Plates yapmak biraz zoruma gidiyor aslındaeveeet canım , onu bende farkettim ... göbeği değil de ..bacaklarda kilona göre kalın .
pilates tavsiye etmiş sarayca bende kesinlikle öneriyorum sana.
evde aç videosunu özellikle bacak bel göbek için olan hareketleri ..ciddi sıkılaşıyorsun düzenli yapınca .
gideeeeeeer
günaydınnn efserimmmm
gideeer demiştim ben değil mi ?
vazgeçtim .
duble giderrr
Efser yoksa yoksa biryerden tanışıyormuyuz.
dağıldılar bende teli var ama aynı unaramamı bilmiyorumsweetdimple banu mu .naptı acep?
Ben de kullansam da içime sinerek kullanmadığımdan ,bakıyorum ki düzelmeye başlamış ,zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüp kesiyordum.En iyisi hiç başlamamak galiba.Bu seferde enfeksiyon artarsa yayılırsa diye korkuya kapılıyorum.Normal aile hekimi her zaman vermiyor ama verse de 2 gün olduğu halde geçmezse ver antibiyotiği demişti bir keresinde.Ben de öyle yapıyorum çoğunlukla.o konu muamma.2 ekol var bu konuda.kimi tamdoz kullan yoksa direnc gelişir diyor kimi bir iki doz yeter diyor.bu konu beni aşıyor.ama ben tam doz taraftarıyım.eksik dozcular sağlam delille gelirse ne ala.
şimdi ben oturma grubunu boyatım bakona koyucam
bide masa sandalye koycam balkona
letgoda bi masa buldum 6 sandalye ile 200 tl
bıraktı
onu alıp , tadilat yaptırcam üzerinde
Hahahahhahaa benim de yaptıgım taktikk pasta börek gelirse kankilerime yediriyorum
Amanınn kuzummm allah kolaylık versin hepsini 1 günde sile barii pertin çıkar güzelimmmGünaydııınnn bir yandan sizin karikatürlerinize bakarken diğer yandan yapamadığım sporu düşünüp sileceğim camların önüne oturdumefkarlanıyorum
Hahahha rahat sehpaya gerek yok güzelimtam olarak böyle bir arkadaşım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?