Bende sabah 2.5dilim ekmek yedim.akşam da 0.5dilim...yarınki kilomu çok merak ediyorum.dünki prodan sonra...ama hatırlıyorumda prodan sonrakı günler artı çıkmıyorum.şimdi yazarken akıl ettim.ben pazarları artı çıkarım hep...acaba iki haftadir cumartesileri ufak yalnışlıklar yaptığımdan mı yoksa prodan sonramı böyle oluyor... kaptanım bi el at aydınlat beni...aeben ablam da bilirbende bu gün sabah 2 öğlen 1 dilim ekmek yedim ve kendimi çok aç hissediyorum, kesinlikle ekmek yemediğim günlerde bu kadar aç olmuyordum, ilginç bir bünyem varolmadı ekmeği keseceğim ya,
Çok iyi etmişsin canım...biz sağlıklı besleniyoruzzz...
ayyyyy yermiyim kıyamadımmm , miss gibi kilomaaa
yag olarak dönüyorr tekrardannnn
cnm ekmek malesef ki açıktırıyorr , bende o yüzden tercih etmiyorum cnm
Canım şu grissini sunta ne ki?bugün bendr yumurtamı tavada yaptım.hem de 1çay kaşığı tereyağla...ohh miss iyi etmişimsabah
zencefilli limonlu su
ılık su
kahvaltı
3 grisini kepekli
peynir
5 zeytin
salatalık domates
1 yumurta tavada
1 kare bitter( %82 kakoo baya acı )
öglen
1.5 tabak kıymalı ıspanak
yogurt
3 sunta
1 domates
2 lt su
zencefilli ballı sıcak su
kahve çay
Lafi ağzımdan aldın aynuram .Ya kaptan nerdeki acaba?telaş ettim liste yetişir inşallah...acaba iyi oldu mu?ağrısı da vardı giderken...
Aslında numarası oıan bi arkadaş yok mu ki?habet alsa bizim içinLafi ağzımdan aldın aynuram .
Ben cumaları pek olmam aus normalmıki ?
sırf pprodan sonra karbon yersen kilo artışı normal aynuram .Bende sabah 2.5dilim ekmek yedim.akşam da 0.5dilim...yarınki kilomu çok merak ediyorum.dünki prodan sonra...ama hatırlıyorumda prodan sonrakı günler artı çıkmıyorum.şimdi yazarken akıl ettim.ben pazarları artı çıkarım hep...acaba iki haftadir cumartesileri ufak yalnışlıklar yaptığımdan mı yoksa prodan sonramı böyle oluyor... kaptanım bi el at aydınlat beni...aeben ablam da bilirAusencia aeben
Ben ertesi gün artı çıkmam.aksine inerim birazda.ama sonrakı gün çıkarım artısırf pprodan sonra karbon yersen kilo artışı normal aynuram .
Çünki saf proda su kaybı kaçınılmaz !
Karbonda alımıda kaslara tekrar su gönderir kilon artar .
Ama dikkat eder özellikle ekmek yemezsen bir kaç gün kilon yerleşir almazsın
Yazdım watsaptan ama saat 10 da girmiş en son ..Aslında numarası oıan bi arkadaş yok mu ki?habet alsa bizim için
Canım şu grissini sunta ne ki?bugün bendr yumurtamı tavada yaptım.hem de 1çay kaşığı tereyağla...ohh miss iyi etmişim
Aynuram liste enson 8 demiydi bizim saatle?Ben ertesi gün artı çıkmam.aksine inerim birazda.ama sonrakı gün çıkarım artı
.neyse bu hafta bunu da analiz ederim...
Ulaştımı peki mesajın?Yazdım watsaptan ama saat 10 da girmiş en son ..
Bi şekilde yaparım abla tabiki...bi saat bekleyelim gelmezse yaparım...ama kızlar sizde buralarda olun.yardımınız gereke bilirAynuram liste enson 8 demiydi bizim saatle?
Austan ses gelmezse listeyi yapabilme imkanın varmı kuzum ?
Bende meraklandim . Yazmazsa bi arayım . İnş bişi yoktur ..
Ulaştı ama okumadı .Ulaştımı peki mesajın?
Hmmm...güzelmişşş...
bend eöyle yapıyorum cnmmm dur sana foto ekleyim
bu girisini cnmmm
buda sunta
7gibi gelmezse ararsın abla...az daha bekleyelim...lütfen tel.den beni de haberdar et.her iki durumdada...çıkmak zorundayım benUlaştı ama okumadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?