Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamm Halen daha ödev yapıyorum aşırı uykusuzum dün 4.5 saat uyuyabildim sadecee..
Menü verip gidiyorum:

Sabah (08.00)
Lavaşlı kaşarlı tost
Süt

Öğle (12.15)

Makarna dışında bu tabağı yedim.. Bir de fasulye yemeğinin suyunu yemedim..

Akşam (17.00)

Bir de Gold kahve içtim..

Şimdi de yeşilçay içicem eve yeni geldim..

Su: 3 lt
Spor: -- Yok ams belki birazdan ip atlarım.. Atlarsam yazarım..

Ausencia Ablacım artık öğle yemeklerimin fotoğrafını çekme kararı aldım.. Yoksa tam tarif edemiyorum porsiyonları..

Bende diyorum Aeben ablam 1.5 kilo zor verir sonrada hep sohbet sınav der kaybolurdu, diyorum neden şimdiye bırakmadı meğer operasyon geçirmiş

Şişşştt duyar şimdi yerin kulağı var , rencide olur .. cuma gelir 1.5 verdim der iki pon pon sallarız he he deriz

3 dlm ekmek tamam tamam biliyorum sebebini ... mucizenin sırrı

neyse ki arada benim yazdığımı okumamışsın

Ausencia kiz ben salam , sucuk seviyorum malesef zararlı biliyorum ama napim , sigaram yok içkim yok kumar oynamam

tamam tamam oğluma alacağım seni 7 yaşında daha enişte bi şey demez

Bölgesel yağ aldırdı, hatta adresi bana da verdi

her şeyi biliyorum saydınım da ..

açım, yanıyor yağlar, açlığı kim arar

yoooo çok değil ... ben çok beğendim dilek .. şu menü ve yapacağın spor ... bence 1 kilo gider bu hafta

Haydi bismillah adacım ...
Ne kadar artı ile başladın yazdın mı bi kenara

Bir daha yapmıyacağım kaptanım söz veriyorum

Menüm kızlar
Sabah
Bi kase nesfit
Ara
Badem fındık
Öğle
Yoğurt
Akşam
Lahana yemeği (bulgur attım ama içinde bulamadım)
Yoğurt
Ot
Su 1,5 artabilir
Spor yok

artsın ahum artsın su ...
menü kısıtlı :)
Şimdi film izlerken cız coz yeme acıkıp

onu austa demişti sanki , aspir zayiflatiyormusta

evet canım umayın detoksunda vardı .. çok faydalı bir yağ keten tohumu .. aspir zayıflatıyor da evet ..yani bilmiyorum da bende öyle okudum .

Hmmmm fotolu menü ....en bi sevdiğim ...
güzel canım ... makarnayı öğle yiyip ... akşam o beyaz pirinç pilavını yemeseydin daha iyiydi ama ... akşam yemeği saatin erkenmiş ...

uykusuzluk ödem yapabilir , sen artı ya da sabit çıksan da yolundan dönme .. puuuf diye gider o ödemler mışıl mışıl uyuyunca.

Sabah 1 dilim çavdar
1 yumurta peynir zeytin maydanoz
Öğle bi kaç yaban mersini
Akşam yemeği hazır olana kadar 1 kaç kaşık yogurt
Akşam fırında balık salata 1 kase çorba 2 hurma

Korkunun ecele faydasi yok biliyorum amaaa tartilmadim cook korkuyorum moralim bozulmasin diye cuma gunu tartilma karari aldim )

Sabah 1 dilim çavdar
1 yumurta peynir zeytin maydanoz
Öğle bi kaç yaban mersini
Akşam yemeği hazır olana kadar 1 kaç kaşık yogurt
Akşam fırında balık salata 1 kase çorba 2 hurma

Şu iş yoğunluğun geçse de öğleni geçiştirmesen ... akşam sizinkilerin sofrasında misafir sanatçı gibi daha hafif yiyerek katılsan sanki sana daha yarayacak daktırım

Bu menü normalde harika ... kaçamak cız coz yok . ama konu sen olunca değişik şeyler arıyorum )

Korkunun ecele faydasi yok biliyorum amaaa tartilmadim cook korkuyorum moralim bozulmasin diye cuma gunu tartilma karari aldim )

Tamam canım ne kadar giderse 2 günde kardır , az moral bozulur

Anam benim morti şike mı yapıyor deyin hele yeni geldim
Tam akşam bulaştığını topluyorum zar zor çok yorgunum sabah 1 saat akşam 1 saat yürüdüm bide pazara gittim ütü yaptım ev yemek derken hadi oturmadan mutfağı toplayayım demiştim ki benim büyük kız çaydanlığı devirdi çok şükür kendinde fazla bir şey yok işte onlardan temizleyince bu saate kaldım

aeben mortim kk da tanımadığın kimse varmı merak ettim şimdi gelen aaa aben abla buradaymış deyip selam veriyor
o kadar değil yahu yemek yarışması topiğindede dostlarım var , birde montideden çok tanıdıgım var , eski takımlardan vs . Başka yere takılmıyom ama senelerdir burda olmanında etkisi tabiki

Menüm sabah haşlama yumurta zeytin peynir çay salatalık 1 dilim tb ekmek
Arada
Sütlü kahve hurma ve kuru üzüm.
Akşam
Kıymalı Karnıbahar yoğurt salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…