Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)
kirmizigul06 doga3+ ceyce julia__+
Kimseler yok,toplanıp kutlama mı yapıyorsunuz yoksa çiçeği burnunda takım arkadaşınızdan habersizayyyy cok motive oldum ben kızlar hadi sizde coşun coşalım coşturalım birbirimizi
evet canim birinci olduk, hemde bireyseldede 3.oldum..yani iki derecemiz variyi akşamlar kızlar 1. mi olduk
ben daha isteyim nevcim.....hepsi haftasonu tatiline girdi kesin..hafta icin kurallarimiz kati hafta sonuda malum herkesin ailesi colugu cocugu..alisverisiydi...o gunleri gercek hafta sonu gibi geciriyoruzKimseler yok,toplanıp kutlama mı yapıyorsunuz yoksa çiçeği burnunda takım arkadaşınızdan habersizBen de tek başıma kutlarım
ben daha isteyim nevcim.....hepsi haftasonu tatiline girdi kesin..hafta icin kurallarimiz kati hafta sonuda malum herkesin ailesi colugu cocugu..alisverisiydi...o gunleri gercek hafta sonu gibi geciriyoruzbende kardesimle vakit geciriyorum hafta ici neredeyse goremiyorum onu, yani bende yok denecek kadar az giriyorum buraya....seni tekrar tebrik ederim tatlim...80keri gordun..ben nekadar once gordugumu hatirlamiyorum bile Allah bu kilolara birdaha getirmesin bizi...
kizlar yaa enisteniz tvde ama ben bakamiyorum hasret kaldim..ahhh cagatayim ahhh
Kimseler yok,toplanıp kutlama mı yapıyorsunuz yoksa çiçeği burnunda takım arkadaşınızdan habersizBen de tek başıma kutlarım
meyvem bu havai fişeklerden askerim gelince de isterim bnm için kutlama yapın :97::97:
yaparım şekeritom yaparımm
evet kizlar gecmisi okuyum derken herkesi kacirdim yalniz kaldim bari bende merakinizi gidermek icin aciklamada bulunayim azeri konusunda dogacigim merak etmissin aksam ama azeriyle konustum 1 saat burayi unuttum onun icinde gec geldim geldigimdede gitmistin kusura bakma canim ama simdi olaya doneyim azerinin frankfurta tasinma meselesi vardi kiz kardesi orda oturuyor o is olmamis vazgecmisler gitmekten o yuzden cok uzgun. birde onu surekli kullanan bir arkadasi vardi 0onunla bozusmus cani cok SIKKINDI MORALI SIFIRDI YANI AMA MERAK ETMEYIN HAFTAYA KADAR BEN ONU YOLA GETIRIRIM HIC TASALANMAYIN NETINDE DE SORUN YOK SADE morali bozukpazar kermesimiz var zaten orda beraber satrista duruyoruz biz iyice islerim ince ince aksamina gelir belki ama izine ayrilmakta kararlicunku diyete bu moralle devam edemem diyo takimada zarar veririm korkusu varartida cikarsam o yuzden izin istiyor ama bellide olmaz pazar gunu toparlanirsa donecek donmek istemezsse ben onu sacindan surukler getiririmaynen boyle
kızlar şöyle grupların paylaştıkları listeye baktımda bir arkadaş 49 kg ama diyet yapıyorkırmızı doğa saferan nev biz ölelim kızlar
kizlarrrrrrrrrrrrrr birinciyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbende ucuncu olmusumm
ne oldu kız depresyon ilacı mı içtin yoksa???
ganfed elinden geleni yap canım, azeriyi ikna edersin sen
meyvem bu havai fişeklerden askerim gelince de isterim bnm için kutlama yapın :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?