ay sıkıldımmmmm
Sus kız kimse çakmadı seni
Arkadaşlar ben spor listesini yapmadan önce bi liste bırakıyorum ki itirazlar eksikler söylesin diye
Sonra kimseden ses çıkmayınca paylaşıyorum sen cuma ctesi Pazar.... aktı gün boyunca hergün yürüdünmü düzelteyim
Yerim ahahahkız beni niye ifşa ediyon,ben listede bilem yokum kiben aslında yoğum yoqum
Kız abla Benide tırsıttın haa bende çok iddialıydım ama haftasonundan gelen artılar beni mahvetti ptesi kilom 77 idi yoğun haftasonu malesef geriden başlattı diyet özveri istiyo zaman fırsat istiyo ama işte bizim gibi çok çocuklu olunca mutlaka birinden birinde bi falso çıkıyo bu hafta Ufukta bi yoğunluk görünmüyor çok dikkat edicem ve haftaya 74 mutlaka görücem inşallah
geçen cuma 76.2
Ptesi 77
cuma 75.7
Fark 1300 aslında
Olsun dede başımıza neler gelebileceğini görelim ders alalım hepimiz geçtik o yollardan
Ay sherrryyy Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin tamda ezanlar okunurken hepimizin muradını versin baştada kaptanımın hakkı ödenmez.bu hafta bizi sırtladın ya çok iyi oldu sen herkes verince verme böyle iyi
İnşallah kaptanım bugün yarın ödemlerde giderde ben şunu fark ettim iki hafta üst üste bir kilo vermek bana yaramıyor gerçi bunhafta hem antibiyotik hem regl etkisi de vardı ama ben çözdüm kendimi sebze yiyecem ben proda ölçülü ve Perşembe zinhar.gerçi pro kalıcı artı değilde bir günlük şişlik getiriyor ertesi gün gidiyo önemli olan Perşembe yememek.ama sebze beni zayıflatıyor bu hafta kabaklı kahvaltı yapcam yine fırsat buldukça.
Benimde ilk göz ağrımın Doğum günü 31 mayıs 10 yıl önce o gün ne parti yapmıştım beee bütün sülale
ilk ve son oldu
Bende gazlaya gazlaya eksileri artıralım istemiştim ama işte artıyla yola başlayınca olmadı ama haftaya yeniden rakibem ol alayım tozunu
evet canım daha güzel olacak ben de inanıyorum.Sarı şekerim çok sağol tatlım, şükür babam iyi ♡♡♡ inşallah bu hafta herşey çok güzel olacak kuzum
Bencede Ahumm evde spora başlıyım benn gene olmucakk yoksaa sabitim sabitt güzelimmDüzeltme
SPOR ÇETELESİ 20.HAFTA
Ausencia 20+0+15=35
Ahu060812 0+0+0+30+30=60
@kelebekolacam15+0+0+10+15=40
DelyDoly 10+15+0+15+20+20=80
@Dilekiyi 15+15+15+10+15+15=85
@arselka15+0+0+25=40
@ecemavi20+10+15+10+10+25=90
@_SARAYCA_15+0+0+15 +10+20=60
@masumm25+20=45
@Lunya15+20+20+15=70
@mimu8825+30=55
Öhööö öhööööm
Eeee haftanın birincisi 90 puanla bükemediğimiz elini öptüğümüz anaların hası fedakarı atomuuu daktırımın ablası ecemaviii
Haftanın ikincisi 85 puanla Dilekiyi
Haftanın üçüncüsü 80 puanla Delyyy ama bu yürüyüşler yetmiyo sana delii ekstra yapman lazım eve gelince yapabilsende yapsan zumba mumba
Haftanın dördüncüsü 70 puanla lunyaaa
Haftanın beşincisi 60 puanla Sarayca ve bendeniz
Haftanın altıncısı 55 puanla Mimu
Haftanın yedincisi 45 puanla masumm
Haftanın sekizincisi 40 puanla kelebek ve arselka
Haftanın dokuzuncusu 35 puanla Aus kaptanın
Kaptanım rahatsızlığından dolayı bi hafta dinlensen mi izne çıkarayım bi haftalık?
