Antibiyotik vermeyeyim diyorum doktorum... 3.gun oldu atlatır insallah..
Doktorum benim bir arladasim var cocuklarina hic antibiyotik vermiyor diyor ki 3 gunde gececegine 7 gunde gecsin antibiyotik vermem diyor...sadece ates dusurucu kullanıyor o kadar...bende kizima simdiye kadae hic antibiyotik vermedim yine boyle olmustu doktor verdi ama esim kullanmayalim dedi 6 -7 gunde kendiliginden gecti....sadece yemek cook az yiyor ona üzülüyorum....
o biraz riskli adacım.çünkü atlatamazda romatizma gelişebilir.Antibiyotik vermeyeyim diyorum doktorum... 3.gun oldu atlatır insallah..
Doktorum benim bir arladasim var cocuklarina hic antibiyotik vermiyor diyor ki 3 gunde gececegine 7 gunde gecsin antibiyotik vermem diyor...sadece ates dusurucu kullanıyor o kadar...bende kizima simdiye kadae hic antibiyotik vermedim yine boyle olmustu doktor verdi ama esim kullanmayalim dedi 6 -7 gunde kendiliginden gecti....sadece yemek cook az yiyor ona üzülüyorum....
Dün ki menümü yazarak geçmişten geleyim
Ausencia bugün regl kendini gösterdi henüz başlamadı ama kasıklardan girdi inşallah bari başlar da cumaya hafiflerim bildiğin 1 kilo fazlayım
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk suyu çorbası + 1 porsiyon nohut yemeği + 180 ml ayran
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:00 - 1 ad.minik kanat + 1 ad.minik but mangal + 1 dilim peynirli börek + 1 tabak mevsim salata
nasıl yaniiiiiii.Adın hiç yabancı değil gözüm bir yerden ısırıyor
o biraz riskli adacım.çünkü atlatamazda romatizma gelişebilir.
ahh ahhhh sağlık sistemindeki sıkıntılar işte her kızarıklığa antibiyotik yazan dr lar oldugu sürece bu işler sıkıntı.tabi antibiyotik yazdmadın diye üstüne yürüyen hastalarda bu işde etkili.
bi sefer sadece ateş düşürücü yazdım diye şişeyi kafama fırlatmaya kalktı kadın.
+1 regl ama kuzu ondan bahsettim yani ben hasta olacağım gün en az + 1 hatta daha fazlasıyla gelirimayyy nehirim gülsem mi ağlasam mıı ?
nohutlu bir günde akşamı et börekle noktalayıp ... neden +1 mi diyorsun minnakım
liste de olsanlar gelmişti ...
eveeet canım , onu bende farkettim ... göbeği değil de ..bacaklarda kilona göre kalın .
pilates tavsiye etmiş sarayca bende kesinlikle öneriyorum sana.
evde aç videosunu özellikle bacak bel göbek için olan hareketleri ..ciddi sıkılaşıyorsun düzenli yapınca .
gideeeeeeer
günaydınnn efserimmmm
gideeer demiştim ben değil mi ?
vazgeçtim .
duble giderrr
+1 regl ama kuzu ondan bahsettim yani ben hasta olacağım gün en az + 1 hatta daha fazlasıyla gelirimGidecek gidecek
ya özeldekiler basıyor antibiyotği serumu.sonra cocuklarda sıfır flora.savunma yok.hadi beeee .
sende masayı fırlatsaydın üzerineya insanlar oyy oyyy ... eşim bazen bir abone olayı ile gelir ... şaşar kalırım ...
bir kere karakolluk oldu ..onun dışında çok vardır tartışmalarda ... neyse ..
var ya ne gözünden kaçıyor ne hafızandan maşallah.ablamda senin gibi.asla asla unutmaz.nohutla böreğin hiç suçu yok yani
ya özeldekiler basıyor antibiyotği serumu.sonra cocuklarda sıfır flora.savunma yok.
hepsini aynı kefeye koymak istemem.geldi cocuk cok öksürüyor dedim alerjikkkkk.yokkk dedi bronşit yahu ben sizin aile hekiminizim tanıyorum bebeni.
yok dedi antibiyotik yazmadım.hemen özele gitti yazdırdı gecerkende ugradı bakkkk dedi sen yazmadın ama benim bebe bronşitmiş.
1 hafta sonra tekrar geldi ee ne var öksürük gecmedi.sen haklıymıssın.
Nohutun yok bende şişkinlik pek yapmaz börekte sigara böreği gibi düşünnohutla böreğin hiç suçu yok yani
var ya ne gözünden kaçıyor ne hafızandan maşallah.ablamda senin gibi.asla asla unutmaz.
ay korkmanasıl yaniiiiiii.
Süper yaaa maşallahdün saf pro aldım
sabah
2 yumurta peynir
öğlen 1 yumurta peynir
akşam tavuk göğüs yoğurt yedim
40 dk yürüyüşümüde yazayım @Ahu060812 salı sporum
Benim kıza antibiyotiği ,şurubu içirmek için çok zorlanıyorum.Antibiyotiği ilk 2 gün içiriyorum ,biraz düzelir gibi olunca zaten antibiyotik kullanımı iyi değil diye kesiyorum ,iyi mi yapıyorum kötü mü?Bizim aile hekimi de ilaç konusunda 10 numaradır , sen gibi .
geçen epey öksürük var yusufta , başka da bir şey yok .
Dinledi , yok ciğerler temiz ... mevsimsel öksürük dedi . elimizi kolumuzu sallayıp döndük ... yani öyle diyince ben zaten ohh dedim .. millet sanki şöyle hasta de ..böyle ilaç ver diye can atıyor tövbe yarabbim .
sweetdimple banu mu .naptı acep?ay korkmagecen devreden hatırlıyorum Banu ablanın zamanından
o konu muamma.2 ekol var bu konuda.kimi tamdoz kullan yoksa direnc gelişir diyor kimi bir iki doz yeter diyor.bu konu beni aşıyor.ama ben tam doz taraftarıyım.eksik dozcular sağlam delille gelirse ne ala.Benim kıza antibiyotiği ,şurubu içirmek için çok zorlanıyorum.Antibiyotiği ilk 2 gün içiriyorum ,biraz düzelir gibi olunca zaten antibiyotik kullanımı iyi değil diye kesiyorum ,iyi mi yapıyorum kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?