- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kuzum su hiç içmemiş gibisin nasıl dayanıyorsun öyle ben sabah akşam zaten o 2 bardağı bitirmiş oluyorum kalktığımda ve yatarken içiyorum sen sadece öyle mi içtin ne yaptınKahvaltı
1 yumurta
1 kk suZne peynir.
2 slm salam
Dom_sal_bib
6 zeytin
Ihlamur ..
Öğlen .
1 kase domates çorbası.
2 ymk et kavurma( etli pilav vardı bana ayırmışlardı).
Azıcık çoban salata üzerine kaşar
1 bardak ayran ..
2 bardak su..
Öğlen 1 de yedim .
Sabaha kadar no yemek yes içmek
bende menümü yazayım hemen:
sabah: yeşil çay yulaflı kuru meyveli süt
ara: detox içeceği
öğlen: semiz otu piyazı
ara: 1 kivi
akşam: haşlanmış brokoli
Vallahi utansınlar bence de böyle menülere fazlası gelmeliyarın taze fasulye cacık var
perşembe tavuk, salata
utanmasa gelmesin 65.9 bu hafta
Senin kaçamaklarını yerim ne masumlar öyleMenü bildirimi
1 büyük bardak limonlu su
1 haşlama yumurta
2 çorba kaşıgı lor peyniri
Salatalık domates 2 közde biber
2 finçan yeşil çay
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 2 yada 3 de olabilirceviz Bir türk kahvesi
Öglen
1 kase maaraş tarhanasıyağ nane sosundan ilave etmedim
1 küçük tabak mantar sote
2 közde biber
Yoğurt 1 dilim tahıllı ekmek
Ara çok saçma oldu ama bahceden taze maydanoz gelmişti kokusu ćok hoşuma gitti1 tutam maydanoz ve 1 maden suyu
Akşam
Yarım tavuk ğöğsünden bol yeşillik salata (hepside bahceden geldi )
1 büyük bardak ayran
Ara yapmıyacagım
Bugünkü Kaçamaklarım: yarım dilimden az simit1 dilim elma 1 çilek birde coçuklara sebzeli bulgur pilavı yaptım tuzuna bakma amaçlı yarım kaşıkçık pilav
Su içemedim sporda yapamadım bugün
Ohh sefan olsun s beden bir de nasıl güzel mutlulukKıslarrrr S beden mayo aldımmmm .
Az oturuyo 2-3 kilo sonra süper duracak
Canım sende mi katıldın aramıza bir şey mi kaçırdım benBir daha yapmıyacağım kaptanım söz veriyorum
Canım afiyet olsun ama bence tost ve pilav olmamış gibi yani bana göre diyet menülerinde olmaması gerek dışarıda yiyorsun farkındayım ama onların yerlerini başka bir şeyle doldurmaya çalış derim fıstıkSelammHalen daha ödev yapıyorum aşırı uykusuzum dün 4.5 saat uyuyabildim sadecee..
Menü verip gidiyorum:
Sabah (08.00)
Lavaşlı kaşarlı tost
Süt
Öğle (12.15)
Eki Görüntüle 1990412
Makarna dışında bu tabağı yedim.. Bir de fasulye yemeğinin suyunu yemedim..
Akşam (17.00)
Eki Görüntüle 1990413
Bir de Gold kahve içtim..
Şimdi de yeşilçay içicem eve yeni geldim..
Su: 3 lt
Spor: -- Yok ams belki birazdan ip atlarım.. Atlarsam yazarım..
@Ausencia Ablacım artık öğle yemeklerimin fotoğrafını çekme kararı aldım.. Yoksa tam tarif edemiyorum porsiyonları..
Kolaylıklar dilerim canımYarın diş randevum var
Afiyet olsun canım çok abartı bir şey göremedim ben bence moralini bozma bir de bende de son 2 gün olayı vardır o yüzden bazı günler çozuturumİyi akşamlar canlarım...ben geldim.menümü yazayım...sanırım ben çarşanba perşenbeye güvünerek şımardım azcık...
10.30 2yumurtadan tavada omlet
Salatalık+peynir+maydanoz+reyhan+dereotu
Lor
19.00 saçda ciyerli etli mantarlə sebzeli enfea yemek
AZcık siyah kepekli yufka.benim için almışlar.
3litre su
4yeşil çay
Sonrasında gezmeye parka gittik...gezdik spor aletlerinde spor yaptık... 4 5kaşık sade dondurma yedim hiç güzel deyildi.. sonra eve geldik samaver(türkçesini tam bilemedim) kaynattık bi kaç çekirdek lokumla çay...öyle işte tam uyamadım akşam leptinine r...çok üzgünüm şu an.kendimi kötü hiss ediyorum...inşallah yarın ve perşembe dikkatli olucam...
Hiç laf işitmeyi sevmem üzülürüm hemen ama bu defa hakk ettim kaptanım.sanırım son günler çarş. perş. iyi vermem şımartı beni...
Regl yeni bittiyse şişkinliği inmemiştir canım benim geçen aylarda öyle olmuştu şişkinliği 1 haftada gitti resmenGünaydın ..
Cumaya göre +500
Ay sinirim bozuldu ya
Regli bitti , kaçamak yok((
Günaydın şekerler musmutlu günler
artılarım minicik, az kalmış şükür kikalan iki günü iyi değerlendirmem gerekiyor haftaya spora yüklenicem Ramazan'a az kaldı
Benimde spor yapmam gerek ama sınavlarım var son 1 ay sonra Ramazan geliyor bayramdan sonra odaklanacağım gibiBu sabah arkadaşım kahvaltıya gidelim dedi. Cuma günü gidelim dedimalışkanlık oldu, tüm organizasyonlarımı cuma ve hafta sonlarına erteliyorum
Bende cuma-cumartesi-pazar kaçamaklı ama abartmadan geçiriyorum sonraki günler sıkıyorum korumuş oluyorum başka türlü olmuyor diyetten sıkılıyor insan
Kurtulursun canım gayet güzel gidiyorsungünaydın hanımlar, dün pro bu gün ayran aşı, bir an önce şu artılardan kurtulmak lazım.
Ahahahha krize girdim karikatürleri takip edeceğim diye geçmişi bir türlü bitiremedim az rahat durun