Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pazar günü 5 g 5 kbaslıyorum kızlarr annemlere gittiğimde malum kilo alıyorum o yüzden bu diyeti yapmam lazım ..

ayyyy cok motive oldum ben kızlar hadi sizde coşun coşalım coşturalım birbirimizi

ayyyy cok motive oldum ben kızlar hadi sizde coşun coşalım coşturalım birbirimizi
Kimseler yok,toplanıp kutlama mı yapıyorsunuz yoksa çiçeği burnunda takım arkadaşınızdan habersiz Ben de tek başıma kutlarım

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar 1. mi olduk
evet canim birinci olduk, hemde bireyseldede 3.oldum..yani iki derecemiz var
Kimseler yok,toplanıp kutlama mı yapıyorsunuz yoksa çiçeği burnunda takım arkadaşınızdan habersiz Ben de tek başıma kutlarım
ben daha isteyim nevcim.....hepsi haftasonu tatiline girdi kesin..hafta icin kurallarimiz kati hafta sonuda malum herkesin ailesi colugu cocugu..alisverisiydi...o gunleri gercek hafta sonu gibi geciriyoruz bende kardesimle vakit geciriyorum hafta ici neredeyse goremiyorum onu, yani bende yok denecek kadar az giriyorum buraya....seni tekrar tebrik ederim tatlim...80keri gordun..ben nekadar once gordugumu hatirlamiyorum bile Allah bu kilolara birdaha getirmesin bizi...

kizlar yaa enisteniz tvde ama ben bakamiyorum hasret kaldim..ahhh cagatayim ahhh

kizlarrr benim facede normal adim yaziyor degilmi??? cunku son gunler birsuru okuzler ekleyip duruyor tanimam etmem, merak attim okuz ciftligi felan diye degistide haberimmmi yok

bende toparlaniyorum artikin....cagatayimada bakmicam cunku dizinin yarisi neredeyse bitti...bende yarin netten indirir kosu bandindayken bakar dururum...aaahhh cagatayim ahhhhhhhhhhepinizi cok cokc opuyorum...elinzden yesil cayiniz, migdenizden salatalariniz eksilmesin insallahhh..Allaha emanet olun

Amin canım aminnnnnn,Allah emeklerimizi çektiklerimizi unutturmasın.Bedenini ruhunun önünde tutanlardan etmesin inşallah.Ben yalnız yaşadığım ve hafta içi çalıştığım için hafta sonu daha rahat giriyorum.Canım inanki bugün ayaklarım yere basmadı.Hem 3.5 aydır hiç tatmadım takım 1.liğini geldiğim hafta tattırdığınız için,hem de 80'lere değdiğim için.Gerçekten neredeyse aynı kilodayız,sen beni sollayacak gibisin,sporu arttırıyım bari Şaka bir yana kendim vermiş gibi sevindim,100'lere değmeyen bilmez o bıçak sırtı çaresizliği Amaaaaaa hepsi geride kaldıııııı

oluyymu hiçç canım benimmm...

senlede kutlama yaparız bizzz

hadi oynayalım gelsin sarkımızz

karayaa gidiver gidiver gidiverr
xs lerr geliver geliver geliverr :87::87::87::87::87:

meyvem bu havai fişeklerden askerim gelince de isterim bnm için kutlama yapın :97::97:

ganfed elinden geleni yap canım, azeriyi ikna edersin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…