Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amaniiii buralar pek bi ıssız kalmış...bende kendimi baya şiş hiss ediyorum...sanki miydem karnım dolu dolu...fakat 6saat oldu yeçek yiyeli...tartıya çıkmadan tahmin ettim ya artılarda olacağımı

Oy canım ya...çok kötü bir şeydir uyuyamamak...
Ya bir şey sorucam kaç zamandır.sana niye daktır diyolar abla(umarım abla dememin sakıncası yoktur)
Azcık ayle hekimiyim
Diplomaliyim ha sahte hekim değil.
Abla da bi sıkıntı yok

hayirli aksamlar.. gecmisi okuyamadim ama yine birinci olmusuzdur..
benim bugunku menum
sabah 2 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
2 domates
1 salata
bir kac zeytin
azcikta beyaz peynir

ara sekersiz kahve

ogle, 100 gr balik
salata
1 dilim kepek ekmegi

aksam, mercimek corbasi
4 kofte,
salata

su 2 lt yatana kadar 2,5 olur

spor 1 saat tempolu yuruyus
plates icin zaman bulamadim

Güzel menü olmuş meryemim...tebrik ederim...iyi kötü eksin de vardı bu hafta...daha da iyi olacak...

Anaam bu havalar bana yaramadı sokak bebesine döndüm bi gittim bidaha gelemedim sporum anca çocuklar gelmeye bitti Sonra eşim geldi garajına dolap yaptı ben tavukları parka saldım evimin karşısı park Sonra aldık topu elimize bebelerle yakan top istop derken gören bebe geldi gören geldi Allah ım dedim zayıflamak ne kadar güzel bişey eskiden olsa bahçedede çalışamazdım ne eziyet etmişiz kendimize be yıllarca
Neyse ben eşimlede takılıyodum ara sıra çıraklık yaptım azıcık
bu arada yemekte YOk evde şunu yapıyım bunu yapıyım diye düşünürken off dedim canım hiç yemek yapmak istemiyo diye eşimde yapma ozaman dışarda yeriz dedi ayyy bi iyi oldu ki gelde böyle adamın yolunu gözleme erken geldimi mutlaka bi işimi halleder evde bi eksik tamamlar neyse sonuç olarak en sonda dışarıya çıkınca bu saat oldu dönüşüm.

Kız Ahu ne oldu benim puanları hep kirpmişsın

gldim ben canlar.
hastanedeydim 11 den beri.
taş düşürüyormuşum ..biri böbrek biri safrada
çok sancım var .
şimdi iğne serum etkisi ile duruldu ağrı
hemen paylaşıyorum liste
Çok geçmiş olsun kaptanım batıl inançlara inansam bi kurşun döktür derdim valla nazar var sende nazar
Allah yardımcın olsun çok zordur ilk doğumumda iki hafta uyumadan serumla yaşadım sancısından ayyy tüylerim ürperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…