Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ecemavi bu haftaki çetele

Abla o eski puan tablosu
Hastayken aeben ablamın üçüncülüğünü es geçmişimde bi iadei itibar yaptım yeni olan 20.hafta ve tabiki hem spor listesinde hem bizim kapışmada kazanan sensin

Ben bu mesajı atlamisim
Birincilik methiyesi için şükran
Ayrıca gençlik parkında beraber takılalım bende pek bi severim oters dönen seyleri

Benimkiler 1 gün dursalar ben onada razıyım ama nerede saat kalmazlar anca eşim ve kızım çok acil durumlarda bakıyorlar bende işimi halledip kosarim eve acaba ne yaptılar diye sizle buluşmaya da nasipse çocukları eşime bırakıp geleceğim

Ben bu mesajı atlamisim
Birincilik methiyesi için şükran
Ayrıca gençlik parkında beraber takılalım bende pek bi severim oters dönen seyleri
Rica ederim abla hakkettin her ne kadar verdiğim kilo ptesinden perşembeye 1300 olsada aslolan listedeki değişim yoksa kaptırmazdım sana kupayı
Dün aeben ablam sana meydan okudu ama onuda görmedin sen sanırım hatta ikimiz aynı anda dedik bu haftada kapışalım mı diye ama ben kenara çekilip aplaların vuruşmasını izliycem

Cookkk ozledim sizleriiii günlerim cook yogun geçiyor ..bugunde sinavim var yarin hem sinav hem piknik var ..hic ders çalısamadim (( cok sukur dun aksam regli oldummm gitsin su sisliklerr düzenim fena bozulduuu (( ablamlar pazartesi ogleden sonra gidiyorlar sali itibari ile duzeni kurar devam ederim..

Buarada ablam cook zayiflamissin dedi popo bacak cok incelmis accik ustte calis dedi heee dedim ))

Anaam Ada sen regl öncesi deli gibi iştahlanmışsındır bide misafir ikramları umarım tutabildin kendini yoksa bide artı temizle işin yoksa.ama o anlar paha biçilemez tabi.
Sınavlarında başarılar güzellik

Oldu kacamaklarim canim yemek degil ama tatli yedim valla (( neyse insallah toparlayacam kendimi yine bir iki hafta cebellesip koltukta sızarım artik .....

Cok guzel oldu kizimin sevincini gormeniz lazim durup durup ablama sarılıyor opuyor kuzenlerine sariliyor öpüyor ne olur gitmeyin diyor yavrum icinde bukadar ozlem oldugunu bilmiyordum...keyifli geciyor cok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…