Ah bu kadınların nedir göbüşten çektiğiYok şekerim sadece göbüş
Eger bagırsaklarını temizliyecek bir bittkiyse söktürücüdürBenim kronik bi kabızlığım var malesef
aspir yagi söktürücü mu? ben normal bi yağmur gibi düşündüm
Gönderdim saydınımTebrik ederim mayo s bedeni için Aebenim bu aradagüzel günlerde giy. Nerden kaça aldın canım? Markası nedir?
Geçmişteki etiketlere bildirimlere yetişemiyorumki deynebim görmemişimdir affetAh bu kadınların nedir göbüşten çektiği
Bu arada seni pilavlarda etiketledim niye gelmedinSenin hakkında güzel düşüncelerim vardı
Eger bagırsaklarını temizliyecek bir bittkiyse söktürücüdür
Canım sen bagırsak florasının yapılanması için bir sey yaptın mı mesala prebiyotik kullandımı
Alamadık tühHeeeeee o zamanmı vereyim o simit olmasa 10 numara 5 yıldız diyecektim menüne ... yarına kısmet artık
Tamam tatlım SağolGönderdim saydınım
Bir daha yapmıyacağım kaptanım söz veriyorumAyyyy yes içmek demişsin ya ne güldüm yabugünün acısını çıkarmak için damacanayı dikmiş banu geldi gözümün önüne menü çok güzelde ...diyetten bağımsız ..kamu spotunu yine vereyim .SALAM YEMEYİN MÜBAREKLER :)
Hoşgeldin mimu ... hoş geldin umay bacı :)))
Oyyy ben o pilav kategorisine gelip , gslmk en. yüksek pilavı tüketip nasıl şişko olunacağını yazıp yazıp o yarışmayı sabote etmez miyimmmmmmmmhele aeben de hiiiiiiiiiiççççççççççççççç dokunma , bu hafta listeye girdi
Pek beğendim ... kurabiyeyi senin meta öğütür ... herkes demesin şimdi kurabiyeli menüyü neden beğendi kaptan
yok öğreticilik değil gülüm ..o işin üstadı her bebenin kendi anasıne hikmetse bende uyumayan çocuk uyur ...öyle denenmiş tecrübe edilmiş ... nasıl bakıyorsam çocuğa uyu bakayım diye
he he sana 70 mi dedi78
ayyyy içimden geçeni buraya yazamayacağım .... gelmezsennnnn biiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppp diyorum 65.9 a
Yarım simit harici çoook güzel menü ... çok iyi ...simiti de sabah beri andın tabiii su içemedim ne demek ama ? en az 2 iç bugünlük yoksa 3 lt.
güzel olmuş dely hanım
küsüm sana ben .
menü yazıp çıkar oldun ... yarın gel de iki lafın belini kırak yahu
Tesis havuzunda kadınlardan fısıldaşmalar ...
- aebeni gördün mü
-ya gördümmmm nasıl da kilo verdi
-ayy yağ aldırmıştır beeee
Hazır Yogurtlarıda var bildiğim kadarıyla eczanelerde damla şeklinde satılıyor yoğut mayalıyıp tüketiyorsun takviye ilaclarıda varYok söktürücü değil bu yağ, hayır probiyotiki kullanmadım
Ne güzel kıvırıyorsun
Ben demedim deynep dedi
Senin kuş üzümlü pilavın harikaydı , hiç unutamıyorum
Burayı da yemek sayfası yaptık
Ben ne yaptım, hep deynep deynep
Şimdi gördüm enfes görünüyor
Bende alacağım bakalım
Hazır Yogurtlarıda var bildiğim kadarıyla eczanelerde damla şeklinde satılıyor yoğut mayalıyıp tüketiyorsun takviye ilaclarıda var
mukus salıcı bazı bitkkiler florayı yeniler mesala bunlardan en önemlisi bamya,semiz otu,prasadaki o mukuslu doku bizim bagırsagımızın iç kısmı gibidir
Tabi hekim değiliz sadece bildiklerimi araştıtıklarımı söylüyorum önce hekim tatlım
Zor bir durum rabbim şifasını versinBenum diyet yaptığımda artıyor
sebze filan pek çalıştırıyor bi çok yol denedim ama pek cozum yok Dr gittin bir çok kez
Nare83 canim ketentohumu yagi al ayni çörek otu yagi gibi sicak suya damlat ic wcye iyi geliyor ben hafta sonu aldim yaptim wc rahatti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?