Bende bi çılgınlık yapıp hepsini bugün silmeyi düşünüyorumAmanınn kuzummm allah kolaylık versin hepsini 1 günde sile barii pertin çıkar güzelimmm
Amaninnnnnn ne diyimm kuzummm bayagıı yorulcann yakın olsak her birmiz bir cam silse 15 dk biterdiBende bi çılgınlık yapıp hepsini bugün silmeyi düşünüyorum
Son çaylarımı yudumluyorum
3...2...1... start
He yaaa keşke biri ışınlanmayı icat etse hayrınaAmaninnnnnn ne diyimm kuzummm bayagıı yorulcann yakın olsak her birmiz bir cam silse 15 dk biterdi
Yaa bende ne güzel evde yapıyordumm bu ara kuala gibi kanepe tepesi tünüyorumm yaa Allahtan fazla yürüyüşüm var yoksa bittimbende cumartesiden beri spora gidemiyorum resmen kaşıntı tuttu... bazen sıkılıyorum bi aletin tepesinde koşmaktan ama sonrasında gelen rahatlık bambaşkaaa
Spor yapmak istiyorum sevgilimden ayrılmış gibiyim ama temizlikte yapmam lazım şu iki haftayı atlatsam Ramazan gelecek bu sefer yine kalacak nasıl çözüm bulcam bu işe bilemedim hele bugün aynada selülitlerimin nerdeyse YOk olma kıvamına geldiğini görünce daha da bi şevk geldi ki sormayın
beeen ne emekler ne maddi manevi yatırımlaryaptığın kilolarıı kaybettim be deyneeep ... geç bunları sen .... gel seni 60 yapalım
balkonun genişti senin epey evet
Wuhuuuu sportwomann gördümm tüüüü tüüüüüü tüüü maşallah kaptaniçemeeyettttim yetttim
Akşam dershanede kantine bi girdim kantinci abla gel gel dedii çorba da bitmişHmmmm fotolu menü ....en bi sevdiğim ...
güzel canım ... makarnayı öğle yiyip ... akşam o beyaz pirinç pilavını yemeseydin daha iyiydi ama ... akşam yemeği saatin erkenmiş ...
uykusuzluk ödem yapabilir , sen artı ya da sabit çıksan da yolundan dönme .. puuuf diye gider o ödemler mışıl mışıl uyuyunca.
Valla ben dizi izliyorum ekrana koyuyorum teli o değil izlediğim dizinin son bölümüne 4 kaldı yeni sezon başlamadan onuda merak ediyorum akşam eşim bi anneme gideyim dedi bende YOk dedim Sonra yada gidin bende spor yapayım dedim gitmedi gıcık akşama kadar pertim çıkıyo bide onun etkisiyle yığılıyorumbende cumartesiden beri spora gidemiyorum resmen kaşıntı tuttu... bazen sıkılıyorum bi aletin tepesinde koşmaktan ama sonrasında gelen rahatlık bambaşkaaa
He yaaa keşke biri ışınlanmayı icat etse hayrına
Etiketleyince gelinse başlardım bende kelebek Ece aeben kaptaniçe masum bego Dely saydın.....
Hee vallahhh süper olurduuu tatlımmm keşkeeee olsa yaaaHe yaaa keşke biri ışınlanmayı icat etse hayrına
Etiketleyince gelinse başlardım bende kelebek Ece aeben kaptaniçe masum bego Dely saydın.....
Yaa bende ne güzel evde yapıyordumm bu ara kuala gibi kanepe tepesi tünüyorumm yaa Allahtan fazla yürüyüşüm var yoksa bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?