Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinnn herkesee

Uykusuz gece gecirdim kizimin bogazi sis sabaha kadar huzursuz uyuyamiyor ates fazla olmadi 37.2 civarindaydi acaba ic ateşi mi yuksekti bilemedik yinede bi ilac verdim onun sayesinde 3 saat guzel uyudu...
bazı enfeksiyonlar yüksek ateş yapmaz yutkunamaz.acı değil ağrı vardır.sen onu götür aile hekimine genelde onlar bakteriyel oluyor ve antibiyotik gerekiyor.

Menüm sabah haşlama yumurta zeytin peynir çay salatalık 1 dilim tb ekmek
Arada
Sütlü kahve hurma ve kuru üzüm.
Akşam
Kıymalı Karnıbahar yoğurt salata

kelebekolacam bu müthiş menü için geçmişi okuma demediğine göre aşağıya doğru ilerliyorummm

Ece canım eeeee morti S beden mayo almış tabiii aşağı mı kalacaksın

ecemavi yanık felan yok değil mi.burdan görüşür olduk
Ausencia yirttim abi yeni bi liste buldumkose yi donuyorum

Oooo sende liste bulmuşsunnn görme dediğin bu da olamaz ...iniyorum yavaş yavaşşşşş

Ay bu akşam savaştığım masayı görseydiniz :) aman tanrım 2 bardak çay ve zaferimle ayrıldım :)

Burdan da harika habeeeer ...mimu zafer inananlarındır

Hmmmmm , yavaş yavaş geliyoruuuuz daktırım galiba ....

Aynura menün şahane gitmiş ... sade dondurma da 1 top kadardır geç saatte olmasa mesele değil o da arada ... sonraki lokumlar çekirdekler ne ? ne gerek vardı ? leptini bozdu bozmadı değil ... illa leptinle kilo verecek değiliz de ... gece gece çay lokum çekirdek olmamış ... bu iki gün kendini kasıp zorlanacağına keşke zaten çarşambaya güzel eksilerle uyansan daha rahat olmayacak mı ?
hadi tartıl da söyle bakayım ablana

Menümü vermeden mi ? Full kabak

Günaydın ..
Cumaya göre +500

Ay sinirim bozuldu ya
Regli bitti , kaçamak yok ((

Ama banu dün bir facia idi ..tartılıp moral bozmak için yanlış gün seçmişsin boşuna boşuna ... sussuzluk wc ye girememe ...kendin yazdın şiştim davul gibi diye ... bugün hepsi gider ...
sen çok sıkı tut bugünü yarın cumaya göre en az eksi 300

Günaydın şekerler musmutlu günler
artılarım minicik, az kalmış şükür ki kalan iki günü iyi değerlendirmem gerekiyor haftaya spora yüklenicemRamazan'a az kaldı

ayyyyy minicik artı bomba gibi gider cumaya değil mi ?
yani gitmeli ..gitmesi için elinden geleni yap saydınım .
aynen ramazan geliyor ve ramazana kadar kalan 3 haftada şu kalan minicik kilon gitmeli . ramazan koruma için çok ideal olacak sana .

Gunaydinnn herkesee

Uykusuz gece gecirdim kizimin bogazi sis sabaha kadar huzursuz uyuyamiyor ates fazla olmadi 37.2 civarindaydi acaba ic ateşi mi yuksekti bilemedik yinede bi ilac verdim onun sayesinde 3 saat guzel uyudu...

geçmiş olsun adacım ... ateşi hiç yokmuş canım . ateşsiz boğaz ağrısını Yusuf abisi de yaşar . yutkunma zorluğu olunca gece uykuda problem oluyor

Artıdır gider, gidecek Ausum inşallah
Hatta epey eksiler de gelecek öyle hissediyorum kalan 3 haftada verebilirim minicik kalan kilomu dimi? veririm tabi ki neden olmasın

