Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oovvv anne gırdı olayın ıcıne yanı meyvecımm hasssas bır durum olusmuss ama hakketen yaa aksama kadar dolasıyonuzz sız o sızle okadar zaman nasıl yuruyebılıcekmıss .. ay uyuz oluyorumm boyyle ınsanlara nıye bukadar anlayıssız davranıyorlar yaa kendılerıde gecmedı mı bu yaslardan yanıı

minnosum öyle kızgınımki anlatamam dur bakalım yarın gelcek mi gelirse asıl tantana yarın olucak sürekli gezcem bence suraya buraya gidelim dicem .. ne işi varsa burda onuda anlamıyorumm... luzunsumluk olsunn iştee sırf gıcıklık minnosum yaa bilerek yapıyor eminim buna.. sinirimden tüm gün bulduğumu yedim resmen beynimden cıkıyor ates..

valla tebrık ederım nevcımm sendekı azım bende olsa 3 gune erırdım herhalde aman nazar degmesın ınsallah
Sağol canım benim.3 günde erinse keşke Yine de çok merhametli insan bedeni.30 yılda aldım ama,vermek için 30 yıl bekletmiyor şükürler olsun Canım ben,tanıdığım en iradesiz insan olarak bilirdim kendimi.105 kiloya ağlaya ağlaya çıkarken,yine de tartıyı görüp ağladıktan sonra deli gibi yerdim.Ama açıkçası hayatımı değiştiren bu site oldu.Tam 20 gün bu siteye girip çıktım.Diyet başarı öykülerini okudum.Okurken yine de benim için bir olabilirlik ifade etmiyordu okuduklarım,dinlediklerim.Çok isteyerek,ama kendime inanmayarak başladım.Kendime değil ama,Rabbime güvendim.Şükürler olsun o azmi içime verdi.Şimdi ise elbette önce kendim için,sonra da takım sorumluluğundan diyetimi bırakmıyorum.Bugün yürüyüşe gitmek istemedi canım,sonra aklıma cuma günü ve sizler gelince giyindim gittim.Gerçekten bu takım olayı,bu yüzden muhteşem bir motivasyon kaynağı.Tek başıma olsam asla başaramazdım.14. takımdan özellikle 3 arkadaşım hep motive ettiler,çok sevdiğim arkadaşlarım vardı bilhassa Triptofan,Roseberry ve Anşaa olmasa başaramazdım.Onlar hep destekleri ile yanımda oldular.Çünkü ben sözle değil,icraatla kamçılanıyorum.Gerçekten bu sebeple Onları hiç unutamam.Şimdi de sizlerle,yeniden hasret kaldığım azmi ve iradeyi soludum ve resetlendim adeta.Çooookk teşekkür ederim sizlere,azminiz beni öyle kamçılıyor ki,doğru yerde olduğumu biliyorum

Son düzenleme:
demek oleee haa canım naber nasılsın nasıl gidiyoooooo

demek oleee haa canım naber nasılsın nasıl gidiyoooooo
Ayşeeeeee,bitanem;hoşgeldin Hissettin demi seni andığımı,kulakların çınladı demi;vardı ya öyle bir şarkı;''yıllar sonra bir gün seni anarsam,kulakların değil kalbin çınlasın ''Özledim seniiiiii

bendeeee yaaa.... offff offff...napıyosun kuşum nasılsın takımın harika valllaa...kardiş takımlardayız hayatım bende uğrarrımm arada...ortamınız güzell...
gezdim tozdum bugünn altını üstüne getirdim gene malatyanın 42 beden büyük gelioooo hayatım çok mutluyummm...senin moralin nasıı iyisisnnn iyisinnn maşallllaahhhh....bana özelden msj göder yada faceden sen nerde calıyosun izne ayrılcam 10-15 güne kadar malatya ankara yolu arasında bi yerdeysen gelip seni yiycemmmmmm