Evet 1 yaş partisi önemli . Ay allahm 10 yaş ini da gostersin bana . 30 40 50 yı deKız abla Benide tırsıttın haa bende çok iddialıydım ama haftasonundan gelen artılar beni mahvetti ptesi kilom 77 idi yoğun haftasonu malesef geriden başlattı diyet özveri istiyo zaman fırsat istiyo ama işte bizim gibi çok çocuklu olunca mutlaka birinden birinde bi falso çıkıyo bu hafta Ufukta bi yoğunluk görünmüyor çok dikkat edicem ve haftaya 74 mutlaka görücem inşallah
geçen cuma 76.2
Ptesi 77
cuma 75.7
Fark 1300 aslında
Olsun dede başımıza neler gelebileceğini görelim ders alalım hepimiz geçtik o yollardan
Ay sherrryyy Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin tamda ezanlar okunurken hepimizin muradını versin baştada kaptanımın hakkı ödenmez.bu hafta bizi sırtladın ya çok iyi oldu sen herkes verince verme böyle iyi
İnşallah kaptanım bugün yarın ödemlerde giderde ben şunu fark ettim iki hafta üst üste bir kilo vermek bana yaramıyor gerçi bunhafta hem antibiyotik hem regl etkisi de vardı ama ben çözdüm kendimi sebze yiyecem ben proda ölçülü ve Perşembe zinhar.gerçi pro kalıcı artı değilde bir günlük şişlik getiriyor ertesi gün gidiyo önemli olan Perşembe yememek.ama sebze beni zayıflatıyor bu hafta kabaklı kahvaltı yapcam yine fırsat buldukça.
Benimde ilk göz ağrımın Doğum günü 31 mayıs 10 yıl önce o gün ne parti yapmıştım beee bütün sülale
ilk ve son oldu
Bende gazlaya gazlaya eksileri artıralım istemiştim ama işte artıyla yola başlayınca olmadı ama haftaya yeniden rakibem ol alayım tozunu
Eneeee saçlarımıı boyadın kızzz senii seniiiii iyi günlerde kullan yeni saçlarını ne renk boyadın tam olarakhehehe alemsin kız.
allah senden de razı olsun delüü
evet canım daha güzel olacak ben de inanıyorum.
bu arada sarışınlıktan kumrallığa geçiş yaptım duyrulur
angaradan masumu da kap gel,bi el atıverin şu begümede işlerini kolaylasın madem,ben sizi hiç sıkmam bol bol iş veririmbendeeee bendeeeee
açık kahve boyadım ama uçları çok yanıktı saçlarımın renk tutmadı.Eneeee saçlarımıı boyadın kızzz senii seniiiii iyi günlerde kullan yeni saçlarını ne renk boyadın tam olarak
Ankara'da olsaydım kesin düşünürdüm yakındır oralaraangaradan masumu da kap gel,bi el atıverin şu begümede işlerini kolaylasın madem,ben sizi hiç sıkmam bol bol iş veririm
Kolay gelsin canım. .başarılar olsun. Seni ozlicezAusencia kaptanım ben bugünden itibaren yokum Pazartesi resmi tatil Salı günü buradayım inşallah Yarın ve pazar sınavım var dualarınızı esirgemeyin efenim
Güzel olacak canım hissediyorumhehehe alemsin kız.
allah senden de razı olsun delüü
evet canım daha güzel olacak ben de inanıyorum.
bu arada sarışınlıktan kumrallığa geçiş yaptım duyrulur
BaşarılarAusencia kaptanım ben bugünden itibaren yokum Pazartesi resmi tatil Salı günü buradayım inşallah Yarın ve pazar sınavım var dualarınızı esirgemeyin efenim
Çocuk, kayınvalide, kayınpeder, ev, iş, hamilelik Allah yardımcın olsun, sabrını çoğaltsın, gayret kuvvet versin inşallahKızlar evim toz pis içinde kaldı. Camlar berbatyetişemiorüm hiç bişiye. Suprge calistirsam ne ala. K.v. desen sever tozu pisi. Oturduğu odada tv nin üstünde bi parmak toz hiç rahatsız olmaz
Ogluş her yeri karistiroo. Ben desen yorgun ve uykulu . Oy wiyy. Aksam yemeğini kitledim bakamo da hamur çorbası yapcek.
taksiyle 3-3,5 saatte geliyolar,yakın sayılırAnkara'da olsaydım kesin düşünürdüm yakındır oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?