Ablam gelir herhalde normalde bu saatlerde geliyor, gelmezse bakarız biz, cevap vermedi mi?Lafi ağzımdan aldın aynuram .
Ben cumaları pek olmam aus normalmıki ?
Aminnn verooo amin
Evet insan puan için tamamlıyo
faydası oluyorsa ne mutlu bana
Tamm kuzum buralarda olunda aus gelemezse aynurayla halledersinizAblam gelir herhalde normalde bu saatlerde geliyor, gelmezse bakarız biz, cevap vermedi mi?
Teşekkür ederimm :)Wayy süper
teşekkür ederim ablacım çok mutlu oldum :)Supersin vampirim...tebrikler...
teşekkürler ablacım :)tebrik ederim canım
teşekkür ederim kaptanım güzel gidiyor her hafta verdim bi şekilde az bile olsa çok kıymetli oluyormuş onu anladım bi hafta az verince diğer hafta tamamlanıyormuş :)Tebrikler canım ... 63 derken hiç uğramadan oraya 62 ler gelmiş . süpersin . İstedikten sonra oluyor
Teşekkür ederim. hayırlı cumalar :)Tebrikler hepiniz çok iyisiniz az çok hepiniz vermişsiniz daha ne olsunHayırlı cumalar efenim
Teşekkür ederim inşallah devamı gelir :)oo çok iyi vampircim aferin sana
kilona göre iyi vermişsin.
Nanam listeyi yapa bilecen mi?yoksa ben yapayımAblam gelir herhalde normalde bu saatlerde geliyor, gelmezse bakarız biz, cevap vermedi mi?
Yaptım aynuram, aus ablam listeyi görünce yapmak içinden gelmemiştirNanam listeyi yapa bilecen mi?yoksa ben yapayım
Bitanem ulaşa bildik nihayet.aeben abla konuşmuş.kendisi gelince anlatır durumu.liste hazırmış..paylaşacakmış
Yaptım aynuram, aus ablam listeyi görünce yapmak içinden gelmemiştir
gldim ben canlar.
hastanedeydim 11 den beri.
taş düşürüyormuşum ..biri böbrek biri safrada
çok sancım var .
şimdi iğne serum etkisi ile duruldu ağrı
hemen paylaşıyorum liste
çok geçmiş olsun ablacım bir an evvel iyi olursun inşallahgldim ben canlar.
çok sancım var .
hemen paylaşıyorum liste
Bitanem ulaşa bildik nihayet.aeben abla konuşmuş.kendisi gelince anlatır durumu.liste hazırmış..paylaşacakmış
Upsss gördümAus geliyo lunyam .
Canım ya...anladık bi terslik olduğunu...inşallah çabucak atlatırsın...sancılı bi şeydir bilirim.Allah yardımcın olsungldim ben canlar.
çok sancım var .
hemen paylaşıyorum liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?