Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay sıkıldımmmmm

yardıma gel masum,işim başımı aştı

he damam çaktırma

hehehe alemsin kız.
allah senden de razı olsun delüü

Sarı şekerim çok sağol tatlım, şükür babam iyi ♡♡♡ inşallah bu hafta herşey çok güzel olacak kuzum
evet canım daha güzel olacak ben de inanıyorum.
bu arada sarışınlıktan kumrallığa geçiş yaptım duyrulur

Bencede Ahumm evde spora başlıyım benn gene olmucakk yoksaa sabitim sabitt güzelimm

Evet 1 yaş partisi önemli . Ay allahm 10 yaş ini da gostersin bana . 30 40 50 yı de

hehehe alemsin kız.

Eneeee saçlarımıı boyadın kızzz senii seniiiii iyi günlerde kullan yeni saçlarını ne renk boyadın tam olarak

Kızlar evim toz pis içinde kaldı. Camlar berbat yetişemiorüm hiç bişiye. Suprge calistirsam ne ala. K.v. desen sever tozu pisi. Oturduğu odada tv nin üstünde bi parmak toz hiç rahatsız olmaz
Ogluş her yeri karistiroo. Ben desen yorgun ve uykulu . Oy wiyy. Aksam yemeğini kitledim bakam o da hamur çorbası yapcek.

Eneeee saçlarımıı boyadın kızzz senii seniiiii iyi günlerde kullan yeni saçlarını ne renk boyadın tam olarak
açık kahve boyadım ama uçları çok yanıktı saçlarımın renk tutmadı.
ton farkları var bi kez daa boyadım mı tamamdır.
yine çok koyu bir renk değil.
saçımı kestirmektensefark olsun umrum değil

hehehe alemsin kız.

Güzel olacak canım hissediyorum
Anammmmm görsem keşke kumralım, datlum

Çocuk, kayınvalide, kayınpeder, ev, iş, hamilelik Allah yardımcın olsun, sabrını çoğaltsın, gayret kuvvet versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…