Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim kronik bi kabızlığım var malesef
aspir yagi söktürücü mu? ben normal bi yağmur gibi düşündüm
Eger bagırsaklarını temizliyecek bir bittkiyse söktürücüdür
Canım sen bagırsak florasının yapılanması için bir sey yaptın mı mesala prebiyotik kullandımı

Banum bim'e gelmişti 5 kiloluk fındık yagıyla karışımı , eve gelip araştırdım sağlıklı bir yag oldugunu görünce aldım kızartma için ..
Bagırsakları çalıştırdıgı yani etkin bir biçimde görmedim canım ...

Haydi Bismillah

Menu
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
1 kase yogurt icinde 6 badem

Aksam
1 tabak kiymali ispanak kavurma

2 lt su ve yeşil cay icildi.. Ausencia 50 dakika disarda tempolu yürüyüş yapıldı...

Bir daha yapmıyacağım kaptanım söz veriyorum

Yok söktürücü değil bu yağ, hayır probiyotiki kullanmadım
Hazır Yogurtlarıda var bildiğim kadarıyla eczanelerde damla şeklinde satılıyor yoğut mayalıyıp tüketiyorsun takviye ilaclarıda var
mukus salıcı bazı bitkkiler florayı yeniler mesala bunlardan en önemlisi bamya,semiz otu,prasadaki o mukuslu doku bizim bagırsagımızın iç kısmı gibidir
Tabi hekim değiliz sadece bildiklerimi araştıtıklarımı söylüyorum önce hekim tatlım

Menüm kızlar
Sabah
Bi kase nesfit
Ara
Badem fındık
Öğle
Yoğurt
Akşam
Lahana yemeği (bulgur attım ama içinde bulamadım)
Yoğurt
Ot
Su 1,5 artabilir
Spor yok

Akşama kadar hiç oturmadım ama gel görki İşler daha öylece duruyor çamaşır bahçe dağınıklık yemek bulaşık gün bitti ve ben sadece küçüğün yazlıkları düzenledim minik minik katla katla işim bitti

Benum diyet yaptığımda artıyor
sebze filan pek çalıştırıyor bi çok yol denedim ama pek cozum yok Dr gittin bir çok kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…