- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
K.baba gitti şükür. O varken hepten misafir modunda ydilar simdı iyiki k.valde var diom makineyi bosaltir çamaşır asar falan . Omeri bırakırım bazen . Ama işte .korkuyorm şimdi böyle yetisemiosam bebek gelince napcam. Çalışıyorum işte . Evde olsam sanırım günlük temizlik vs. Bi düzen olacak daaÇocuk, kayınvalide, kayınpeder, ev, iş, hamilelik Allah yardımcın olsun, sabrını çoğaltsın, gayret kuvvet versin inşallah
Hahahhahhaa benim sıkıntımm birden gittiii sana kolay gelsinn tatlımmangaradan masumu da kap gel,bi el atıverin şu begümede işlerini kolaylasın madem,ben sizi hiç sıkmam bol bol iş veririm
Sağolasın canımBaşarılar
kaptanım @Ausencia ben salıya kadar gelemem,şimdiden bilgi vereyim,yoğun koşturmacalı bir 3 gün beni bekliyor
sınava girecek tüm arkadaşlara allah zihin açıklığı versin,bütün derslerden geçsin büte kalmayın inşallah
son olarak sizler için
Eki Görüntüle 1988500 Eki Görüntüle 1988502 Eki Görüntüle 1988503
buda araya kaynadı
birazda gülelim
taksiyle 3-3,5 saatte geliyolar,yakın sayılır
şimdi 3 gün tatilde ankaralılarla dolar burası çok geliyolar
Senin neden canın sıkkın . Ben de bi okulda huzur buluom valaBen de sıkıldım hem de çok
kaptanım @Ausencia ben salıya kadar gelemem,şimdiden bilgi vereyim,yoğun koşturmacalı bir 3 gün beni bekliyor
sınava girecek tüm arkadaşlara allah zihin açıklığı versin,bütün derslerden geçsin büte kalmayın inşallah
son olarak sizler için
Eki Görüntüle 1988500 Eki Görüntüle 1988502 Eki Görüntüle 1988503
buda araya kaynadı
birazda gülelim
keşke bendeee gelebilsem begüm ama nerdeeee
gerçi ben evii özlüyorum yaa
Canım sıkkın değil hava çok güzel ya kendimi dışarı atasım varSenin neden canın sıkkın . Ben de bi okulda huzur buluom valaöğrenciler pek gelmio ygs bitince .. İyi boyle
Evet öyle bi his oluyor insanda .Canım sıkkın değil hava çok güzel ya kendimi dışarı atasım var
Ammman boş ver kanka ya...ne yapcan...bak akşam bizde ne partiler olacakişyerinde gofret veeee popkekkk partisi varrrrr
afiyet olsun canım, cumadan sıkı tutmak lazım sonrası zor oluyor hakikikatenAmmman boş ver kanka ya...ne yapcan...bak akşam bizde ne partiler olacakben yemeyimi 5de bitirdim.köfte ayran salata mı yedim ohhh doydum...artık hergün eksi görmek istiyorum...bıktım son güne saklamaktan ya...
yemeyeceğini bildiğim için bir şey dememe gerek yok, hem onlar çok zararlıişyerinde gofret veeee popkekkk partisi varrrrr
Ammman boş ver kanka ya...ne yapcan...bak akşam bizde ne partiler olacakben yemeyimi 5de bitirdim.köfte ayran salata mı yedim ohhh doydum...artık hergün eksi görmek istiyorum...bıktım son güne saklamaktan ya...
bende bu gün sabah 2 öğlen 1 dilim ekmek yedim ve kendimi çok aç hissediyorum, kesinlikle ekmek yemediğim günlerde bu kadar aç olmuyordum, ilginç bir bünyem varolmadı ekmeği keseceğim ya,
bende çok denedim aslında ekmeksiz hem acıkmıyorum hem çok iyi kilo veriyorum ama işte, yemezsem sanki bi zararı olacak gibi hissediyorum bazen,
ayyyyy yermiyim kıyamadımmm , miss gibi kilomaaa
yag olarak dönüyorr tekrardannnn
cnm ekmek malesef ki açıktırıyorr , bende o yüzden tercih etmiyorum cnm
Teşekkürler canım mesajlarıma baktım da öyle yazdım tek paylaştım listeyle değil belki ondan dikkat çekmesiSenin mesajları tek tek kontrol edip yazmıştım listeyi sende itiraz etmeyince paylaştım demekki atlamışsın ctesi bildirmeyi.düzltiyorum şimdi
Aminnn verooo aminEvet 1 yaş partisi önemli . Ay allahm 10 yaş ini da gostersin bana . 30 40 50 yı de
Evet insan puan için tamamlıyoTeşekkürler canım mesajlarıma baktım da öyle yazdım tek paylaştım listeyle değil belki ondan dikkat çekmesi
Ya beni o pointler motive ediyor
45 dk yapacakken hadi onbeş dk daha yap 15 puan al diyorum kendime
Emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?