Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne bileyim minak,minak kibar ,kibar menüler benimkiler bayagı kazület kalıyor yanında

Bende buraya geldiğimde aynı düşüncelere sahiptim

o kadar değil yahu yemek yarışması topiğindede dostlarım var , birde montideden çok tanıdıgım var , eski takımlardan vs . Başka yere takılmıyom ama senelerdir burda olmanında etkisi tabiki
Azcik biraz sosyal bir bayanız sanırım yoksa 2009 da benim buraya gelişim ama ara verdiğim çok oldu

Iyi geceler şekerler ben kaçar :-D Allah rahatlık versin hepimize ♡♡♡

İyi akşamlar canlarım...ben geldim.menümü yazayım...sanırım ben çarşanba perşenbeye güvünerek şımardım azcık...

10.30 2yumurtadan tavada omlet
Salatalık+peynir+maydanoz+reyhan+dereotu
Lor

19.00 saçda ciyerli etli mantarlə sebzeli enfea yemek
AZcık siyah kepekli yufka.benim için almışlar.
3litre su
4yeşil çay
Sonrasında gezmeye parka gittik...gezdik spor aletlerinde spor yaptık... 4 5kaşık sade dondurma yedim hiç güzel deyildi.. sonra eve geldik samaver(türkçesini tam bilemedim) kaynattık bi kaç çekirdek lokumla çay...öyle işte tam uyamadım akşam leptinine r...çok üzgünüm şu an.kendimi kötü hiss ediyorum...inşallah yarın ve perşembe dikkatli olucam...
Hiç laf işitmeyi sevmem üzülürüm hemen ama bu defa hakk ettim kaptanım.sanırım son günler çarş. perş. iyi vermem şımartı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…