vero mezun oldu,takım dışında şuanda hem hamile, hala diyet modunda olduğunu sanmıyorum aynuraSuper o zaman...hadi bugün dikkat et yarın güzel bi bildirimle gel verom...
Yok Aynuram reglinin ortasındayım ovulasyonda şişmiyorum sanırım yani dikkat etmedim de o dönem artı görmüyorum bu ay dikkat edeyimOrtasındaysan ovulyasyondan da ola bilir ahum
Biliyorum begüş...hani cumaları kilosunu bildirmek dizginler onu belki...sonuçta sabit kalması bile vero için yeter...vero mezun oldu,takım dışında şuanda hem hamile, hala diyet modunda olduğunu sanmıyorum aynura
atladın sandım da ondan şeetttiydim tamam o zamanBiliyorum begüş...hani cumaları kilosunu bildirmek dizginler onu belki...sonuçta sabit kalması bile vero için yeter...
Ben artık eminim...şişiyorum ovulyasyon zamanı...bide aynı günlerde lahana yedim...felaketYok Aynuram reglinin ortasındayım ovulasyonda şişmiyorum sanırım yani dikkat etmedim de o dönem artı görmüyorum bu ay dikkat edeyim
Yok canım vero benim gözetimim altında atlarmıyım hiçatladın sandım da ondan şeetttiydim tamam o zaman,haklısın hamileliğin başlarında hızlı kilo almak iyi olmaz sabit kalmak vero için avantaj
yokkk ben cok usluyumdurprovakatör gördüm seni
Yulafı birkaç gün üstüste yiyince bende de kabızlık yapmıştı meryemcim. Kepekli ekmeğin de öyle bir etkisi var diye biliyorumselam hanimlar.. bugun burda kral gunu (koningsdag) oyuzden dun gecede karnaval vardi oglusumu karnavala goturdum gece yazamadim menumu simdi yazayim
dunku menum
sabah, 3 kasik yulaf
3 kasik yogurt
uzum kurusu
2 ceviz karistirip yedim
ogle 1 yumurta
domates
salata
beyaz peynir
1 dilimkepekli ekmek
ara nedense cok aciktim 3;30 gibi cok aciktim ve salata yapip bir dilim kepekli ekmekle yedim
aksam onceki gunden kalan 2 haslanmis tavuk budu
pirasa corbasi, salata
su 2,5
spor; 1 saat skinny jeans plates,
ve 1 saat tempolu yuruyus sen buna kosuda diyebilirsin :) cunku oglum bisikletle ben yuruyerek resmen arkasindan kosarak gezdik :))
kaptanim ve tecrubeli arkadaslarim bi sorum olacakti ben bu yediklerimle wc sorunu yasiyorumnormalde tersi olmali degilmi bir yerde hatami yapiyorum bilemedim
bende öyle tahmin etmiştimyokkk ben cok usluyumdur
oylemi... bilmiyodum.. canim cok tesekurler, tamam bir kac gun yulafa ara vereyim ozamanYulafı birkaç gün üstüste yiyince bende de kabızlık yapmıştı meryemcim. Kepekli ekmeğin de öyle bir etkisi var diye biliyorum
Kızlar
Tartı ve ben birbirimize girdik noluuuuuuuuyy Didim noluyyyyy ne bu Didim şok şok şok sos dünkü prodan sonra başladığım yere geri döndüm millet proyla çatır çatır eksilirken beni niye artırıyom yaaaa nerde çektiğim eziyetler bugün öğlen ve akşam yemiycem et tavuk çok sinir oldum tırt oldum rakibelerrrr tırrrrttt bugün öğlen akşam sebze yoğurt yiycem hatta sadece bi öğün beşte yiycem başka bişiy yemiycem sinirlerim bozuldu bi kahve yaptım üç gün içmedimde ne oldu ya dolunay mı var baksın hele biri ausssss ne olcek benim halim
@Ausencia
Ahu sakin ommm pozitif oluyoruz umutlu oluyoruz
aynen ommmmOmmm kaptanın yüreğine indirmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?