Günaaaydın herkeseee sevgili takımımmm

Evet Ausencia ve benden ilham alan bir çok kişi diyetteydi ki onlar diyetisyene gidiyor daha da var kiloları ben ağzıma lokma çatal ucu sürmedim ki masayı görmeniz lazımdı biri 4 börek götürdü diyettekilerden. Gündüz ve haftasonu olsa bende kendime küçük bi tabak yapabilirdim ama hem salı hem akşam nono çay yeterli :)

Sabah siftahı Ahu060812 40 dk tempolu hemde kalp çarpıntısı yapacak kadar yürüyüş
Kendime hızlı yürüyen bir hatunu seciyorum onun önüne geçip asla beni geçmesine izin vermiyorum nasıl taktik ama
Taktigimi fark edenler geçmek için baya çabalıyor ama nafile bir çaba

işte bu ikizlerin kararlılığı kendime bi pay çıkarmam lazım.biz yeterkihedefe kilitlenelim.hedef kısa süre ise bizimdir.uzun ise arada sıkılabiliriz ama yılmayız.

Ay azmine hayranım na,ar değmesin yiyor gibi yapaydin

ay ne güldüm abla yaaaaa.seviyom seni hemde cok.maşallah sana.bayramı iple çekiyorum.abla kardes bizim küçüğü gölgede bırakalım sıska şeyi.

işte bu ikizlerin kararlılığı kendime bi pay çıkarmam lazım.biz yeterkihedefe kilitlenelim.hedef kısa süre ise bizimdir.uzun ise arada sıkılabiliriz ama yılmayız.

Yaa daktırım öyle güzel cümlelerle tanımlıyorsun ki beni :) çünkü sende aynısın. Uzun süren şeylerden sıkılırız ama hedef varsa önümüzde ve yolları kafamızda şekillenip yer bulduysa imkansız dönmüyoruz ama uzayıp kafamızda oturtamıyorsak sıkılıyoruz:)

Ay azmine hayranım na,ar değmesin yiyor gibi yapaydin

Aminnn inşallah değmez canımm çok sağol resmen görünmeyen bir köşeye geçtim ama anneme attığım o pastayı niye yiyorsun bakışımdan biraz ifşa oldum

nihayet nisan performansımı yüzde yüz yaptım yüzüm güldü walla.2 veledi bulamadım boyuu kilosunu ölçeyim onlarda tmm nihayet.bide hemşirem yok benim veri girişleri hep bende.cok sıkıcı oluyor cokkkkkk.

diyorum biz seninle lezzet ikiziyiz.genciz güzeliz zekiyiz enercikiz becerikliyiz.
ammaaaa azcık maymun iştahlı azcık değişken biraz anlaşılması güç.ama çok şekeriz çok.
ayy yine içtim filtre kahve kafam kıyakkkk

Artıdır gider, gidecek Ausum inşallah
Hatta epey eksiler de gelecek öyle hissediyorum kalan 3 haftada verebilirim minicik kalan kilomu dimi? veririm tabi ki neden olmasın

Olacak tabii ki saydın .... ne kaldı şurda ?
sadece 3 haftalık sabır ...

Helal valla ...
Arada eşimde soruyor seni ... umaycı :)) ne yaptı diye ? gizli rakibi misin ne ?

bugünüde bi atlatayım stresim yogunlugum azalır biraz diye umuyorum.

Hadiiiii hadiiiiiiii .... oyalanacak vakit yoook ....

ayyyy ne güldüm yaaaa ...helal sana valla ece

ay ne güldüm abla yaaaaa.seviyom seni hemde cok.maşallah sana.bayramı iple çekiyorum.abla kardes bizim küçüğü gölgede bırakalım sıska şeyi.

Küçük kaç kg ?

diğerlerinin vardır kesin hemşiresi onları hiç sevmiyorum biliyorsun değil mi ? hele birini ..artık hangisi ise o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…