Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spor yapmak istiyorum sevgilimden ayrılmış gibiyim ama temizlikte yapmam lazım şu iki haftayı atlatsam Ramazan gelecek bu sefer yine kalacak nasıl çözüm bulcam bu işe bilemedim hele bugün aynada selülitlerimin nerdeyse YOk olma kıvamına geldiğini görünce daha da bi şevk geldi ki sormayın

bende cumartesiden beri spora gidemiyorum resmen kaşıntı tuttu... bazen sıkılıyorum bi aletin tepesinde koşmaktan ama sonrasında gelen rahatlık bambaşkaaa

bende cumartesiden beri spora gidemiyorum resmen kaşıntı tuttu... bazen sıkılıyorum bi aletin tepesinde koşmaktan ama sonrasında gelen rahatlık bambaşkaaa
Yaa bende ne güzel evde yapıyordumm bu ara kuala gibi kanepe tepesi tünüyorumm yaa Allahtan fazla yürüyüşüm var yoksa bittim

Ahuuuuu yavrum bence de bi günde gözü karart sil ... sonra dön spora ...
Hadiii bak selülit nankördür geri gelir mazaallah

Kendinizi burdayken bazen Bakırköy obezite servisinde hissediyorsun di mi itiraf edin

Akşam dershanede kantine bi girdim kantinci abla gel gel dedii çorba da bitmiş Ben de yiyiverdim

Valla ben dizi izliyorum ekrana koyuyorum teli o değil izlediğim dizinin son bölümüne 4 kaldı yeni sezon başlamadan onuda merak ediyorum akşam eşim bi anneme gideyim dedi bende YOk dedim Sonra yada gidin bende spor yapayım dedim gitmedi gıcık akşama kadar pertim çıkıyo bide onun etkisiyle yığılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…