Birşey yemeyi düşünmüyorum canım. İştahım yokneyi kaybettin masum?
doktorum o sallama çayların poşeti zararlıymış,ben içindekini süzgece döküyorum onuda bardağa otutturuyorum öyle içiyorum,daha az zarar kardır mantığıyla
bide afiyet olsun
hayırlısıyla çıkar baban inşallah az daha sabret saydin
öğlen şişiren çorba içmişsin akşama sebze yoğurt ye istersen,beklerkende volta at artıların silinsin
Güzelim baban nasıl oldu inşallahh iyidirrBirşey yemeyi düşünmüyorum canım. İştahım yoksabahtan beri attığım voltalar...
Yoğun bakımda canım bilmiyorum nasılGüzelim baban nasıl oldu inşallahh iyidirr
Allahımmm şifa versinn güzelimm hayır haberler alın inşallahhhYoğun bakımda canım bilmiyorum nasılinşallah iyidir. Dr.u bekliyoruz bilgi alabilmek için
Amin canım inşallahAllahımmm şifa versinn güzelimm hayır haberler alın inşallahhh
Allah şifa versin canım,Yoğun bakımda canım bilmiyorum nasılinşallah iyidir. Bilgi alabilmek için Dr.u bekliyoruz
Aferin saraycam supersin...bakalım benim vücudum ne zaman spor isteyecek...
tebrikler canım yağ oranın ideal sınır arasında çıkmış
bi araştır canım, bende B + kan grubum, hiç araştırmadım, deneme yanılma ile buluyorum, bana sebze yaramıyor, ama yinede sebze de yemem lazım, hep pro olmaz tabi ki,Ben bi kan grubu diyeti araştıracam kan grubuma göre pro yaramaz yazıyordu demekki bende doğru çıkıyo a pozitifim bi araştırcam onu bi ara
hayırdır neyle yüzleştin ?Allah'ım güzel zamlı ülkemin mütevazı normal arkadaşlarım nasılsınız, beni sormayın gerçeklerle yani zamlarla yuzlesmekteyim
Zam, zam ve zamhayırdır neyle yüzleştin ?
Çok şükür babacığım iyiAllahıma binlerce kez şükürler olsun Rabbim başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler versin inşaAllah
Çok şükür babacığım iyiAllahıma binlerce kez şükürler olsun Rabbim başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler versin inşaAllah
Allah beterinden saklasın canım gelmiş geçmiş olsunÇok şükür babacığım iyiAllahıma binlerce kez şükürler olsun Rabbim başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler versin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?