Ooooyyy,ben de seni yerim kuzummmm.42 beden büyük geliyo he,maşallah sana maşallah.Başlangıç kilo ve şu andaki kilonu söyle de çizelgeni güncelleyim.Sen kardeşimsin,takımın kardeş takımımız daha ne isterim İyiyim canım benim,yeni takımımı ben de gerçekten çok sevdim ama sizi de çooookkk özlüyorum.Allahtan sağolsun yeni takım arkadaşlarım,yeniden motive ettiler azmimi.Bana da SEN YENİSİN GALİBA diyip,haftasonu nöbete bıraktılar burada

Son düzenleme:
valla meyvemm ne yalan soylıyım sen sımdıden kendını kollamaya basla bugunun yarınıda var sana hep oldu bıttıye getırmesın bıseylerı kaynananda olunca dıkkat et canım
bende ınaanarak baslamadım ama nevcım gercekten bu forum benı guclendırdı cesaretlendır kendıme geldım ve dıyete balsadım ınsallah sonuda gelır tatlım

Hanımlar bugün şu beden kitle hesaplama sitelerinden birine girdim.Kategorim şişmanmış,öyle sevindim ki Şişman olduğuma sevinmedim de yani ,eskiden AŞIRI şişman yazıyordu,ondan sevindim

bende ınaanarak baslamadım ama nevcım gercekten bu forum benı guclendırdı cesaretlendır kendıme geldım ve dıyete balsadım ınsallah sonuda gelır tatlım
Gelecek canım inşallah,hep beraber başarıcaz Senin kilon şu an bile harika,benim hedefim o kilo düşünsene

Gelecek canım inşallah,hep beraber başarıcaz Senin kilon şu an bile harika,benim hedefim o kilo düşünsene

tatlım ben yaklasık 10 yıldır falan hep bu kılolara ınmek ıcın ugrasıyorum sımdı bıdahakı kısa allah nsıp ederse bebek dusunuyorum oyuzden 55 olmak ıstıyorumkı hamılelıgımle daha fazla kılo almıyım dıye ama tabı herseyın hayırlısı tatlım

allah canını almasınnn ÇÖMEEZZZZben utanıyodum tickerimi yaparmısın demeye yüzsüzlüğe vurdurmıyım artık diyodummm madem öleee sen kaşındııınnnn
canım 97 ile başladım bu 80,1 dim bu haftaa

Hanımlar bugün şu beden kitle hesaplama sitelerinden birine girdim.Kategorim şişmanmış,öyle sevindim ki Şişman olduğuma sevinmedim de yani ,eskiden AŞIRI şişman yazıyordu,ondan sevindim

şişkogül nabersiinn? hımmm kızlar kovun bu gacıyı takımdan yaaa.. kötüdür, çok çirkindiiirr, hemde ben onu hiç özlemedim kiiii..

Canım özel hamilelik diyeti varmış.Benim arkadaşım hamileliğinde o sayede yalnızca 7 kilo aldı ve bebeği de nur topu gibi 3.5 kg doğdu.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

triptofan anşaaa+ nev81+

manzaraya bak yaaa. birden bi tuhaf oldum. ben arada bir gelebilir miyim buraya kaptanınız kim? izin almam lazımmı? kırmızıgülmüydüü? lüffen lüffeenn.

Ne garip demi,ben de tuhaf oldum Başımızın üstünde yeriniz var,kaptanımız bitanedir Sizden iyi olmasın Hey gidi günler kızlar ya,diyetin en zor kısmını beraber atlattık;valla 50 kiloya düştüğüm gün bile sizi unutmam uzak olsak da

Son düzenleme:
nevim canım ciğerim iyi geceler hayatım yatıyorum ben yarın 15 mayıs gençlik yürüyüşü var görevliyim yatıyım sabah erkenciyim gene öpüyorum hayatımm

nevim canım ciğerim iyi geceler hayatım yatıyorum ben yarın 15 mayıs gençlik yürüyüşü var görevliyim yatıyım sabah erkenciyim gene öpüyorum hayatımm
Tamam bitanem,Allah rahatlık versin.Özel harekata da hayranları Nev'den çoooookkkk selamlar sevgiler Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…