Ben demedim deynep dediHerkese merhaba
Neden benim yüzünden
Hiçte utanmıyorum
Senin kuş üzümlü pilavın harikaydı , hiç unutamıyorumBakalım pilav yapabilecek miyim
Burayı da yemek sayfası yaptıkDönüp başlıga tekrar baktım srni vedeynepnaz ı görünce . 7. Takımdaymısız bi an yemek yarışmadı topigi sandım
Hoşgelmişiniz efenim
Deynep gene tarifmi arıyon kız
Ben ne yaptım, hep deynep deynep
Şimdi gördüm enfes görünüyor@_AYNURA_ pilav konusunda iyidir o renkli ilavı hala aklımda ne güzeldi
Benim zaman sorunum var nevoşum yemek topigine bike bakamıyorum.
Bende alacağım bakalımKıslarrrr S beden mayo aldımmmm .
Az oturuyo 2-3 kilo sonra süper duracak
Aus ne güldün biliyonmu , hani demiştinya aeben gelip 3-5 kilo verdim derse bilinki operasyon geçirdi
Kız bu haftalarda kilo vermelerine bakanın aklına bu gelecek YAAAA
İşte buuuu
Goooood saydın bacı gooooood
bende çok duydum ... sabah kullanıp kilo verenler ... wc ye çıkanlar ... kk da konusu çok vardı .
Ne operasyonu geçirdin ablamAus ne güldün biliyonmu , hani demiştinya aeben gelip 3-5 kilo verdim derse bilinki operasyon geçirdi
Kız bu haftalarda kilo vermelerine bakanın aklına bu gelecek YAAAA
Ne operasyonu geçirdin ablam
Bende diyorum Aeben ablam 1.5 kilo zor verir sonrada hep sohbet sınav der kaybolurdu, diyorum neden şimdiye bırakmadı meğer operasyon geçirmiş5 kg yağ aldırdı şimdi haftalara böldü , gelip gelip bu hafta 1.5 verdim diyecek
Nare83
Canım o gibi baģırsak söktürüçü bitkisel ilaclar dikkatli kullanılmalı bagırsak dokusuna en önemlisi florasına zarar verir
Bagırsak florasını kaybedersen zatten kabızlık krolikleşir
Demek deşifre oldum hadeynepnaz baktın diyete giremiyorsun gelip buraya benim fıstıkların aklını pilavla mı çeliyorsunnnn bu arada bir Arnavut olarak bana sormamana teessüf ederek ....arnavut ciğeri unlanır ve pul biberlenir biraz bol ve kızgın yağa atılır ... 3 dk sürer sürmez hemen çekilir ..yoksa sertleşir ... havlu kağıdına alınır .. sonra pul biber bol maydanoz ve isotla ovulmuş soğanla servis edilir ... diğerleri ciğer sotedir ,
69Deynep hala 70 kilomusun
Şişko deynep şişko deynep
Ben demedim deynep dedi
Senin kuş üzümlü pilavın harikaydı , hiç unutamıyorum
Burayı da yemek sayfası yaptık
Ben ne yaptım, hep deynep deynep
Şimdi gördüm enfes görünüyor
Bende alacağım bakalım
Bölgesel yağ aldırdı, hatta adresi bana da verdi5 kg yağ aldırdı şimdi haftalara böldü , gelip gelip bu hafta 1.5 verdim diyecek
Yok yahu başka kimseye demedim tefte koyarlar benihadi sen hızlandırılmış prog.ma aldın kendini .. bana da diyorlar .. kime gittin ne kullandın
sen yine de bizi yaptığın o şakayı her yerde yapmayaydın
AmanınnnnnnnBölgesel yağ aldırdı, hatta adresi bana da verdi
Demek yağ aldırdın heAmanınnnnnnn
Cuma gelip şu kadar kilo verdim diyince herkesin aklına bu gelecek ay inanmıyorummmm
Tebrik ederim mayo s bedeni için Aebenim bu aradaAmanınnnnnnn
Cuma gelip şu kadar kilo verdim diyince herkesin aklına bu gelecek ay inanmıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?