Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum su hiç içmemiş gibisin nasıl dayanıyorsun öyle ben sabah akşam zaten o 2 bardağı bitirmiş oluyorum kalktığımda ve yatarken içiyorum sen sadece öyle mi içtin ne yaptın
bende menümü yazayım hemen:

sabah: yeşil çay yulaflı kuru meyveli süt
ara: detox içeceği
öğlen: semiz otu piyazı
ara: 1 kivi
akşam: haşlanmış brokoli

yarın taze fasulye cacık var

perşembe tavuk, salata

utanmasa gelmesin 65.9 bu hafta
Vallahi utansınlar bence de böyle menülere fazlası gelmeli
Senin kaçamaklarını yerim ne masumlar öyle meyveyi de kaçamaktan mı sayıyorsun listende meyve yok mu

Kıslarrrr S beden mayo aldımmmm .
Az oturuyo 2-3 kilo sonra süper duracak
Ohh sefan olsun s beden bir de nasıl güzel mutluluk

Bir daha yapmıyacağım kaptanım söz veriyorum
Canım sende mi katıldın aramıza bir şey mi kaçırdım ben
Canım afiyet olsun ama bence tost ve pilav olmamış gibi yani bana göre diyet menülerinde olmaması gerek dışarıda yiyorsun farkındayım ama onların yerlerini başka bir şeyle doldurmaya çalış derim fıstık
Yarın diş randevum var
Kolaylıklar dilerim canım
Afiyet olsun canım çok abartı bir şey göremedim ben bence moralini bozma bir de bende de son 2 gün olayı vardır o yüzden bazı günler çozuturum
Günaydın ..
Cumaya göre +500

Ay sinirim bozuldu ya
Regli bitti , kaçamak yok ((
Regl yeni bittiyse şişkinliği inmemiştir canım benim geçen aylarda öyle olmuştu şişkinliği 1 haftada gitti resmen
Günaydın şekerler musmutlu günler
artılarım minicik, az kalmış şükür ki kalan iki günü iyi değerlendirmem gerekiyor haftaya spora yüklenicemRamazan'a az kaldı

Bu sabah arkadaşım kahvaltıya gidelim dedi. Cuma günü gidelim dedim alışkanlık oldu, tüm organizasyonlarımı cuma ve hafta sonlarına erteliyorum
Benimde spor yapmam gerek ama sınavlarım var son 1 ay sonra Ramazan geliyor bayramdan sonra odaklanacağım gibi

Bende cuma-cumartesi-pazar kaçamaklı ama abartmadan geçiriyorum sonraki günler sıkıyorum korumuş oluyorum başka türlü olmuyor diyetten sıkılıyor insan
günaydın hanımlar, dün pro bu gün ayran aşı, bir an önce şu artılardan kurtulmak lazım.
Kurtulursun canım gayet güzel gidiyorsun

Eki Görüntüle 1990504 bu da benden bizi çekemeyenlere gelsin

Eki Görüntüle 1990520
@Ausencia huhuuuuuuu bakk burdayımmm nirdesinnn

Eki Görüntüle 1990522
@kelebekolacam haaaa şimdiii böyle mi oldukkk hee hiçç gazlamıyın benii yaaa

Ahahahha krize girdim karikatürleri takip edeceğim diye geçmişi bir türlü bitiremedim az rahat durun

kız sular kesiktiii geçmişi okudmadın mı ?
dün sular kesiktii hiç su içemedimm

üst katı bana ver sen .. terasta püfletirken iki bez sürüvererim camlara
Verdim gitti kaptaniçem tepe tepe sil

Formundasın daktırım.deneylemeyi huniyle karşılama
Ahu060812 aahu sabah 6 da kalkıp yürüsene bacım
kaçta gidiyor snein çocukalr
6-7 arası yürü mis gibi kimseye degmez dokunmaz
Abooo çok zor 2 den 3 ten aşağı yatmıyorum altıda yürürsem gün içinde çok halsiz oluyorum canım hiç iş güç yapmak istemiyo temizlik yapmak için enerjimi yüksek tutmam lazım zaten diğer normal günlerde spor yaparım temizliği takmam önemli olan spor.şu bahar temizliği gözümde büyüyo zaten sporla enerjimi kaybetmeyim tez bitsin

begum75 neredesin kuzum merak ettim çok mu yoğunsun
dişçiden az önce geldim,sol taraf felç
hain daktır 3 dişi birden dolgu yapmış,ben anladıydım bi enayilik olduğunu kaç saat sürdü işlem ne yapıyo bu dedim o arada halletmiş işini
ama iğneyi ilk vurdu,başım döndü,boğazıma doğru uyuşma geldi nefes alamadım tıkandım 1-2 dakikada geçti ama şimdide ensemden başımın tepesine kadar uyuşuk,ne tuhaf bi his

Ayy bilmiyordum Begüş geçmiş olsun inşallah çabucak geçer ağrı falan da olmaz aman kurtulmuş oldun iyi yapmış bir yandan da dişçiler öyledir ele geçirdi mi içleri rahat etmez hepsini geçirir elden

Ayy bilmiyordum Begüş geçmiş olsun inşallah çabucak geçer ağrı falan da olmaz aman kurtulmuş oldun iyi yapmış bir yandan da dişçiler öyledir ele geçirdi mi içleri rahat etmez hepsini geçirir elden
haftaya yine çağırdı,cila atacakmış dolgu yerlerine,bide komple dişlerimi temizleyecek
sen nasılsın ne yapıyosun?

Vardı meyve yerine maydanoz yedim
Bu ne yaman çeliskimeyve yerin maydanoz yemeler

ama sen eskisi gibi spor yapmıyorsun ahu epeydir
bence buna tam bir saat ayarlaman
lazımm evdesin daha kolay ayarlarsın bence

haftaya yine çağırdı,cila atacakmış dolgu yerlerine,bide komple dişlerimi temizleyecek
sen nasılsın ne yapıyosun?
Cilalı olsun tabi

Ne yapayım bende bugün kimse yok sabahtan hareketliydi buralar artık sakinim işlerimi ufaktan halledeceğim yemeğe çıkıp biraz derste bakarım günü tamamlarım regl olacağım galiba sancım fena

tabi tabi cilala parlat olsun
aman iyi bari sakinlik iyidir,bende acıktım ama daha 1 saat var yememe bekliyorum zamanda geçmek bilmiyor
ayy sancı fenadır,sıcak tut kendini

Bi anamla konuştum 35 dk hadi başladım artık
Kolay gelsin

bende öğleden sonra gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…