Gunaydinnn herkesee
Uykusuz gece gecirdim kizimin bogazi sis sabaha kadar huzursuz uyuyamiyor ates fazla olmadi 37.2 civarindaydi acaba ic ateşi mi yuksekti bilemedik yinede bi ilac verdim onun sayesinde 3 saat guzel uyudu...
ay ne güldüm abla yaaaaa.seviyom seni hemde cok.maşallah sana.bayramı iple çekiyorum.abla kardes bizim küçüğü gölgede bırakalım sıska şeyi.
diyorum biz seninle lezzet ikiziyiz.genciz güzeliz zekiyiz enercikiz becerikliyiz.
ammaaaa azcık maymun iştahlı azcık değişken biraz anlaşılması güç.ama çok şekeriz çok.
ayy yine içtim filtre kahve kafam kıyakkkk
Olacak tabii ki saydın .... ne kaldı şurda ?
sadece 3 haftalık sabır ...
Helal valla ...
Arada eşimde soruyor seni ... umaycı :)) ne yaptı diye ? gizli rakibi misin ne ?
Hadiiiii hadiiiiiiii .... oyalanacak vakit yoook ....
ayyyy ne güldüm yaaaa ...helal sana valla ece
Küçük kaç kg ?
he var her ay bi hemşire benim görevlendirmemi alıyor ama kendi hemşiren gibi olmuyor.ama diycem madem görevlendirme alıyorsunuz verileride girin.ben yokken yaptıklarını bari girseler 1 hafta eğitimde bi geldim aşılar izlemler.diğerlerinin vardır kesin hemşiresionları hiç sevmiyorum biliyorsun değil mi ? hele birini ..artık hangisi ise o
Ausencia o küçük var ya o küçük.bekarken 49-51 arası olan 3 cocuk dogurup 50lerde gezen bi tip.ama yer.2 tabak mantı yer 2 gün bişey yemez,kongo mu ney var çikolu bi püskevitleri paket paket yer.
yaşı 30u gecince o yedikleri yakasına yapışmaya başladı 57 kilo olunca panik yaptı.şimdi dombili oldum diyor sanırım 60 civarı.
bu arada aynı boydayız.
Helal valla ...
Arada eşimde soruyor seni ... umaycı :)) ne yaptı diye ? gizli rakibi misin ne ?
Küçük kaç kg ?
Helal valla ...
Küçük kaç kg ?
he walla.millet alışıyor bizim başarımıza.Ben daha Yoldayım ofise gidio kafamı kıyak yapacağım :) ay bi de yaptığı işi mükemmel yapan fakat takdir göeemeyenlerdeniz biz:)
benim boyum yeterOooo hava civa derken 60 ı bulmuş amaşimdi siz 2 ay var bayrama daha ... 65 le gidersiniz yanına eee o da ramazanda 2-3 kilo alır illa ki ayyy bana ne oluyorsa ... iki tabak mantı yiyip kilo almıyor dedin ya ..oradan bir sinir geldi bana
amaaaaaaaaaaa
uyarayımmmm ...bu gidişle ece kesin 65 gidecekte ... ayyy kelebek sende versene demesinler sonra sonra
saydıncım,birde ne var biliyormusun kaçamaklı kilo vermek inceltmiyo adamı..test ettim onayladım.oyüzden incelmek istiyorsan oruc gibi minnacık kaçamaklara ara vermen lazım.hedefe kadar sıfır kaçamak bak nasıl inceliyorsun.az kaldı olacak
kaburgalarım çıktı ama göbişim var. Bacak ve totomda iricesanırım kalan yağlar da oralarda
Evet canım doğru söylüyorsun. Spor da yapmıyorum sanırım onun da olumsuz etkisi oluyorsaydıncım,birde ne var biliyormusun kaçamaklı kilo vermek inceltmiyo adamı..test ettim onayladım.oyüzden incelmek istiyorsan oruc gibi minnacık kaçamaklara ara vermen lazım.hedefe kadar sıfır kaçamak bak nasıl inceliyorsun.
