Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daktırım çok daha iyi anlatacaktır da benim ki sadece anne tavsiyesi ... bende ateş düşürücü kullanmam . vücudun hastalıkla savaşma anıdır ateş .. düşürüp o savaşı bozmam . 40 görmediğimiz sürece 38-39 ...

boğaz içinde yine yasemine bir kere foto atmıştım yusufun ... küçük dilin orda bembeyaz oluyorsa antibiyotiksiz geçmiyor kkolay kolay

o biraz riskli adacım.çünkü atlatamazda romatizma gelişebilir.
ahh ahhhh sağlık sistemindeki sıkıntılar işte her kızarıklığa antibiyotik yazan dr lar oldugu sürece bu işler sıkıntı.tabi antibiyotik yazdmadın diye üstüne yürüyen hastalarda bu işde etkili.
bi sefer sadece ateş düşürücü yazdım diye şişeyi kafama fırlatmaya kalktı kadın.

ayyy nehirim gülsem mi ağlasam mıı ?
nohutlu bir günde akşamı et börekle noktalayıp ... neden +1 mi diyorsun minnakım

liste de olsan lar gelmişti ...

hadi beeee .
sende masayı fırlatsaydın üzerine ya insanlar oyy oyyy ... eşim bazen bir abone olayı ile gelir ... şaşar kalırım ...
bir kere karakolluk oldu ..onun dışında çok vardır tartışmalarda ... neyse ..

günaydın kuzucuğum

ya özeldekiler basıyor antibiyotği serumu.sonra cocuklarda sıfır flora.savunma yok.
hepsini aynı kefeye koymak istemem.geldi cocuk cok öksürüyor dedim alerjikkkkk.yokkk dedi bronşit yahu ben sizin aile hekiminizim tanıyorum bebeni.
yok dedi antibiyotik yazmadım.hemen özele gitti yazdırdı gecerkende ugradı bakkkk dedi sen yazmadın ama benim bebe bronşitmiş.
1 hafta sonra tekrar geldi ee ne var öksürük gecmedi.sen haklıymıssın.

Bizim aile hekimi de ilaç konusunda 10 numaradır , sen gibi .
geçen epey öksürük var yusufta , başka da bir şey yok .
Dinledi , yok ciğerler temiz ... mevsimsel öksürük dedi . elimizi kolumuzu sallayıp döndük ... yani öyle diyince ben zaten ohh dedim .. millet sanki şöyle hasta de ..böyle ilaç ver diye can atıyor tövbe yarabbim .

var ya ne gözünden kaçıyor ne hafızandan maşallah.ablamda senin gibi.asla asla unutmaz.

Ayy bunu yeni yazdı ama unutmamm o ayrı şu an bildirim yapan 30 kişisin cuma kilosunu ezbere aklımda
fil hafızası .
bazen hiç iyi olmuyor . unutmak istiyorsun yok aklında

Benim kıza antibiyotiği ,şurubu içirmek için çok zorlanıyorum.Antibiyotiği ilk 2 gün içiriyorum ,biraz düzelir gibi olunca zaten antibiyotik kullanımı iyi değil diye kesiyorum ,iyi mi yapıyorum kötü mü?

o konu muamma.2 ekol var bu konuda.kimi tamdoz kullan yoksa direnc gelişir diyor kimi bir iki doz yeter diyor.bu konu beni aşıyor.ama ben tam doz taraftarıyım.eksik dozcular sağlam delille gelirse ne ala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…