Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yasasin 7. takim . bu arada yeni gelen arkadaslarimizda cok guzel uyum sagladi bize renk kattilar onlara tekrardan hg diyorum ben
Canımmmm sağolasın,ben de beni samimiyetle kucakladığınız için teşekkür ederim her birinize
kızlarrr bırıncı olmususzzz yıhuhuhuhuhuu cok sevındımm canlarım benımm
Çok söyledim,hep söyledim;1.lik çok güzel ama mesele 1.lik sonunculuk da değil.Sonuncu oluruz ama biliriz ki,herkes elinden geleni yapmıştır.İşin erdemi,takım olma sorumluluğu burada gerçekten.Ve işin erdemi azmin devamında.Çok severim şu sözü;Dev kayaları parçalayan güç;suyun kudreti değil,damlaların sürekliliğidir.Sürekli olmayan hiçbir şey,başarı getirmez.Aslında tıpkı ibadet gibi.24 saat aralıksız namaz kılmaktan,her gün 1 saat ibadet etmek daha kıymetlidir.Tekrar ve mutlulukla çok tebrik ediyorum hepinizi.Bu arada hanımlar ben de 2 yıldan sonra 80'leri görmenin sarhoşluğu içindeyim.Çok mutluyum,çoookkkk

Son düzenleme:
kızlar şöyle grupların paylaştıkları listeye baktımda bir arkadaş 49 kg ama diyet yapıyor kırmızı doğa saferan nev biz ölelim kızlar
Ölmeyelimmmmm,yeniden doğalım yenidennnnnn

Çok teşekkürler canım,ben de hepinizi tebrik ediyorum

aman bu guzel melodiden sonra bende vokal yapayim mi yok ama vazgectim sesim berbat minnosumu korkuturum sonra

ganfedımm yaa nekadar guzell bır kılodasın sen oyleee allah nazarlardan saklasın tatlım sen duzenlı spor yapıyormusun canım.. bu haftakı kıloyu nasıl verdın anlat hele bende 55 kılo olmak ıstıyorum yaa

ganfedımm yaa nekadar guzell bır kılodasın sen oyleee allah nazarlardan saklasın tatlım sen duzenlı spor yapıyormusun canım.. bu haftakı kıloyu nasıl verdın anlat hele bende 55 kılo olmak ıstıyorum yaa

sen iste tatli ben hemen anlatayim ben duzenli spor yapmaya calisiyorum ama herzaman mumkun olmuyor ama lesli cok yaparim arti bide ben burdan dvd aldimgobek ,bacakve popo calistiriyorve omuz ile sirt kaslarini calistiriyor onlari yapiyorum herbiri 1 saaat suruyoryemege gelince ben bu hafta sabahlari pirinc waffel diye bir sey var kucuk bisey ondan yedim oglende ondan yedim aksamlari cok ac yemek yedim ekmeksiz ve bu hafta cok isim vardi surekli kosturmacadaydim ondan gitti sanirim ve en onemlisi kesin kararliydik birinci olmaya o beni cok motive ettien sonda sen ve meyveyle su diyeti yaptimson iki gun sonuc boyle oldu iste cok mutluyum cok

ayyy ganfedım ne guzel spor yapıyormussun masallah nazar degmesın ınsallah. buhafta bnde cok cok dıkkat edıcem cunku persembe gunu gıresundan kayınvalıdemler gelıyor pazara kadar bızde kalıcaklar onlar varken cok dıkkat edemem muhtemelen. persembeye kadar nekadar ugrassam bana okadar kardır yanı tatlımm. ben bu hafta su cemrenın dıyetını yapabılırım 2 gun cokk super kılo verdırıyor gıbıme geldı benımm ayy bıkere 5 lı rakam gorsem ondan sonra zatenn 5 lırakamdayım dıye yemem kı hıııc

cok yolun yok canim insallah yakin zamanda gorursun ki goreceginede eminimonuda beraber basaracagiz

sende bendensin bende hiç 5 li rakamları görmedim çok istiyorum görmeyi allah ikimizide nasip etsin inşallah

7. takım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............

kaptanımız çok yaşaaaaaaaaaaaaaaa.................................

hepinizi seviyoruuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm..........................

en büyük kaptan bizim kaptan kaptanından tut takımın her bir üyesi harika ve sorumluluk sahibi hepimizi tebrik ediorum kızlar beraber daha nice kupalara inşallah

Son düzenleme:
sekerlerim canlarım öğleden sonra kaymakam geldi kk ya giremedim 1.olduğumuzu biliyordum amalistelere bile bakamadım cok sevindim cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…