Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinnn herkesee

Uykusuz gece gecirdim kizimin bogazi sis sabaha kadar huzursuz uyuyamiyor ates fazla olmadi 37.2 civarindaydi acaba ic ateşi mi yuksekti bilemedik yinede bi ilac verdim onun sayesinde 3 saat guzel uyudu...

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hemen atlatır

ay ne güldüm abla yaaaaa.seviyom seni hemde cok.maşallah sana.bayramı iple çekiyorum.abla kardes bizim küçüğü gölgede bırakalım sıska şeyi.

Oda gelse çok özledim inş buluşuruz
Bende seni seviyorum ikizler inş denetlemede herşey yolunda giderken

Ausencia o küçük var ya o küçük.bekarken 49-51 arası olan 3 cocuk dogurup 50lerde gezen bi tip.ama yer.2 tabak mantı yer 2 gün bişey yemez,kongo mu ney var çikolu bi püskevitleri paket paket yer.
yaşı 30u gecince o yedikleri yakasına yapışmaya başladı 57 kilo olunca panik yaptı.şimdi dombili oldum diyor sanırım 60 civarı.
bu arada aynı boydayız.

Ben daha Yoldayım ofise gidio kafamı kıyak yapacağım :) ay bi de yaptığı işi mükemmel yapan fakat takdir göeemeyenlerdeniz biz:)

Enişte ama 1 haftada pes etti benim kitabın cılkı çıktı artık :)

diğerlerinin vardır kesin hemşiresi onları hiç sevmiyorum biliyorsun değil mi ? hele birini ..artık hangisi ise o
he var her ay bi hemşire benim görevlendirmemi alıyor ama kendi hemşiren gibi olmuyor.ama diycem madem görevlendirme alıyorsunuz verileride girin.ben yokken yaptıklarını bari girseler 1 hafta eğitimde bi geldim aşılar izlemler.
evet evet .ama o birisi hangisi bende çözemedim.biri diyor ki o hırsız hasta çalıyor,diğeri diyorki o paranoyak hayal kuruyor.
ama sanırım o hırsızlık daha doğru.

Oooo hava civa derken 60 ı bulmuş ama şimdi siz 2 ay var bayrama daha ... 65 le gidersiniz yanına eee o da ramazanda 2-3 kilo alır illa ki ayyy bana ne oluyorsa ... iki tabak mantı yiyip kilo almıyor dedin ya ..oradan bir sinir geldi bana

amaaaaaaaaaaa
uyarayımmmm ...bu gidişle ece kesin 65 gidecekte ... ayyy kelebek sende versene demesinler sonra sonra

az kaldı olacak
kaburgalarım çıktı ama göbişim var. Bacak ve totomda irice sanırım kalan yağlar da oralarda

Ay o minnak hemde 3 çocuk annesi minnak en son 61 mı olmuş ne hemen zayıflamak lazım diye geziyordu ortalarda eminim inmistir

benim boyum yeter
ay abla alınma emi.boyuma güvendiğimden değilde ben uzunum ablamdan.oyüzden 5 kilo fark anca dengeler bizi.
şuan yakıt ikmali yapıyorum alçak uçuşa geçecem malum benim yüküm ağır iş eş 3 cocuk

az kaldı olacak
kaburgalarım çıktı ama göbişim var. Bacak ve totomda irice sanırım kalan yağlar da oralarda
saydıncım,birde ne var biliyormusun kaçamaklı kilo vermek inceltmiyo adamı..test ettim onayladım.oyüzden incelmek istiyorsan oruc gibi minnacık kaçamaklara ara vermen lazım.hedefe kadar sıfır kaçamak bak nasıl inceliyorsun.

Evet canım doğru söylüyorsun. Spor da yapmıyorum sanırım onun da olumsuz etkisi oluyor hatta spor yapmadan kilo veriyorum kaslarım, vücudumla ilgili problem çıkar mı diye korkmuyorum da değil aslında
Bu arada liste bulmuştun ya benimle paylaşabilir misin canım haftaya yapayım

Amin canım sanada iyi eğlenceler
Günaydınlar...güzel günler herkese...kendimi döverek uyandım bugün.hatta uyuyamadım.erkenden uyandım vicdan azabından.inşallah bugun ve yarın telafi ederim...
O pişmanlığı yaşamak çok pisben cok fena dağılıyorum ama en güzel yolu hiç yaşanmamış say
Günaydın ..
Cumaya göre +500

Ay sinirim bozuldu ya
Regli bitti , kaçamak yok ((
Kuzum seninki dünkü yaşadığın sitresten üzme kedini
Gunaydinnn herkesee

Uykusuz gece gecirdim kizimin bogazi sis sabaha kadar huzursuz uyuyamiyor ates fazla olmadi 37.2 civarindaydi acaba ic ateşi mi yuksekti bilemedik yinede bi ilac verdim onun sayesinde 3 saat guzel uyudu...
Çok geçmiş olsun bekletmeden doktora gidin Allah şifa versin
günayyydınnnnnnn.denetleme ekibini bekliyorum.denetliycekler bizi.
Günadın
Adın hiç yabancı değil gözüm bir yerden ısırıyor

sen benimle yürüme beni kaybedersin

canım pilates yapsan çok iyi gelir sana

bazı enfeksiyonlar yüksek ateş yapmaz yutkunamaz.acı değil ağrı vardır.sen onu götür aile hekimine genelde onlar bakteriyel oluyor ve antibiyotik gerekiyor.
Antibiyotik vermeyeyim diyorum doktorum... 3.gun oldu atlatır insallah..

Doktorum benim bir arladasim var cocuklarina hic antibiyotik vermiyor diyor ki 3 gunde gececegine 7 gunde gecsin antibiyotik vermem diyor...sadece ates dusurucu kullanıyor o kadar...bende kizima simdiye kadae hic antibiyotik vermedim yine boyle olmustu doktor verdi ama esim kullanmayalim dedi 6 -7 gunde kendiliginden gecti....sadece yemek cook az yiyor ona üzülüyorum....

az kaldı olacak

eveeet canım , onu bende farkettim ... göbeği değil de ..bacaklarda kilona göre kalın .
pilates tavsiye etmiş sarayca bende kesinlikle öneriyorum sana.
evde aç videosunu özellikle bacak bel göbek için olan hareketleri ..ciddi sıkılaşıyorsun düzenli yapınca .

günaydın hanımlar, dün pro bu gün ayran aşı, bir an önce şu artılardan kurtulmak lazım.

gideeeeeeer

günaydınnn efserimmmm

dün saf pro aldım

sabah
2 yumurta peynir
öğlen 1 yumurta peynir
akşam tavuk göğüs yoğurt yedim

40 dk yürüyüşümüde yazayım Ahu060812 salı sporum

gideeer demiştim ben değil mi ?
vazgeçtim .
duble giderrr

Dün ki menümü yazarak geçmişten geleyim

Ausencia bugün regl kendini gösterdi henüz başlamadı ama kasıklardan girdi inşallah bari başlar da cumaya hafiflerim bildiğin 1 kilo fazlayım

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk suyu çorbası + 1 porsiyon nohut yemeği + 180 ml ayran
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:00 - 1 ad.minik kanat + 1 ad.minik but mangal + 1 dilim peynirli börek + 1 tabak mevsim salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…