- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
walla ben bi şöyle bakınca artı şişlik lokum felan gördüm hemen kapattım.Deme beeee
bazı enfeksiyonlar yüksek ateş yapmaz yutkunamaz.acı değil ağrı vardır.sen onu götür aile hekimine genelde onlar bakteriyel oluyor ve antibiyotik gerekiyor.Gunaydinnn herkesee
Uykusuz gece gecirdim kizimin bogazi sis sabaha kadar huzursuz uyuyamiyor ates fazla olmadi 37.2 civarindaydi acaba ic ateşi mi yuksekti bilemedik yinede bi ilac verdim onun sayesinde 3 saat guzel uyudu...
Menüm sabah haşlama yumurta zeytin peynir çay salatalık 1 dilim tb ekmek
Arada
Sütlü kahve hurma ve kuru üzüm.
Akşam
Kıymalı Karnıbahar yoğurt salata
Ay bu akşam savaştığım masayı görseydiniz :) aman tanrım 2 bardak çay ve zaferimle ayrıldım :)
İyi akşamlar canlarım...ben geldim.menümü yazayım...sanırım ben çarşanba perşenbeye güvünerek şımardım azcık...
10.30 2yumurtadan tavada omlet
Salatalık+peynir+maydanoz+reyhan+dereotu
Lor
19.00 saçda ciyerli etli mantarlə sebzeli enfea yemek
AZcık siyah kepekli yufka.benim için almışlar.
3litre su
4yeşil çay
Sonrasında gezmeye parka gittik...gezdik spor aletlerinde spor yaptık... 4 5kaşık sade dondurma yedim hiç güzel deyildi.. sonra eve geldik samaver(türkçesini tam bilemedim) kaynattık bi kaç çekirdek lokumla çay...öyle işte tam uyamadım akşam leptinine r...çok üzgünüm şu an.kendimi kötü hiss ediyorum...inşallah yarın ve perşembe dikkatli olucam...
Hiç laf işitmeyi sevmem üzülürüm hemen ama bu defa hakk ettim kaptanım.sanırım son günler çarş. perş. iyi vermem şımartı beni...
Menümü vermeden mi ? Full kabak
Günaydın ..
Cumaya göre +500
Ay sinirim bozuldu ya
Regli bitti , kaçamak yok((
Günaydın şekerler musmutlu günler
artılarım minicik, az kalmış şükür kikalan iki günü iyi değerlendirmem gerekiyor haftaya spora yüklenicem Ramazan'a az kaldı
Gunaydinnn herkesee
Uykusuz gece gecirdim kizimin bogazi sis sabaha kadar huzursuz uyuyamiyor ates fazla olmadi 37.2 civarindaydi acaba ic ateşi mi yuksekti bilemedik yinede bi ilac verdim onun sayesinde 3 saat guzel uyudu...
Ausencia bu arkadaslar zaten cumaya bomba patlatır ben sen moral bozma diye dedim.yoksa hepsi azimli çalışkan ve heran bomba patlatacak kabiliyette.
Artıdır gider, gidecek Ausum inşallahayyyyy minicik artı bomba gibi gider cumaya değil mi ?
yani gitmeli ..gitmesi için elinden geleni yap saydınım .
aynen ramazan geliyor ve ramazana kadar kalan 3 haftada şu kalan minicik kilon gitmeli . ramazan koruma için çok ideal olacak sana
bugünüde bi atlatayım stresim yogunlugum azalır biraz diye umuyorum.başı çeken de sen değil mi
Bomba da beklemiyorum senden 500-600 e fitim
işte bu ikizlerin kararlılığı kendime bi pay çıkarmam lazım.biz yeterkihedefe kilitlenelim.hedef kısa süre ise bizimdir.uzun ise arada sıkılabiliriz ama yılmayız.Günaaaydın herkeseee sevgili takımımmm
EvetAusencia ve benden ilham alan bir çok kişi diyetteydi ki onlar diyetisyene gidiyor daha da var kiloları ben ağzıma lokma çatal ucu sürmedim ki masayı görmeniz lazımdı biri 4 börek götürdü diyettekilerden. Gündüz ve haftasonu olsa bende kendime küçük bi tabak yapabilirdim ama hem salı hem akşam nono çay yeterli :)
Günaaaydın herkeseee sevgili takımımmm
EvetAusencia ve benden ilham alan bir çok kişi diyetteydi ki onlar diyetisyene gidiyor daha da var kiloları ben ağzıma lokma çatal ucu sürmedim ki masayı görmeniz lazımdı biri 4 börek götürdü diyettekilerden. Gündüz ve haftasonu olsa bende kendime küçük bi tabak yapabilirdim ama hem salı hem akşam nono çay yeterli :)
ay ne güldüm abla yaaaaa.seviyom seni hemde cok.maşallah sana.bayramı iple çekiyorum.abla kardes bizim küçüğü gölgede bırakalım sıska şeyi.Sabah siftahıAhu060812 40 dk tempolu hemde kalp çarpıntısı yapacak kadar yürüyüş
Kendime hızlı yürüyen bir hatunu seciyorum onun önüne geçip asla beni geçmesine izin vermiyorum nasıl taktik ama
Taktigimi fark edenler geçmek için baya çabalıyor ama nafile bir çaba
işte bu ikizlerin kararlılığı kendime bi pay çıkarmam lazım.biz yeterkihedefe kilitlenelim.hedef kısa süre ise bizimdir.uzun ise arada sıkılabiliriz ama yılmayız.
Ay azmine hayranım na,ar değmesin yiyor gibi yapaydin
diyorum biz seninle lezzet ikiziyiz.genciz güzeliz zekiyiz enercikiz becerikliyiz.Yaa daktırım öyle güzel cümlelerle tanımlıyorsun ki beni :) çünkü sende aynısın. Uzun süren şeylerden sıkılırız ama hedef varsa önümüzde ve yolları kafamızda şekillenip yer bulduysa imkansız dönmüyoruz ama uzayıp kafamızda oturtamıyorsak sıkılıyoruz:)
Aminnn inşallah değmez canımm çok sağol resmen görünmeyen bir köşeye geçtim ama anneme attığım o pastayı niye yiyorsun bakışımdan biraz ifşa oldum
Artıdır gider, gidecek Ausum inşallah
Hatta epey eksiler de geleceköyle hissediyorum kalan 3 haftada verebilirim minicik kalan kilomu dimi? veririm tabi ki neden olmasın
Helal valla ...Günaaaydın herkeseee sevgili takımımmm
bugünüde bi atlatayım stresim yogunlugum azalır biraz diye umuyorum.
Sabah siftahıAhu060812 40 dk tempolu hemde kalp çarpıntısı yapacak kadar yürüyüş
Kendime hızlı yürüyen bir hatunu seciyorum onun önüne geçip asla beni geçmesine izin vermiyorum nasıl taktik ama
Taktigimi fark edenler geçmek için baya çabalıyor ama nafile bir çaba
ay ne güldüm abla yaaaaa.seviyom seni hemde cok.maşallah sana.bayramı iple çekiyorum.abla kardes bizim küçüğü gölgede bırakalım sıska şeyi.
nihayet nisan performansımı yüzde yüz yaptım yüzüm güldü walla.2 veledi bulamadım boyuu kilosunu ölçeyim onlarda tmm nihayet.bide hemşirem yok benim veri girişleri hep bende.cok sıkıcı oluyor cokkkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?