Amin canımGünaydınlar efenim
Efserim bende bi uyandınmı bir daha uyuyamam yahu.
Dişçiye gideceklere Allah kolaylık versin
Bugun yogun günüm sabah kursa ordanda sohbete gecicem inş ...
Akşama görüşürüz canlar inş .
O pişmanlığı yaşamak çok pisGünaydınlar...güzel günler herkese...kendimi döverek uyandım bugün.hatta uyuyamadım.erkenden uyandım vicdan azabından.inşallah bugun ve yarın telafi ederim...
Kuzum seninki dünkü yaşadığın sitresten üzme kediniGünaydın ..
Cumaya göre +500
Ay sinirim bozuldu ya
Regli bitti , kaçamak yok((
Çok geçmiş olsun bekletmeden doktora gidin Allah şifa versinGunaydinnn herkesee
Uykusuz gece gecirdim kizimin bogazi sis sabaha kadar huzursuz uyuyamiyor ates fazla olmadi 37.2 civarindaydi acaba ic ateşi mi yuksekti bilemedik yinede bi ilac verdim onun sayesinde 3 saat guzel uyudu...
Günadıngünayyydınnnnnnn.denetleme ekibini bekliyorum.denetliycekler bizi.
Sabah siftahıAhu060812 40 dk tempolu hemde kalp çarpıntısı yapacak kadar yürüyüş
Kendime hızlı yürüyen bir hatunu seciyorum onun önüne geçip asla beni geçmesine izin vermiyorum nasıl taktik ama
Taktigimi fark edenler geçmek için baya çabalıyor ama nafile bir çaba
canım pilates yapsan çok iyi gelir sanaEvet canım doğru söylüyorsun. Spor da yapmıyorum sanırım onun da olumsuz etkisi oluyorhatta spor yapmadan kilo veriyorum kaslarım, vücudumla ilgili problem çıkar mı diye korkmuyorum da değil aslında
Bu arada liste bulmuştun ya benimle paylaşabilir misin canım haftaya yapayım
Dün menu paylaştın mi tatlım? Gözümden mi kaçtı acepgünaydın hanımlar, dün pro bu gün ayran aşı, bir an önce şu artılardan kurtulmak lazım.
dün saf pro aldımDün menu paylaştın mi tatlım? Gözümden mi kaçtı acep
Antibiyotik vermeyeyim diyorum doktorum... 3.gun oldu atlatır insallah..bazı enfeksiyonlar yüksek ateş yapmaz yutkunamaz.acı değil ağrı vardır.sen onu götür aile hekimine genelde onlar bakteriyel oluyor ve antibiyotik gerekiyor.
az kaldı olacak
kaburgalarım çıktı ama göbişim var. Bacak ve totomda iricesanırım kalan yağlar da oralarda
saydıncım,birde ne var biliyormusun kaçamaklı kilo vermek inceltmiyo adamı..test ettim onayladım.oyüzden incelmek istiyorsan oruc gibi minnacık kaçamaklara ara vermen lazım.hedefe kadar sıfır kaçamak bak nasıl inceliyorsun.
günaydın hanımlar, dün pro bu gün ayran aşı, bir an önce şu artılardan kurtulmak lazım.
Amin canımsanada iyi eğlenceler
O pişmanlığı yaşamak çok pisben cok fena dağılıyorum ama en güzel yolu hiç yaşanmamış say
Kuzum seninki dünkü yaşadığın sitresten üzme kedini
Çok geçmiş olsun bekletmeden doktora gidin Allah şifa versin
Günadın
Adın hiç yabancı değil gözüm bir yerden ısırıyor
sen benimle yürüme beni kaybedersin
dün saf pro aldım
sabah
2 yumurta peynir
öğlen 1 yumurta peynir
akşam tavuk göğüs yoğurt yedim
40 dk yürüyüşümüde yazayımAhu060812 salı sporum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?