dizginler onu belki...sonuçta sabit kalması bile vero için yeter...
atladın sandım da ondan şeetttiydim tamam o zaman,haklısın hamileliğin başlarında hızlı kilo almak iyi olmaz sabit kalmak vero için avantaj

selam hanimlar.. bugun burda kral gunu (koningsdag) oyuzden dun gecede karnaval vardi oglusumu karnavala goturdum gece yazamadim menumu simdi yazayim
dunku menum
sabah, 3 kasik yulaf
3 kasik yogurt
uzum kurusu
2 ceviz karistirip yedim

ogle 1 yumurta
domates
salata
beyaz peynir
1 dilimkepekli ekmek

ara nedense cok aciktim 3;30 gibi cok aciktim ve salata yapip bir dilim kepekli ekmekle yedim

aksam onceki gunden kalan 2 haslanmis tavuk budu
pirasa corbasi, salata
su 2,5

spor; 1 saat skinny jeans plates,
ve 1 saat tempolu yuruyus sen buna kosuda diyebilirsin :) cunku oglum bisikletle ben yuruyerek resmen arkasindan kosarak gezdik :))
kaptanim ve tecrubeli arkadaslarim bi sorum olacakti ben bu yediklerimle wc sorunu yasiyorum normalde tersi olmali degilmi bir yerde hatami yapiyorum bilemedim

Yulafı birkaç gün üstüste yiyince bende de kabızlık yapmıştı meryemcim. Kepekli ekmeğin de öyle bir etkisi var diye biliyorum

Yulafı birkaç gün üstüste yiyince bende de kabızlık yapmıştı meryemcim. Kepekli ekmeğin de öyle bir etkisi var diye biliyorum
oylemi... bilmiyodum.. canim cok tesekurler, tamam bir kac gun yulafa ara vereyim ozaman halbuki hem tok tutuyo hemde sutume cok iyi gelmisti

Ahu sakin ommm pozitif oluyoruz umutlu oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…