saydınım bacımmm bu menülerle üzgünüm kilo gitmezMerhabalar menüm
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir 5 zeytin
Az tereyağlı tavada yumurta
Çay
Öğlen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase mercimek çorbası
2 yk pilav, 4 yk kadar kuru fasulye
1,5 bardak ayran, az domates salatalık
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 salça soslu köfte
Bol çoban salata
1 kase cacık
Su: 1,5 lt. 2,5 lt.ye tamamlarım
Spor: yokAusencia Sarayca
Ekmek yiyince çok acıkıyorum ya. Bu gün hiç doymadım mesela.Kesmek yerine hafta sonu sabah 1 dl yesen olur saraycam . Baktın takıldın hafta içi kesersin . Tüm pro nereye kadar.
Bende kesmemekten yanayım...haftasonu yiyip de hafta içi bıraka biliriz evet...neyse bu hafta yine analizdeyim zaten...Kesmek yerine hafta sonu sabah 1 dl yesen olur saraycam . Baktın takıldın hafta içi kesersin . Tüm pro nereye kadar.
Sabah tartıl bana yaz bakalım . Benim bünye saf prodan sonra bu menüyü yese kesin 500 artı çıkar . Senin menüye bakalım bi ...Abla valla açlıktan çıktım...hemde kahvaltıda ekmek açlığından..ama ben bu hafta hariç hep böyle yiyodum zaten..kahvaltıda 2yumurta 2dilim ekmek yerdim hep...akşamları da bi dilim ekmek...bakalım yarın ne olcek...
Bugün çok fazla olmuş saraycam ondan.sen 1-2dilim ye kahvaltındaEkmek yiyince çok acıkıyorum ya. Bu gün hiç doymadım mesela.
Tamamdır ablaSabah tartıl bana yaz bakalım . Benim bünye saf prodan sonra bu menüyü yese kesin 500 artı çıkar . Senin menüye bakalım bi ...
Yulaf kepegine karar verdim aynuramBugün çok fazla olmuş saraycam ondan.sen 1-2dilim ye kahvaltında
O da olur tabi.. karbonsuz olmaz...çünki hayatımıza öyle devam edemeyiz...olsun ara ara olsun az olsun ama olsun...Yulaf kepegine karar verdim aynuram
Vampirellam balık tazeyse bişi olmaz rabbımın izniyleÇok yorgunum çok yoğun bir gün geçirdim daha yeni oturabildim hemen menümü vereyim.
Sabah: sahanda yumurt,2 dl ekmek, peynir, domates
Öğle: 1 balık, bol roka, tel şehriye çorbası
Ara: 1 elma
Akşam:mercimek çorba
Spor: 8 saat oturmadan çalışma
Su: 1 lt içmişim 2 ye tamamlayacağım
Bu arada ben yoğurt yemek istiyorum ya balık da yedim bi şey olmaz sanırım değil mi ikisi de tazeyse
Sana da afiyet olsun kuzum ♡ aynen öyle olmuş canımCanım bugün ikimizde karbonu çok almışız. Afiyet olsun canım.
Banum senin için akşam o suntalar olmasa daha iyisabah
zencefilli limonlu su
ılık su
kahvaltı
3 grisini kepekli
peynir
5 zeytin
salatalık domates
1 yumurta tavada
1 kare bitter( %82 kakoo baya acı )
öglen
1.5 tabak kıymalı ıspanak
yogurt
3 sunta
1 domates
2 lt su
zencefilli ballı sıcak su
kahve çay
Diyetisyen menüsünü görsen Aebenim. Onları yese kilo veremez dersinsaydınım bacımmm bu menülerle üzgünüm kilo gitmez.
Banum senin için akşam o suntalar olmasa daha iyi.
Suntada o grısınıde beyaz undan yapılıyo dimi.
Menün iyi canım benim...ben böyle yersem tüm gün bir şeyler acaba kilo verirmiyim ki...hiç inanmıyorum yaaa...Menum meyveli yoğurt
Kahve çay
İki sıkım çiğ köfte bol yeşillik ayran
Greyfurt yarım bi köfte
Bi bardak salgam
Kahve bi parça bitter yeşil çay
Semiz otlu yoğurt
2 lt su
Spor şimdi inşallah
Ausencia
Çok mu o lmusMenün iyi canım benim...ben böyle yersem tüm gün bir şeyler acaba kilo verirmiyim ki...hiç inanmıyorum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?